Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ...



30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι "απαράδεκτο" το βίντεο; Μια χαρά είναι...

Ανώνυμος είπε...

Θα σχολίαζα περισσότερο αλλά με έχετε λογοκρίνει ΑΔΙΚΑ στο παρελθόν και σε συνδυασμό με αυτό το post φαίνονται οι ακροδεξιές σας αντιλήψεις.
Δεν έχει επιχειρήματα το video? Κράζει κατά τη γνώνη σας και προσβάλει τους Χρυσαυγίτες;
Τους προστατεύεται;

Για να δω θα με δημοσιεύσετε;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 11:31 ΤΟΣΟ ΠΠΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ; ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΘΩΣ ΦΕΥΓΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κατεβάζεις τα παντελόνια σου αντ-ντπ. Έχεις πάρει εργολαβία την λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής, και την προβολή του καραμασόνου άθεου Καζάκη ανά ώρα.Εδώ έκλασε ο Καζάκης, εκεί έχεσε ο Καζάκης, εκεί τρώει σκατά ο Καζάκης κ.ο.κ. Λίγη τσίπα και σοβαρότητα δεν έχεις μέσα σου; Τώρα αν λογοκρίνεις και δεν ανεβάσεις το σχόλιο,σκασίλα μου.Απλά βλέπω με ποιούς έχουμε να κάνουμε πλέον!!

Ανώνυμος είπε...

να σου φτιαξω ενα βιντεο αντι ντπ με το κκε και τα γκιουλαγκ του Σταλιν και τι αντιπροσοπευει το συμβολο τους; θα το δημοσιευσεις; και οσο για τα χερια εαν λερωνουν να σου φτιαξω και ενα βιντεο απο τοτε που το κκε προστατευε την βουλη θα το δημοσιευσεις; η μηπως σου αρκει η μονοπλευρη ενημερωση;και κατι τελευταιο σχετικα με το βιντεο εαν ειναι φασιστες αρα φασιστας ειναι και ο Κοτζιας υπαρχει φωτογραφια να χαιρεταει τον Ηλιο και του μεταξα που πολεμησε εναντιον γερμανων εθνικοσοσιαλιστων και ιταλων εθνικοσοσιαλιστων...εν αντιθεση με καποιους που ειχαν την συμφωνια με τον μολωτωφ και παρακαλουσαν τους αριστεροφρωνες να μην πανε στον πολεμο..αα και για τον χαιρετισμο διαβαστε και λιγο πως και γιατι χαιρετουσαν ετσι οι Ελληνες ολυμπιονικες και μετα οι ρωμαιοι τον διοικητη τους και μετα μπορουμε να μιλησουμε για αντικειμενικοτητα..ααα και ξερω και αλλους ναζι (εθνικιστες-nazionalism) τους αρχαιους Ελληνες και κατι κινεζους και κατι στην βορεια αμερικη προ κολομβου...που και αυτοι χρησιμοποιουσαν τον Μαιανδρο ααα και εχω δει και στην αραχωβα κατι φλοκατες με μαιανδρο ειναι και αυτες φασιστηκες;; τις καιμε; Θεε μου τι εποχη και αυτη που ζουμε...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ, Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑ-ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΧΙΤΛΕΡ) ΤΟ 1940 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΘΡΟ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...Η ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...Η ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΝΔ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ..
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΘΝΙΣΤΙΚΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΛΕΡΙΣΜΟ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ''ΣΚΑΤΑ'' ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ

Οβελίξ είπε...

Καμία σχέση δεν έχει η Χρυσή Αυγή με την πνευματική και πολιτιστική παράδοση της Ελλάδος!!!Νοσταλγοί του Χίτλερ η των πρακτικών του δεν είναι Ελληνες!!Χρησιμοποιούν σύμβολα και χαιρετισμούς των Ναζί των σφαγέων εκατομμυρίων ανθρώπων!!Και δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τους θεωρούν Ελληνες και θέλουν να τους ψηφίσουν!!!Από τους
"προοδευτικούς"σοσιαλιστές στους χρυσαυγίτες!!Ελεος Ελληνες!!!Χρησιμοποιήστε λίγο το μυαλό σας!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδια..

