Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πιστό σκυλάκι του ΜΠΟΜΠΟΛΑ ο Τσεκουράτος Βορίδης..Ποινικό αδίκημα η κατάληψη διοδίων - φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών


anti-ntp.net Εξαργυρώνει την παρουσία του στην Ανατροπή ο Μ.Βορίδης αλλά και το συνολικό του σπρώξιμο στο mega.
Σε ποινικό αδίκημα μετατρέπεται η κατάληψη των διοδίων, με ρύθμιση του υπουργείου Υποδομών στο νομοσχέδιο για τα ταξί, καθώς οι διαδηλωτές αντιμετωπίζουν ....
φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.

Στο μεταξύ, ο επικεφαλής της...
Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χορστ Ράιχενμπαχ αναφέρθηκε και στις σημαντικές ζημιές των ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών και είπε ότι η νέα κυβέρνηση, θα διαθέσει μεγαλύτερο ποσοστό από τα έσοδα των διοδίων στις εταιρίες, που απασχολούν 30.000 εργαζόμενους.


Πηγή: Ράδιο 9 (98.9)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλισμένε δούλε, τράβα βγάλε καμιά φωτογραφία με τον αρχηγό σου. Αλήθεια, ποιος είναι σήμερα; Όπου φυσάει ο άνεμος, άνθρωποι χωρίς παντελόνια...

Ανώνυμος είπε...

Κοντεύει να σβήσει το καντηλάκι τους. Που θα πάει; Θα τους κρεμάσουμε τους ξεφτιλισμένους.

Unknown είπε...

Φιλε Anti-ntp σου εστειλα ενα θεμα που θεωρω απειρως σοβαροτερο με τον "εθνικο μας εργολαβο",και επωνυμα!θεωρω καλο να το αναρτησεις,αφου δεν εχω εμπορικες σκεψεις για τον χωρο που ανεβαζω οτι ανεβαζω,αλλα προσπαθω να δωσω με την δικη μου οπτικη τα γεγονοτα!ριξε μια ματια γιατι το θεμα καίει!!!και με την επισκεψημοτητα που εχεις θα βοηθησει να διαδοθεί!!!

http://eleytheriahthanatos.blogspot.com/2012/03/blog-post_4595.html#.T3Bw2DEluOs

tommi είπε...

anti-ntp... afieromeno https://www.facebook.com/media/set/?set=a.347459785304246.100565.166666960050197&type=1

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμματα ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΊΝΟΥΝ ΟΎΤΕ ΕΥΡΩ άρα για αυτούς η λέξη διαπραγμάτευση είναι απαγορευμένη ..Φτάνουν πια η θεατρινίστικες θεωρίες..

Έχουμε χορτάσει από θεατρικές παράστασης που δίνουν τα κανάλια του ΣΚΑΙ και του ΜΕΚΑ με δημοσιογράφους σαν τον κύριο Πρωτοψάλτε που θέλει να μπερδέψει τον κόσμο παρουσιάζοντας ΟΤΙ μνημόνια και ευρώ πάνε μαζί , είναι ένα ..

Άλλο τα ΜΝΗΜΌΝΙΑ και άλλο το ΕΥΡΩ ,δεν πάνε μαζί αυτά και ΌΣΟΙ θέλουν να μας τα παρουσιάζουν ως ΠΑΚΈΤΟ είναι άκρως επικίνδυνοι..

Μνημόνιο υπαγόμενο με ορούς αγγλοσαξονικού δικαίου είναι ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ χωρίς όρους, ο δανειστής έχει το δικαίωμα μονομερώς χωρίς διαιτησία, δικαστήριο, να απαιτεί και να παίρνει χρήματα από όλα τα ταμεία ΔΕΗ, της Ακρόπολης, της ΕΔΥΔΑΠ, του ορυκτού πλούτου, του ΦΠΑ, τον ασφαλιστικών ταμείων, των καταθέσεων, από ΠΑΝΤΟΎ..

