Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Μαζέψτε τους ανεγκέφαλους από τα ΜΑΤ, κύριε Χρυσοχοίδη


του Σωτήρη Ξενάκη
ηταν η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που ένας φωτορεπόρτερ ο οποίος προσπαθούσε να κάνει την δουλειά τουβρέθηκε στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος από άνδρα των ΜΑΤ.
Ο Μάριος Λώλος πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας χτυπήθηκε με γκλόμπ και...

φέρει
κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε διενέργεια διοικητικής εξέτασης για το περιστατικό, αλλά και για τα όσα αναφέρθηκαν από δημοσιογράφους, που κάλυπταν τη συγκέντρωση και τα επεισόδια στο Σύνταγμα, για βίαιη συμπεριφορά και προπηλακισμούς από τα ΜΑΤ
Ανάλογο περιστατικό είχαμε και πριν από λίγο καιρό με πρωταγωνιστή ένας άνδρα των ΜΑΤ που χτύπησε την φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη. Μάλιστα οι φωτογραφίες από την επίθεση εκείνη είχαν κάνει το γύρο του κόσμου.
Προσωπικά έχω υπερασπιστεί δημοσίως ουκ ολίγες φορές την Αστυνομία και τους Αστυνομικούς από επιθέσεις που έχουν άδικα, κατά την άποψη μου, δεχθεί. Έχω ακούσει τα εξ αμάξης από δήθεν προοδευτικούς αντιεξουσιαστές που έχουν αλλεργία με οποιαδήποτε στολή και θεωρούν αυτόν που την φοράει εχθρό τους. Κι έχω πει πολλές φορές ότι η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να θωρακιστεί υλικά και ηθικά από την πολιτική εξουσία ώστε να κάνει σωστά και αποτελεσματικά την δουλειά της.
Από το σημείο αυτό όμως μέχρι τον ξυλοδαρμό ανθρώπων που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματο υπάρχει... άβυσσος. Δεν γνωρίζω τι εντολές είχαν πάρει από τους ανωτέρους τους αυτοί που έστειλαν τον Μάριο Λώλο και την Τατιάνα Μπόλαρη στο νοσοκομείο. Αν εκείνοι διέταξαν τον ξυλοδαρμό η αν κάποιοι άνδρες των ΜΑΤ μόνοι τους αποφάσισαν να βγάλουν το άχτι τους με αυτόν τον τρόπο Αυτό που ξέρω είναι πώς η αναιτιολόγητη βία οδηγεί μόνο στη βία. Κι αν ο κ. Χρυσοχοίδης δεν μαζέψει ΣΗΜΕΡΑ κιόλας κάποιους ανεγκέφαλους ένστολους που εκθέτουν με τη συμπεριφορά τους ολόκληρη την Αστυνομία, τότε φοβάμαι ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε πολύ χειρότερα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ κ. ΞΕΝΑΚΗ ? ΤΩΡΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ . . . ΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΗ, ΟΤΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πως ειναι δυνατο να ελεγξει ο Χρυσοχοϊδης αυτους που τους κοβει το ψωμι; Το μονο που τους εμεινε ειναι το να δερνουν αυτους που εχουν αχτι. Πως θα τους το κοψει αυτο, χωρις αυτοι να τον αφησουν ακαλυπτο για να τον φανε μαζι με την παρεα του οι αγανακτισμενοι, ανεργοι και πεινασμενοι ελληνες. Ειναι αναγκασμενος να ανεχτει τον καθε ανοητο ή τρελαμενο γιατι τον εχει αναγκη για να επιβιωσει μερικες ημερες ακομη, δεν μπορει να κανει αλλιως.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ.ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ, ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ (1500 ΝΕΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ)ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Σωστοοοοοοός ο 8:34...!!!Με καλυψε απόλυτα...!!!Οι δημοσιοκαφροι την εχουν δει οτι είναι προστατευόμενο είδος...!!!Μπορούν να χώνουν την μουρη τους οπου θέλουν και να λενε οτι μαλακια συμφέρει τα αφεντικά τους και τα λαμόγια της χώρας και να μην τρέχει τίποτα!!!!