Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ήταν ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ. Φωτογραφίες ΣΟΚ.



Με δακρυγόνα και αστυνομικό εξοπλισμό τα παιδάκια της Γκεστάπο και της CIA. Με την ευγενική χορηγία των “συμμάχων”.
Το Τέλειο Σχέδιο, για μια άδεια πλατεία Συντάγματος πέτυχε.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν δείτε “κουκολοφόρους” με ....
“παράξενο εξοπλισμό”.
Χθες γράφτηκε άλλη μια γραμμή στην ταφόπλακα της Δημοκρατίας στην Ελλάδα…
Η Πόλις Εάλω
Εδώ αρχίζει η επίθεση κατά της περιφρούρησης της διαδήλωσης πίσω από προκάλυμμα καπνού
Με το σφυρί κατά ηλικιωμένου διαδηλωτή
Στο στρατιωτικό εξοπλισμό των προβοκατόρων και πυροσβεστήρες
Με πλήρη εξάρτηση, μάσκα(!!!) και αστυνομικό γκλομπ
Εκτοξεύουν βόμβα
Χωρίς κανέναν ενδοιασμό πυρπολούν ανθρώπους, όπως έκαναν και στη «Μαρφίν»
Τα παλιά χακί σακίδια καπνογόνων των ΜΑΤ (!!!) στα χέρια των προβοκατόρων.
Με μολότοφ επιχειρούν να κάψουν διαδηλωτές
Οι φωτογραφίες πρόερχονται από το www2.rizospastis.gr
Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα ακουστεί σύντομα και το “Ο σώζων εαυτό σωθήτω’.  Θέλω να ελπίζω ότι αυτός ο λαός δεν έσβησε.
Θέλω να ελπίζω ότι τώρα αρχίζουν όλα.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Κάλιο αργά παρά ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γεγονος οτι προκειται για ΜΑΤ με πολιτικα. Μάλιστα απο την στιγμη που ηρθαν και αλλοδαπα ευρωστρατιωτακια, αναμεσα τους θα ειναι και αυτα να χτυπανε τον κοσμο και τελικως να προκαλεσουν εμφυλιο, που αποτελει την μεγαλη φιλοδοξια των σιωνιστων νεοταξιτων!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΑΛΥΤΥΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ .!!!!!!!!!!!!!Μ......Σ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ .
.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ.!!!!!!!
ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ . ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

καθεστε και ακουτε τα κομμουνια και τις ψευτοπροπαγανδες. Εχω κατεβει και γω κατω και αυτα τα πουλακια ειναι απλα αναρχια χωρις ιδεολογια, μπαχαλακηδες... πολυ απλό. Αφηστε τις βλακειες περι σια και τετοια.΅ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!
Εγω ειδα το παμε να μην αφηνει να περασει κανεις και ετσι ξεκινησε η φασαρια. Και τα κομμουνια ΠΑΝΤΑ κινουνται βαση σχεδιου. Αντε γιατι πολλες μαλακιες ακουσαμε.

Ανώνυμος είπε...

ολο βλακειες ειστε. παλι λετε μεγαλα λογια και τα "στοιχεια" δε διεχνουν τπτ. απο ποτε τα ματ εχουν χουλιγκανικους δυναμιτες και σφυρια??μασκα οποιος εχει κατεβει σε πορεια εχει δει οτι πολυυυ μεγαλο μερος αυτης εχει. επισης ο πυροσβεστηρας πουλιεται σε μαγαζια οπως και τα γκλοπ αν και δε μοιαζει με γκλο΄π. γιατι δε λετε για τις δολοφονικες επιθεσειθς των κνατ που εριχναν κοσμο κατω απο τα 5 μετρα και χτυπουσαν αδιακρτος??θεωρειται σωστο το νταβατζιλικη και την προστασια της βουλης αποι το παμε??

Ανώνυμος είπε...

