Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Σχετικά με τις ανακρίβειες Γεωργιάδη για την "απομείσωση" χρέους


ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 170 ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ...
(ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)...
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ) ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ...
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;;;;;
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ..
.ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ(ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ)...ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ...
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ...ΣΩΤΗΡΕΣ ,ΜΑΖΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ...ΣΩΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ(ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ...)

αναγνώστης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελατε ρε παιδα, αυτο ειναι το καλύτερο επιχειρημα που έχετε να αντιπροταξετε;
Τα πράγματα είναι απλά: χωρις τα 50 δις χάνονται πρωτευοντως οι καταθέσεις μας και δευτερευοντως η περιουσια των τραπεζιτών. οΣο για τα στοιχεια των καταθέσεων... Οποιος δεν καταλαβαινε ότι το κουρεμα τους μειωσε κατα 50% την περιουσια τους που ειχαν επενδυμενη σε ομολογα κ νομιζει ότι αυτό δεν αποτελει προβλημα για τις τράπεζες, ε είναι τέρμα άσχετος από οικονομικά! Σταματηστε λοιπον να προσπαθειτε να βρειτε ανεφαρμοστες κομμουνιστικές λύσεις, τις οποιες όλος ο κοσμος (πλην Β Κορεας) εχει απορρίψει. Επισης λετε να πάνε οι τραπεζιτες φυλακή. Ωραια έγω σου λεω ότι πανε (και βεβαιως να πάνε άν παρανόμησαν). Αυτο πως μας λύνει τα οικονομικά μας προβλήματα;;;;Σταματηστε να βγαζετε το άχτι σας και σκεφτειτε λιγο λογικα πως θα δουλεψουμενα βγούμε από την κριση.

Ανώνυμος είπε...

Το ποσό που δόθηκε στις
ελληνικές τράπεζες ήταν σε μορφή εγγυήσεων, δεν ήταν για
επανακεφαλαιοποίηση όπως σήμερα. Και φαντάζομαι ότι δεν ξεπερνά τα 170
δις όπως ισχυρίζεται, αυτά είναι δικοί του υπολογισμοί. Τέλος, πρέπει
να του τεθούν και τα ερωτήματα: 1. Αν οι τράπεζες κρατικοποιηθούν θα
μπορεί ένα κράτος στην κατάσταση του ελληνικού να εγγυηθεί τις
καταθέσεις; 2. Κι αν μπορεί να το κάνει θα συνεχίσει να τροφοδοτεί την
πραγματική οικονομία με ρευστότητα, όπως είναι η αποστολή μιας
τράπεζας, ή θα είναι άτολμο, απρόσεκτο και διστακτικό με αποτέλεσμα να
μη δίνει δάνεια σε κανένα;

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ είπε...

Τα ποσά που έχουν δοθεί στις τράπεζες στο παρελθόν ήταν υπό μορφή εγγυήσεων, κι όχι για επανακεφαλαιοποίηση όπως σήμερα. Δε δικαιολογείται λοιπόν κρατικοποίηση. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεπερνούν τα 170 δις.
Και είναι και αυτά τα ζητήματα. Αν το κράτος αναλάβει τις τράπεζες μπορεί να εγγυηθεί τις καταθέσεις στη σημερινή του κατάσταση; Και ας πούμε πως μπορεί, θα μπορεί και να τροφοδοτεί την οικονομία με ρευστότητα μέσω αυτών, όπως είναι η δουλειά τους; Δε νομίζω

Άναυδος είπε...

Τι βασικό λείπει; Στοιχεία!

Οι απόψεις δεν είναι στοιχεία. Και διατυπωμένες με αυτό τον τρόπο απλά λέγονται βρωμιά!

Ανώνυμος είπε...

ΕΟΤ, ΟΛΠ και το διεθνες μας αεροδρομιο με το απεχθες ονομα Ελ. Βενιζελος (αντι να ονομαζεται οπως και πριν "ΕΛΛΗΝΙΚΟ") ειναι οι 3 φορεις που αν δεν τους ειχαν ξεπουλησει τα λαμογια σε ξένους θα μας εξασφαλιζαν με τα εσοδα τους ανετη και αξιοπρεπη ζωη.
Ο Γεωργιαδης ειναι ενα συμπτωμα της διαφθορας της πολιτικης ζωης της χώρας. Πονάει και αυτος τους Ελληνες με τα λογια και τα εργα του και ταυτοχρονα αποτελει ενα πρωτης ταξεως φαινομενο φρενοβλαβειας που χρηζει ψυχιατρου.