Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ο πρώην υπαρχηγός ΑΤΑ Γιώργος Νταβρής ζητάει να ξανανοίξει ο φάκελος Ηλιάκη



20120406-092740.jpgΥψίστη ντροπή! Ο Ερντογάν δικάζει, οι Έλληνες κουκουλώνουν…Η κατάρριψη του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη από τον Τούρκο χειριστή Ιμπραήμ Χάλι στο γνωστό περιστατικό της 26ης Μαΐου 2006, ήταν μέρος του σχεδίου “Βαριοπούλα”, για αποσταθεροποίηση του Ερντογάν μέσω επιθετικής στάσης προς την Ελλάδα.. Αυτό ...ισχυρίζονται Τούρκοι εισαγγελείς που ερευνούν την συγκεκριμένη συνωμοσία σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Τurkiye.
Ο πρώην υπαρχηγός ΑΤΑ Γιώργος Νταβρής ζήτησε από τον υπουργό εθνικής άμυνας να ξανανοίξει τον φάκελο Ηλιάκη και να διερευνήσει τις συνθήκες της κατάρριψης του αεροπλάνου. Όπως τόνισε στο IONION FM, είναι απαράδεκτο ο Ερντογάν να καθίζει στο σκαμνί τους ηθικούς αυτουργούς της υπόθεσης «Βαριοπούλα» 
και η ελληνική πολιτεία να κουκουλώνει το θέμα. Ζήτησε από τον Υπουργό εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο που κατάγεται από την Ηλεία να διαβάσει τις αναφορές που έστειλε ο ίδιος εκείνη την περίοδο ως υπαρχηγός ΑΤΑ στην Λάρισα. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νταβρής είχε στείλει τότε επιστολές προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, υπουργούς και μερικούς μήνες μετά αποστρατεύτηκε…

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποτε ελληνες πολιτικοι δεν φημιζονταν για βαρια αρ......α στα παντελονια,και περιμενεις τωρα να σου ξανανοιξουν τον φακελο ηλιακη; αμ δε.