Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Νέα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του Ρ.Τ.Ερντογάν - Δεν συναντήθηκε με Αχμαντινετζάντ


Νέα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του Ρ.Τ.Ερντογάν πυροδοτήθηκαν όταν αργά το βράδυ με ξαφνική ανακοίνωση αναβλήθηκε η συνάντηση του τούρκου πρωθυπουργού με τον Μαχμούντ Αχμαντινετζάτ.




Μετά τη συνάντηση των δυο ανδρών ήταν προγραμματισμένο και επίσημο δείπνο προς τιμην του Ερντογάν το οποίο αναβλήθηκε και αυτό. Πιθανότατα η συνάντηση του Tούρκου πρωθυπουργού με τον Ιρανό πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Στην επίσημη ανακοίνωση δεν διευκρινίστηκαν οι λόγοι αναβολή. Στο Ιράν διαρρέεται ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός ένιωσε ξαφνικά εξάντληση.

Ο Ερντογάν από το Νοέμβριο δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό μετά την περιπέτεια της υγείας τους και τις δυο χειρουργικές επεμβάσεις. Η πρώτη του περιοδεία ξεκίνησε προχθες με επίσκεψη στη Νότιο Κορέα και τώρα στο Ιράν. Στη Σεούλ συμμετείχε στη σύνοδο για την πυρηνική ενέργεια όπου είχε συναντήσεις με τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Ντμίτρι Μενβέντεφ. Στο Ιράν είχε συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της χώρας. Όμως το βράδυ αναβλήθηκαν όλες οι συναντήσεις και όλο το πρόγραμμα.

πηγη