Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Kαμμένος στο Κρήτη TV έξω από τα δόντια



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ - ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ "ΜΑΛΙΣΤΑ" ΚΑΙ "ΜΑΛΙΣΤΑ" ΕΛΕΓΕ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ - ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΞΥΠΝΗΣΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ..


WIKILEAKS : Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟ 2006 ... ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τον Δεκέμβριο του 2006 οι Αμερικανοί αναρωτιούνται για τις επιδιώξεις και τα σχέδια του τότε υπουργού Άμυνας της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο τότε Αμερικανός πρέσβης Ries τον χαρακτηρίζει μάλιστα "διεθνή άνδρα-μυστήριο" και απορεί γιατί ενώ έχει στα χέρια του έναν διόλου ευκαταφρόνητο προϋπολογισμό σε σχέση με τους υπόλοιπους μετέχοντες στην Βορειοατλαντική συμμαχία, όταν βρίσκεται στα Συμβούλια του ΝΑΤΟ, φαίνεται να μην έχει για αμυντικά θέματα το ίδιο ενδιαφέρον όπως για αυτά που σχετίζονται με πολιτικές αναμετρήσεις στο εσωτερικό. Ο πρέσβης συνεχίζει εκτιμώντας ότι τις πραγματικές αποφάσεις για τον Ελληνικό στρατό παίρνει εκείνη την περίοδο ο Π. Χηνοφώτης ενώ καταλήγει με τις εκτιμήσεις του Π. Κάμμενου για τα θέματα του υπουργείου Αμύνης.

http://wikileaks.folders.gr/main/wikileak?id=54&locale=el

Να δώσει εξηγήσεις ο κύριος Καμμένος.
Τι μαλακίες είναι αυτές ωρέ;
Όταν μια Αμερικάνικη Πρεσβεία υπολογίζει σε κάποιον για κατατόπιση, αυτό σημαίνει ότι το θεωρεί δικό της. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
.

Το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων ειναι παρολίγον αντιμνημονιακό.

ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, και απο ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΗΔΕΝ.

Καινούργιος Καρατζαφέρης μας βρήκε.
Μεγάλο το κακο.