Κακο ειναι να εισαστε Ελληνες....τι σκατα σχεση εχει ο ναζισμος με την Ελλαδα.


Σταματηστε να εισαστε κοροιδα

Ανώνυμος είπε...

To anti ntp κατρακύλαει . Οποία και να είναι η ΧΑ είναι 1000 καλύτεροι απο τον μπελογιαννη τον καστοριαδη και λοιπούς εμετικους αριστερόφασιστες που σερβίρετε τελευταία . Έχετε πάρει την κάτω βόλτα

Ανώνυμος είπε...

Κακώς θίγει αρνητικά τον ελληνογενή (εκ της αλεξάνδριας) Ρουντολφ Ες το βιντεο. Ο Ρουντολφ Ες ηταν αυτος που επιχειρησε απο νωρις το προωρω τελος του παγκοσμιου πολεμου και τη συνθηκολογηση.. Ομως οι συμπαιγνιακοι με τους χιτλερικους εβραιοσαξονες της αγγλιας τον φυλακισαν και τα αρχεια του θα απελευθερωθουν μετα το 2050 και αν.. Για τοσο απορρητο υλικο μιλαμε! Αν ο Ρουντολφ τα καταφερνε τοτε νωρις, θα σωζοταν εκατομμυρια ανθρωπινες ζωες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ. το καταλαβαμε, θα ψηφίσουμε τον Καμμενο.
Ξαφνικά άρχισε το κράξιμο μολις ειδατε πως κόβει ψήφους απο τον Καμμένο.
Δε λεω πως ο Μιχαλολιακος είναι σοβαρός ή καλύτερος, αλλα κρατήστε τα προσχήματα, εκτιθεστε

Ανώνυμος είπε...

Kala de blepete oti h episkepsimotita toy blog sas exei piasei pato to telautaio examhno ?

Ti sas ftaiei o patriwtikos xwros(symperilambanei kai thn X.A.) ?

Toso blakes fasistes kommounistes eiste pia opoy sthrizete ton ethnoprodoth kommoynisth kazakh ?

Ανώνυμος είπε...

Epishs blepw diafhmish sthn efhmerida to "xwni" me oloys toys prodotes misselhnes mazemenoys...Eyge!

Ανώνυμος είπε...

http://vrilissi.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Χ.Α. οση λάσπη και να ρίξετε,αντιΝΤΠ κρίμα κάποτε ήσουν αξιολογο μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ. ΟΥΣΤ! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/blog-post_1024.html

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΡΕ!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ-ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΦΤΑΝΕΙ!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ.

