Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Πακιστανοί μετανάστες έπεσαν νεκροί προσπαθώντας να σώσουν 2 Έλληνες


Πακιστανοί μετανάστες έπεσαν νεκροί προσπαθώντας να σώσουν 2 Έλληνες
Τώρα τι θα πουν όλοι εκείνοι που θεωρούν εγκληματίες, ληστές και, γενικώς, μιάσματα τους μετανάστες;
Πώς θα σχολιάσουν το γεγονός ότι δυο μετανάστες από το Πακιστάν έχασαν τη ζωή τους....
προσπαθώντας να σώσουν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Ελλήνων, το αυτοκίνητο των οποίων είχε κολλήσει στις γραμμές του τραίνου;

Η είδηση είναι, πραγματικά, συγκλονιστική.

Το αυτοκίνητο του ζευγαριού κόλλησε στη σιδηροτροχιά στο Κρυονέρι, την ώρα που επιχειρούσε να περάσει από αφύλακτη διάβαση.
Οι ρόδες του κόλλησαν στις ράγες ενώ ερχόταν το τραίνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
Τρεις περαστικοί μετανάστες από το Πακιστάν επιχείρησαν να μετακινήσουν το αυτοκίνητο και να σώσουν το ζευγάρι. Δεν τα κατάφεραν και έπεσαν νεκροί -μαζί με τους επιβάτες του ιχ- χτυπημένοι από την αμαξοστοιχία.
Από τη σφοδρότατη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο τρίτος Πακιστανός και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ...ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΗΓΑΝ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ , ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!! ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Η ανθρωπιά δεν εχει καταγωγη αλλα ηθος. Αυτοι οι Πακιστανοι ειχαν ανθρωπια δηλ. ηθος και μπραβο τους.
Αυτο δεν σημαινει οτι αναμεσα στους μεταναστες δεν βρισκονται και ανηθικοι ή ψυχροι εγκληματιες ετοιμοι να σφαγιασουν αλλοθρησκους.
Ας μη γενικευουμε σε οποιονδηποτε τομεα και ας μη φανατιζομαστε, γιατι γινομαστε υποχειρια αυτων που καραδοκουν να μας κανουν εν γνωσει ή εν αγνοια μας πιόνια τους.

Ανώνυμος είπε...

Και αυτοί είναι άνθρωποι, και υπάρχουν αναμεσά τους άτομα κάθε είδους.

Οι περισότεροι είναι απλώς μεγάλα κοροϊδα που χρεώνονται και πουλάνε ότι έχουν για να βρούνε από 3000 έως 15000 και βάλε ευρω για να τους φέρουν λαθρα στον υποτιθέμενο παράδεισο της ευρώπης, και καταλήγουν να ζητιανευουν στα φανάρια ή να κλέβουν, ανάλογα με το ηθος του καθενός. Αν κρατούσαν τα λεφτά οι περισότεροι θα ζούσαν πλούσια στη χώρα τους

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να περιφρονούν την κυριαρχία του λαού της ελλάδας σε αυτή τη γη και να νομίζουν οτι έχουν το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν και να κάνουν ότι νομίζουν εδώ μέσα.

Βέβαια υπάρχουν και αρκετοί που ήρθαν με σκοπό την εγκληματική δραστηριότητα σε βάρος των ελλήνων και κυρίως των ομοεθνών τους (το 90% των εγκλημάτων που διαπράτουν αλλοδαποί είναι σε βάρος αλλοδαπών, ειδικά τα σοβαρότερα).

Πρέπει να αποφασίσουμε σαν χώρα, πόσους θέλουμε-χρειαζόμαστε και να κρατήσουμε αυτούς που είναι ωφέλιμοι για την κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που λένε ότι είναι μιάσματα και βλακείες, είναι αγανακτισμένοι λόγω της εγκληματικότητος που έχουν προκαλέσει οι λαθρομετανάστες.
Ο πρώτος λόγος που πρέπει να φύγουν είναι ότι αλλιώνουν την εθνολογική σύνθεση του πληθυσμού.
Δευτερεύον είναι η εγκληματικότητα. Σε είκοσι χρόνια δεν θα υπάρχουν Έλληνες!
ΑΙΜΑ, ΦΥΛΗ, ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ

Ανώνυμος είπε...

Η "πηγή", να τους πάρει στο σπίτι της..γιατί η υπόλοιπη Ελλάδα, έχει γεμίσει...Και δυστυχώς, όχι με όσους σώζουν ανθρώπους...Εδώ ο κόσμος καίγεται, και το πρόβλημά μας είναι η στάση μας στους μετανάστες...Περιμένετε να αποκτήσουμε πρώτα δικό μας κράτος και μετά να τους αγκαλιάσουμε όλους...Διότι αν δεν το έχεις καταλάβει κυρία "πηγή", χάνουμε την πατρίδα μας...Και σε λίγο δεν θα έχουμε δική μας γη να τους φιλοξενούμε...Θα έχουμε ζώνες οικονομικής εκμετάλευσης...Εκέι να δεις ρεπορτάζ που θα έχεις να κάνεις....Πηγή.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ!
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ...
ΜΠΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣ ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Ή ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 8:24

Αν είχαν 3-15.000 ευρώ θα έρχονταν στην Ελλάδα; Μάλλον δε στα 'πανε καλά. Προφανώς άλλα παιχνιδάκια παίζονται από πίσω...

Π.χ.: http://www.aegeanews24.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=382070

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΝΑΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ!ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!