Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Φασισμός


Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνατε, συνεχίστε τις δουλειές σας. Δεν συνέβη ΤΙΠΟΤΑ, το παραμικρό. Δείτε τηλεόραση, ψηφίστε πασόκ, ψωνίστε ρούχα, πάρτε αμάξια, αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας αναλογούν, μιλήστε για μπαλίτσα, και μην ανησυχείτε, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Οι δημοσκοπήσεις θα σας ενημερώνουν, το χρηματιστηριο θα σας ποντάρει, οι τράπεζες θα σας δανείζουν, τα σούπερ μάρκετ θα φροντίζουν για όλα τα αναγκαία, η οικοδομή θα χτίζει τη...
χώρα, το ευρώ θα είναι ισχυρό, και θα καταναλώνουμε ευτυχείς, καινοτόμα προϊόντα. Συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Ο Ολυμπιακός θα κερδίζει, η Ελλάδα θα μας κάνει υπερήφανους, ο Μπόμπολας θα την εξαγοράζει, η βουλή θα ψηφίζει τους νόμους και οι δικαστές θα μας δικάζουν. Όλα θα γίνουν σωστά. Όπως ήταν, όπως είναι και όπως θα είναι – για πάντα.
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχολιασμός Κύρτσου για σκάνδαλο Siemens και χρηματοδότηση κομμάτων.

http://www.youtube.com/watch?v=mVobDOcTAUA

http://www.youtube.com/watch?v=QfCwGfX9KnM

Φοίβος είπε...

Όταν τα παιδιά μας θα ψωμολυσσάνε για ένα κομμάτι άρτο και θα δουλεύουν σαν δούλοι για 150 ευρώ, τότε να χαρώ εμάς τους ψευτοεπαναστάτες! Τι ψυχή και τι κληρονομιά θα παραδώσουμε ρεεεε!