Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ: H NΔ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΥΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!




9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψηφουλακια θελουν τα γουρουνια και ταζουν λαγους με πετραχηλια αλλα θα εισπραξουν ενα λουκανικο φρανκφουρτης,ε μπουμπουκο συνηθισμενος δεν εισαι στα χοντρα λουκανικα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ αλλαξε, ο Αδωνις πάντα τα ίδια έλεγε!
Ο Σαμαρας δεσμευτηκε να επανακαταλάβει τα κέντρα των πόλεων! Αμα το αθετησει να τον μαυρίσουμε, αλλα πάντως δήλωση (για πρώτη φορά υποψηφίου πρωθυπουργού) ειναι θετικη!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόσο κόλλημα ρε μάγκες?
Γιατί τόσο μηδενισμός?
Ο Γεωργιάδης πάντα τα ίδια έλεγε.
Ο Σαμαράς έκανε τρομερά λάθη στο παρελθόν αλλά από ότι φαίνεται αλλάζει γνώμη και πολιτική για συγκεκριμένα θέματα προς το καλύτερο. Γιατί δεν του το αναγνωρίζεται? Άσχετα τι ψηφίζει ο καθένας. Πρέπει να μάθουμε να λέμε το εύγε ακόμα και για αντιπάλους όταν είναι για κάτι θετικό.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς φέρνοντας τον Γεωργιάδη έδειξε ότι αλλάζει τη ΝΔ. Ψηφίζουμε Πατριώτες Ψηφίζουμε Άδωνι για να εφαρμώσουν τις ιδέες μας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να τον μαυρίσω τον Αντωνάκη που άνοιξε τα σύνορα για να γεμίσουμε Αλβανούς πριν προλάβει να αθετήσει τις υποσχέσεις του.

Οποιος συνεχίζει να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι το λιγότερο χαμένο κορμί.

Ανώνυμος είπε...

Eπιτέλους η ΝΔ κάνει τη στροφή στα δεξιά, με Άδωνι και Βορίδη! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω ότι πήρανε το μήνυμα του Ελληνικού λάου και ξυπνήσανε.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΟ. Εγώ μπορεί να μην συμπαθώ τον Μπουμπουκο αλλά τουλάχιστον παραδέχομαι ότι αυτός τα έλεγε και εμείς τον λέγαμε Ακραίο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε με τα "λουκάνικα", ο δικός σου αρχηγός τί λέει για τους λαθρομετανάστες; Για πες μας! Ή μήπως είναι αυτός που δεν μιλά καθόλου, και κάνει τη "πάπια";;;;

Μπράβο στη ΝΔ για αυτή τη "στροφή", ήταν κάτι που επιτέλους έπρεπε να γίνει. Ο Άδωνις έμεινε πιστός στις θέσεις του, και μάλλον γιαυτό σας "τσούζει" ορισμένους. Ξυδάκι ρε, δεν πειράζει...

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιαδη, αυτολιβανιζεσαι και κρατας μεγαλο θυμιατο με την ελπιδα μηπως με τον καπνο του ζαλισεις κάποιον αφελη Ελληνα. Δυσυχως για σενα, οι αυτοχθονες ξύπνησαν. Τους μνημονιακους πολιτικους τους εχουν μονο για φτυσιμο.