ΧΑΙΡΕ!
ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Οτι ακριβώς έκανε και ο Χίτλερ το ιδιο κάνει και η Χρυσή Αυγή.Στρατολόγηση οπαδών από τον υπόκοσμο και από περιθωριακά και πολύ χαμηλου νοητικού επιπέδου άτομα καις συνάμα εκμεταλλεύονται την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας από τους ξυπόλητους λαθρομετανάστες.Τα χρυσά αυγά εφόσον μπουν στη βουλή με απόλυτη την ευθύνη των 2 δοσιλογικών κομμάτων της Αριστεράς θα δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήμαστα στα ήδη υπαρχοντα της Ελληνικής κοινωνίας.
100% η ευθύνη στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατέβηκαν κάτω στο λαό να τον αγκαλιάσουν και να συμππορευτούν μαζί του.Δοσιλογικά κόμματα και τα δυό αρέσκονται στα εκατομμυριάκια των κρατικών επιχορηγήσεων και σε συναντήσεις τόσο της Αλέκας όσο και του Αλέξη με τον Παπαδήμο φορώντας και οι δυο πλατειά χαμόγελα σαν την διαφήμηση της Colgate.Δημιούργημα τους η Χρυσή Αυγή.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Δεν βρίζετε καί λασπολογείτε μόνο την Χρυσή αυτή αλλά και τον Ελληνικό Λαό που είναι μαζί της και την στηρίζει.
Ξέρετε τι είναι να χάνεται η κουτάλα 37 ολόκληρων χρόνων; Πώς θα επιβιώσετε τώρα λαμόγια των πολιτικάντηδων κοπρόσκυλών της Βουλής και των συν αυτώ;
Και όχι μόνον αυτό, αλλά η λυσσώδης συμπεριφορά σας απέναντι στην Χ.Α.,αποδεικνύει τον φόβο των ποινικών ευθυνών αρκετών, για την διάλυση της χώρας,την καταλήστεψή της και στο τέλος την προδοσία της.
Ξέρεται τι είναι να σε περιμένει η κατηγορία της εσχάτης προδοσίας;
Και έπειτα το μονοπώλιο της Δημοκρατίας και του προοδευτισμού, που το ΚΚΕ βλέπει να χάνεται ξαφνικά μέσα από τα χέρια του;
Ποιός θα προστατεύσει μετά, τα δικαιώματα των Ταλιμπάν που συσωρεύτηκαν στην Ελλάδα,υπο την Ευγενική Χορηγία του Διεθνούς Σιωνισμού,που με το άφθονο χρήμα γέμιζαν οι τσέπες των προδοτών της Χώρας,που παριστάνουν τώρα τους Αρχιερείς της Κάθαρσης;
Έπειτα,πως θα αλωνίζουν τη χώρα,οι πράκτορες όλων των μυστικών Υπηρεσιών του Κόσμου,που θέλουν την διάλυση της Ελλάδος;Τι θα απογίνουν οι ληστές,οι διαρρήκτες, οι οργανωμένες συμμορίες των εισπρακτικών εταιρειών που απειλούν την μισή Ελλάδα; Άνεργοι θα μείνουν αυτοί;
Αντ-ντπ σκέψου καλά ποιούς υποστηρίζεις και ποιούς προβάλεις.Κάποτε είχες έμβλημα την Αγία Σοφία,έπειτα τον Παρθενώνα και τώρα αφού αποκαθήλωσες τα Αρχιτεκτονικά Θαύματα σύμβολα του Ελληνισμού,έβαλες την υδρόγειο σήμα της παγκοσμιοποίησης και άφησες και το σταυρό σε κάποια άκρη.
Καί κάτι άλλο, αν δεν θέλεις τα σχόλια κόψτα και γράψε για όσα σε πληρώνουν,διαφορετικά βγάλε τη μαλακία με τις ηλεκτρονικές ασυναρτησίες με τα οποία προσπαθείς να μας στραβώσεις.

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που κατακρίνετε ειναι περισσότερο δημοκράτες από αυτούς που μας κυβερνούν τώρα, αυτά τα λάμόγια τους πραγματικούς φασίστες που τρώνε το ψωμί των παιδιών μας.
Φάγαμε στην μάπα τόσα χρόνια τους εθνοπροδρότες τους μειωδότες διεθνιστες της αριστεράς με τις μεγάλες τσέπες, τους δηθεν αντιρατσιστες καιτους προοδευτικούληδες που γέμισαν την πατριδα μας σκουπίδια από όλα τα χειρότερα μέρη του κόσμου. Που καταστρεψανε την χώρα και το παιδί μου δεν θα έχει σε αυτή κανένα μέλλον. Οι ακραίες καταστάσεις που μας έφεραν απαιτουν ριζοσπασικές λύσεις που πρέπει να έρθουν από ανθρώπους που αγαπαν την πατρίδα και θα έχουν πραγματικά την διάθεση να ξεβρωμίσουν τον τόπο.
Κρίμα ΝΤΠ δεν το περίμενα ειδικά από εσας.

Ανώνυμος είπε...