11.06 σωστός και προσθέτω τα αναρχομπαχαλάκια παντα δεκανίκι του συστήματος και ψευτοεπαναστάτες είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τους έδωσε το δικαιωμα να το παίζουν αστυνομία
Με ποιο δικαιωμα κανατε τον Ματατζη.
Σταμάτησα εναν απο αυτους με τις μασκες και βγαζοντας την μασκα μου λέει τι θες ρε σαν και σενα ειμαι και εγω εχω βγει εξω απο τα ρουχα μου .
Εσείς απο ποιους μας σωσατε ρε κοπανια σήμερα έμαθα ότι υπαρχει και ΚΝΑΤ το κέρατο σας ρε κοθωνια ακου ΚΝΑΤ
Ο κομμουνιστής δεν εχει ρε κνατ και μπατ το μονο που εχει ειναι η ζωή του που την καταθέτει στον λαό
Αφηστε λοιπον τις μαλακιες δεν σας πιστευουμε διωξτε πρωτα απο τον περισσο εκεινους τους βρυκολακες για να ελευθερωθειτε απο την καμαριλα και μετα ελατε να γινετε ενα με τον λαο και όχι να το παιζετε οι ORIIGINAL ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ μπαγλαμαδες εισαστε ακου αγωνιστες με συμφωνιες κατω απο το τραπεζι
ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΕΡΜΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

johndoctor είπε...

Η χούντα του μπα.τσοκ προσπαθησέ ανεπιτυχώς να διασπάσει τον Ελληνικό λαό αλλά δεν τα κατάφερε ο κόσμος δεν μάσει πλέον
Οι κουκουλοφόροι δεν ειναι αναρχικοι αλλά κλασσικοί προβοκάτορες το μπάχαλο έγινε απο 50 άτομα

Ανώνυμος είπε...

Τωρα πραγματικα ολα τα 12 χρονα μιλανε στο blog αυτο;ειστε κατευθυνομενα προβατα,αντε και μπηκες,αντε κ την εκαναν τα ματ,θα ερθει ο στρατος,κ μετα ξενες δυναμεις γιατι καταλυεις το συνταγμα,αυτη την στιγμη ειναι στην εξουσια μια κυβερνηση που καλως η κακως η πλειοψηφια την ψηφησε..ειναι ΝΟΜΙΜΑ εκει που ειναι.τωρα τουμπεκι κακομαθημενε αθηναιε,περιμενε τις εκλογες να μας δειξεις το ποσο ελληνας εισαι.γιατι οταν εγω πηγαινα να ψηφισω,εσεις με λεγατε μαλακα αλλα με 40% αποχη,τα μεγαλα κομματα χαιρονται,αφου μειωνεται ο ανταγωνισμος,δηλαδη τι,αν δεν ψηφισουμε κ εμεις ολοι θα σωθουμε;λαθος,θα βγουν παλι οι ιδιοι,αρα σκαστε τωρα,να τα φαμε κ στις εκλογες να δουμε αν παλι θα γεμισετε τις παραλιες να χαζευετε κωλαρακια...
ενας αγανακτησμενος με τους ψευτο-αγανακτησμενους που ολο το καλοκαιρι καναν μπανακια ελληνα

Ανώνυμος είπε...

Αστυνομικα γκλοπ και εξαρτηματα οπως και στρατιωτικα ηδη και γενικα των Σωματων Ασφαλειας μπορεις να βρεις σε μαγαζια με αστυνομικα * Στρατιωτικα ηδη οπως ονομαζονται επομενως ακυρο κυριοι που προσπαθειτε να τα ριξεται στην αστυνομια ολα, οι κυριοι ητανε ΑΝΑΡΧΙΑ καλοπαιδα ολων γονων επιχειρηματιων και δικηγορων και πολιτικων οπως τα 500 ατομα που ειχανε πιασει στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ το 1995-1996.
ΥΓ :Αληθεια με τα παιδια του Νιωτη(βουλευτης ΠΑΣΟΚ Β'ΠΕΙΡΑΙΑ) που ητανε ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ και ειχανε γιαφκα στο Κερατσινι και τους πιασανε μεσα στην γιαφκα να παρασκευαζουν μολοτωφ πριν 2χρονια χριστουγεννα τι εγινε αραγε οεο????
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

αν τα παιδια βουλευτη φτιαχνανε μολοτωφ σε γιαφκα τοτε δεν μου κανει εντυπωση οι κουκουλωφοροι να ειναι υπαλληλοι της βουλης

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα δήθεν στοιχεία απευθύνονται μάλλον σε ηλίθιους.