Τι βρώμικο παίζετε τώρα; όταν βάζουν χαράτσια συνχρόνος μειώνουν μισθούς , συντάξεις όλα τα χρέη από αυτά ΤΑ ατομικά χαράτσια θα πάνε στην εφορεία , έτσι θα γίνετε η κατάσχεση ΝΌΜΙΜΑ από το κράτος, ΕΝΑ κράτος που έχει υπογράψει ότι έχει ως περιούσια μπορούν να το κατάσχουν οι δανειστές του μονομερώς , αν δεν μπορούν να τους αποπληρώσουν ,που δεν θα μπορούν ,όταν έχουν εξοντώσει τα ΠΑΝΤΑ .. Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι τα χωράφια σας, η γη σας, τα σπίτια σας , η εργασία σας οι καταθέσεις σας .

Το ατύχημα του πρώτου μνημονίου το είδαμε και το ζήσαμε έτσι ΘΑ δούμε και του δεύτερου να είστε σίγουροι, αλλά τότε θα είναι Αργά... Αυτά υπέγραψαν , αυτά υποστηρίζουν όλα τα μνυμονιακα κόμματα με τα παπαγαλάκια, τους καθηγητές, δημοσιογράφους, τα ΜΜΕ με πρόσχημα το ευρώ , γιατί το κάνουν; θέλουν να φανέ και αυτοί, η μάλλον τρώνε και τώρα πολύ καλά μερικοί

Όσοι λοιπών έχουν θάρρος , θράσος να παλέψουν καθαρά να ανατραπούν αυτά θα πρέπει να ξέρουν ότι ίσως το πληρώσουν με την ζωή τους..

Φτάσανε στην Ελλάδα να μας λένε ανάπτυξη τα Ηλιακά και της ανεμογεννήτριες , όταν χρειάζεται εργασία ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΗΝΩΝ να τοποθετηθούν ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΆΝΕΡΓΟΙ ΠΆΛΙ!! ο παραγόμενη ενέργεια είναι ο πλούτος, που θα πάει όμως; μαθηματικά στους δανειστές-τοκογλύφους ;

Πουλάνε παραμύθι για την θέρμανση των σπιτιών τα ΜΜΕ όταν η χώρα έχει 9-10 μήνες ζέστη και καύσωνες, ΑΝΤΊ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ για δροσιά με τι ενεργεία;.

Περνούν απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών υπέρ των ξένων δανειστών! Απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών προβλέπει νομοσχέδιο της κυβέρνησης Παπαδήμου, το οποίο θέτει πρακτικά υπό την απειλή της κατάσχεσης το σύνολο των ιδιωτικών περιουσιών της χώρας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του εξωτερικού δανεισμού, με τροποποίηση του κώδικα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων μέσω του νομοσχεδίου Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών, Δημόσιων Έργων και άλλες διατάξεις.
Φυσικά ισχύει πάντα το ενδεχόμενο να υπάρξουν κατασχέσεις-επιτάξεις ιδιωτικών εκτάσεων, ιδιωτικών δικτύων κλπ προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορέσει να αποπληρώσει τα τοκογλυφικά δάνειά της (όλες οι προβλέψεις των ξένων οίκων είναι ότι η Ελλάδα θα πάρει σε δεύτερο «κούρεμα», δηλαδή θα δηλώσει εκ νέου αδυναμία αποπληρωμής των δανείων, το αργότερο σε δύο χρόνια..

Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ.
ΘΑ ΠΟΙΝΗΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΘΡΙΖΕΣΤΑΙ.ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

ΞΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είπε...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.347994405250784.100668.166666960050197&type=1

Ανώνυμος είπε...

asxeto me to thema... alla sxetiko gia tous kairous pou zoume..opoios opoia,kserei na anevazei themata mesa sto site,as mpei stin etairia LI-LA-LO....prepei na deite to sxima pou exoun ena apo ta zeygaria skoularikia tis etairias aytis,kai stin arxiki selida tis etairias tha to deite...ayta loipon ta masonoskoularika,ta forouse oi kyria eleni menegaki prin apo kamia evdomada stin ekpompitis.....parakalw poli an den sas kanei kopo mpeite kai deite ,kai anevasteto.....signomi gia ta greeklish..

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΑΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΡΘΡΟ
:
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

Όταν η πληροφόρηση είναι …. άλλα αντί άλλων ….

From HEIL GAP ( or mind the GAP )

http://1greek.wordpress.com/2012/03/27/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CE%AC/


http://mypanathinaikos.wordpress.com/2012/03/27/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CE%AC/