Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο Βενιζέλος δείχνει εκλογές


Την ανάγκη να ψηφιστεί με ευρεία πλειοψηφία από τη Βουλή η ευρωπαϊκή συμφωνία για την βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους, υπογράμμισε σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος. «Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση θεωρεί ότι τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να...
αντιμετωπίζονται με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ως εκ τούτου να ψηφίζονται ει δυνατόν στη Βουλή με ευρεία πλειοψηφία, όχι επειδή αυτό είναι νομικά αναγκαίο, αλλά γιατί αυτό είναι εθνικά επιβεβλημένο και πολιτικά υπεύθυνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος ερωτηθείς σχετικά. Έτσι ο Βενιζέλος επιβεβαίωσε τον … Καρατζαφέρη που ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και μαρτυριάρης στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Καθώς αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών, καθηγητής κ. Βενιζέλο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Καρατζαφέρη, ο κ. Βενιζέλος του εκμυστηρεύτηκε ότι η Κυβέρνηση προτίθεται να ζητήσει την αυξημένη πλειοψηφία των 180 ψήφων για την κύρωση της συμφωνίας για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Να διευκρινίσουμε ότι κατά το Άρθρο 28 παράγραφος 2 του Συντάγματος, η αυξημένη πλειοψηφία των 180 απαιτείται για την ψήφιση μιας συμφωνίας μόνον όταν η Βουλή εκχωρεί «σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα» Κατά συνέπεια: Αν η κυβέρνηση ζητήσει την ψήφιση της συμφωνίας με 180 ψήφους είναι σαν να ομολογεί ότι εκχωρεί αρμοδιότητες, που προβλέπονται από το Σύνταγμα υπέρ της Ελληνικής Κυβέρνησης, σε ξένους οργανισμούς. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. Γιατί, όμως, το κάνει αυτό ο κ. Βενιζέλος; Πρώτον, επειδή φοβάται ότι η Κυβέρνηση δεν θα περάσει αυτή τη συμφωνία από τη Βουλή. Δεύτερον, επειδή γνωρίζει την ήδη διακηρυγμένη θέση του Αντώνη Σαμαρά, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτή τη συμφωνία – άρα μ’ αυτόν τον τρόπο θέλει να εξωθήσει τη χώρα σ’ εκλογές! Kαι να φορτώσει την ευθύνη στον Αντώνη Σαμαρά! Όσον, αφορά στον κ. Καρατζαφέρη, που φωνασκεί εσχάτως εναντίον της Κυβέρνησης. Ότι και να λέει, ό,τι και κάνει, ουδείς ξεχνάει ότι είπε «Ναι» στο Μνημόνιο. Και το υπερασπίστηκε με πάθος! Προσπάθησε δε να μας πείσει ότι το Μνημόνιο θα μας έσωζε! Και χαρακτήριζε τον Αντώνη Σαμαρά «ανεύθυνο» που καταψήφισε το Μνημόνιο! Η αλήθεια είναι ότι το Μνημόνιο, η Κυβέρνηση και η Τρόϊκα, ευθύνονται σε μέγιστο βαθμό για τη σημερινή κατάσταση. Άρα, ο κ. Καρατζαφέρης είναι συνυπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει σήμερα. Δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Επομένως, ας μην προκαλεί κι άλλο τον ελληνικό λαό παριστάνοντας τον κήνσορα!
ΚΡ
Πηγη 

5 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Μανώλης Γλέζος …

Ο απόλυτος ήρωας της Αριστεράς …

Ο άνθρωπος, ο οποίος κατέβασε τη σημαία των Ναζί από την Ακρόπολη.
Μια σημαία, την οποία οι Ναζί ποτέ δεν δήλωσαν ότι έχασαν.
Ο κατακτημένος λαός ποτέ δεν αντιλήφθηκε ότι έλλειπε από τη θέση της και ο ίδιος με τον "συνήρωά" του δεν κράτησαν ούτε ένα κομματάκι της, για να επιβεβαιώσουν το κατόρθωμά τους.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Γλέζος ζει σαν ζωντανός ήρωας, έστω κι αν κανένας δεν αντιλήφθηκε το κατόρθωμά του σε πραγματικό χρόνο.

Αν ο Γλέζος αποδειχθεί ψεύτης, θα έχει το απόλυτο ρεκόρ απατεωνιάς.

Άθλιος απατεώνας ακόμα και για τα υψηλά στάνταρτ της Αριστεράς …

Απατεώνας στο όριο του Καραγκιόζη.

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορούμε να φανταστούμε τι είδους τιμωρία του αξίζει.

Ίσως η Πολιτεία θα πρέπει ν' αναλάβει να τον γκρεμίσει η ίδια από τον βράχο της Ακρόπολης.


Εμείς προτείνουμε, όπως γίνεται και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, να γίνει πραγματική αναπαράσταση του επιτεύγματος.
Να γίνει με βάση τις αποδεκτές αρχές της επιστήμης της εγκληματολογίας.
Εφόσον το επίτευγμα δεν αποδείχθηκε ποτέ εκ του αποτελέσματος, θα πρέπει ν' αποδειχθεί εκ της επαναλήψεως.

Εφόσον δεν το "είδαμε" ποτέ, θα το αποδεχθούμε ως γενόμενο, αν το "δούμε" να επαναλαμβάνεται …

Αν δούμε ότι θεωρητικά μπορούσε να γίνει …
Ακόμα και σήμερα …εβδομήντα χρόνια μετά.

Έτσι κι αλλιώς ο αρχαιολογικός χώρος δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο.
Αυτό πρέπει να γίνει.

Οι δύο ζωντανοί "ήρωες" της μεταπολεμικής περιόδου να υποδείξουν το μέρος και τον τρόπο με τον οποίο σκαρφάλωσαν στον Ιερό Βράχο.

Να πάνε εκπαιδευμένοι αναρριχητές ή άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και να επαναλάβουν τη διαδρομή υπό ανάλογες συνθήκες.

Να κουβαλάνε, για παράδειγμα, στην κάθοδό τους ένα βάρος ανάλογο της κλαπείσας σημαίας και να κατέβουν τον Βράχο καθ’ υπόδειξη των "ηρώων".

Ας είναι και μέρα και όχι νύχτα χωρίς φεγγάρι, όπως εκείνοι.


----------------------------------------------
Διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ
Επάγγελμα αριστερός
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ελληνική επαγγελματική Αριστερά
Η ελληνική Αριστερά είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ελληνική ιστορία.
...Γνήσιο έργο των πιο μεγάλων απατεώνων της ελληνικής κοινωνίας.
...Ο πολιτικός βόθρος της χώρας.

STYLIANOS είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ, ΞΑΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ,ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΙΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

9.03
ΜΕ ποιούς επαναστάτες;,μήπως με την κοινωνία μπαμπου'ί'νων,η κανω λαθος;

Ανώνυμος είπε...

Συνέλληνα styldan...
μαζί σου..!!
Όλα για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ...


A.V

STYLIANOS είπε...

ΠΡΟΣ 10:47- .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑΣΙΜΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
ΑΕΕΡΑΑ ΝΑ ΦΥΓΗ Η ΧΟΛΕΡΑ ,Η ΧΟΥΝΤΑ.