Ενα σας λεω εαν υπηρχαν 5 σαν τον Καζακη Στην ΕΛΛΑΔΑ θα ειχαμε ξυπνησει προ πολλου.Τον φοβαστε επειδη λεει την αληθεια και χαρις αυτον εχει ενημερωθει πολυς κοσμος διαφορετικα δεν θα ασχολιοσασταν μαζι του.

maria είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Λες κι δεν ξέραμε οτι η χρυσή αυγή είναι φασίστες και νεοναζί.Όσοι λένε για λασπολογία ας μας πουν τι από το βίντεο είναι ψευδές ή ανακριβές και να μην λένε γενικά και αόριστα για λασπολογίες σαν το ΚΚΕ.Όσο για τον Καζάκη μπορεί να μην συμφωνείτε με τις απόψεις του ή με την επιστροφή στη δραχμή αλλά είναι απίστευτα διαβασμένος και σε όλα απντάει με στοιχεία.Ο Καμμένος θα βγάλει πρόγραμμα με κοστολογημένες προτάσεις και με ακριβές χρονοδιάγραμμα.Η χρυσή αυγή τι ακριβώς πρόγραμμα έχει?

Ανώνυμος είπε...

Ποιό το πρόβλημά σας ρε κομπλεξικά ανθρωπάκια που στηρίζουν τα παιδιά μια νέα αντιμνημονιακή εφημερίδα που δεν έχουν κανένα μέσο να διαφημιστούν και δεν προέρχεται από κανένα μεγαλοεκδότη μεγαλοεργολάβο του συτήματος?Γιατί να μην βγάζουν ομιλίες του Καζάκη που μιλάει αντικειμενικά και με στοιχεία?Άντε στις σπηλιές κομπλεξικά φασιστάκια

Ανώνυμος είπε...

Προς τη Χ.Α.

Άντε και να δεχτούμε ότι είστε πατριώτες ότι ενδιαφέρεστε για το καλό του τόπου κι ότι εσείς και μόνο εσείς, είστε πιο Έλληνες από όλους τους υπόλοιπους. Αν και προσωπικά αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι μετά από σας το καλούπι ράγισε και όλοι οι υπόλοιποι βγήκαμε προβληματικοί, μισέλληνες, μασόνοι, λίγο πιο μελαχρινοί ίσως και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Όλα τα παραπάνω εμένα με προσβάλουν ως άνθρωπο και μόνο γι αυτό θα είμαι απέναντι, όπως απέναντι είμαι και σε οποιονδήποτε άλλο θεωρεί ότι είναι κάτι ανώτερο από μένα. Τα πρόβατα δεν σώζονται αλλάζοντας τσοπάνη.

Σημασία όμως δεν έχει η προσωπική μου άποψη αλλά πολύ θα ήθελα να μου πει η Χ.Α. τι θα κάνει για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Εκτός κι αν η πολιτική σας πρόταση περιορίζετε στη λαθρομετανάστευση. Πέστε μας ρε παιδιά την πρόταση σας γιατί προσωπικά είτε πεινάω μόνος μου, είτε με κάποιο λαθρομετανάστη παρέα το ίδιο μου κάνει. Δεν υποβαθμίζω το πρόβλημα, πράγματι υπάρχει και μάλιστα είναι σοβαρό γιατί συνδέετε άμεσα και έμμεσα με σχέδια σκοτεινά αλλά ακόμα κι αν αυτό ξεπεραστεί υπάρχουν πολλά περισσότερα και πολύ μεγάλα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Πείτε μας την πρότασή σας και πείτε μας με ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θα λύσετε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Ψήφο ζητάτε πείστε μας ότι πρέπει να σας τη δώσουμε και θα σας την δώσουμε.

Συνθήματα και μεγάλα λόγια τέλος. Και να ξέρετε ότι άσχετα με το περιεχόμενο του blog και το αν αρέσει σε κάποιον ή όχι, όποιος μπαίνει εδώ μέσα σκέφτεται λίγο παραπάνω από ότι χθες. Γι αυτό μπείτε στην ουσία κι αφήστε. Πρόταση συγκεκριμένη για το σύνολο των μεγάλων τουλάχιστον προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα και τρόπους αντιμετώπισης.

Ανώνυμος είπε...

«12 χρόνια στη Χρυσή Αυγή» – Χ. Κουσουμβρής. Πως συντηρείται οικονομικά η οργάνωση;
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/12/12_25.html

ΒΙΝΤΕΟ:Φάκελος "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"...
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/blog-post_3999.html

Αυτή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα μπει στη Βουλή;
http://attikanea.blogspot.com/2012/03/blog-post_8311.html

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ;

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ=ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΟΥΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...