-Ίδια χακί σακίδια με αυτά της φωτο, πουλάνε στο μοναστηράκι και τα αγοράζουν ακόμη και οι γκόμενες.

-Πυροσβεστήρες σκόνης βρίσκεις στα σχετικά μαγαζια και η αστυνομία δεν χρησιμοποιεί πυροσβεστήρες σκόνης, γιατι δεν είναι κατάλληλοι για φωτιές σε υγρά καύσιμα (π.χ. μολότωφ ή φωτιά σε αυτοκίνητο), αλλά αφρού, σαν αυτούς που έχουμε στα αυτοκινητά μας.

-Γκλόπ μπορείς να αγοράσεις σε όλα τα καταστήματα στρατιωτικών ειδών, ελεύθερα.
Επίσης οι αναρχικοί έχουν πολλά ώς λάφυρα από αυτά που πέφτουν από τα ματ κατα τις συγκρούσεις. Έχουν ανεβάσει κατα καιρούς φωτο και στο indymedia, μαζι με καπέλα, σπασμένες ασπίδες και άλλα λάφυρα.

-Σφυριά και άλλα σιδερένια εργαλεία έχουν σχεδόν πάντα οι αναρχικοί μπαχαλάκηδες, βασικά για να σπάνε πεζοδρόμια και να πετάνε τα κομάτια. Αμα τύχει τα χρησιμοποιούν και ώς όπλα.

-Μάσκες υπάρχουν προς πώληση ελεύθερα στα μαγαζιά με είδη εργασίας. Οι αναρχικοί τις χρησιμοποιούν τα τελευταία χρόνια για τα δακρυγόνα, όπως τους έμαθαν οι αντίστοιχοι Ιταλοί σε Γένοβα κτλ.

-Για τις μολότωφ και τα βεγγαλικά τι να πει κανείς.

Οι αναρχικοί έχουν έχθρα με το ΚΚΕ από το 1998, οπου στην πορεία του πολυτεχνείου τους έδειραν και τους πεταξαν έξω απο την πορεία, όπου τους μπαγλάρωσε η αστυνομία.

Αυτοί οι μπάχαλοι έχουν αναπτύξει με τα χρόνια μια τεχνογνωσία για να επιτίθενται στην αστυνομία. Τώρα βρήκαν μπροστά τους το ΠΑΜΕ και την εφάρμοσαν εκεί.

Και αφού το ΠΑΜΕ προσφέρθηκε να κάνει τη δουλειά των ΜΑΤ, η αστυνομία τους άφησε να το κάνουν, για να ξεκουραστεί λιγάκι και να μπεί μετά να σκουπίσει όσους απέμειναν στη πλατεία. Βούτυρο στο ψωμί της.

Το συμπέρασμα είναι ένα το ΚΚΕ έκανε στρατηγικό λάθος που ανέλαβε αυτόκλητα να περιφρουρήσει όλη την πορεία και να καταλάβει για τη μόστρα το πρωτο τραπέζι πίστα (πανω πλατεία) και εφαγε τα μαρμαρα των μπαχαλων που είχαν την ανοχή των άλλων διαδηλωτών.
Κατόπιν για να μην παραδεχτει η ηγεσία τη μαλακια που έκανε και για εσωτερική κυρίως κατανάλωση αρχισε να κατασκευάζει προβοκάτορες της αστυνομίας και ακροδεξιών (όχι ότι δεν υπάρχουν προβοκάτορες) με αποτυχημένο τρόπο και γελοία στοιχεία.
Άδικα ξεφτυλίζουν το κόμμα τους με αυτά τα καραγκιοζιλίκια.