Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Σεισμός Ιαπωνίας


Στις 11/3 παραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία σεισμός 8.9  της κλιμακας ριχτερ προκαλώντας και τσουνάμι 10 μέτρων.
(Προσέξτε την ημερομηνια,την ιδια ακριβώς ημερομηνία έγινε και το τρομοκρατικό χτυπημα στην Μαδριτη.)

Εκτοτε έχουν βγει απλετες θεωρίες για το τι μπορεί να προκαλέσει ένα τόσο  μεγάλο σεισμό,εκτος από τα φυσικά αιτια βεβαια.

Μια από αυτές είναι ότι προκλήθηκε από...


την ηλιακή δραστηριότητα συνδυαζόμενη  από την λεγόμενη υπερσέληνο,οπου το φεγγάρι θα πλησιάσει την γη σε απόσταση 350.000 χλμ ,την πιο κόντινη από το 1992.

Ωστόσο όμως η Ιαπωνια δεν ευθυγραμίζεται συμφωνα με τους ειδικούς με την υπερσέληνο της 19ης Μαρτίου,ούτε και η υπερσέληνος μπορεί να επηρεάσει την γη 8 μέρες πριν ξεκινήσει.

Πως όμως ο ήλιος και η σεληνη μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς ;

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης επηρεάζεται απο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ηλίου και της σελήνης καθως και απο την θέση της σελήνης.Η κατάσταση αυτη εξουδετερώνει το μαγνητικό πεδίο της γης και την βαρύτητα της γης,με αποτέλεσμα των δημιουργία των σεισμων,οι οποίοι ουσιαστικά οφείλονται στην μείωση της βαρύτητας σε συγκεκριμένες περιοχές.
Επίσης,οι παλίρροιες στο γήινο φλοιό αντιγράφουν την κίνηση των παλιρροιών της θάλασσας, λόγω της έλξης του ηλίου και της σελήνης  προκαλώντας δονήσεις πολύ κάτω από το επίπεδο όπου συμβαίνουν οι σεισμοί.

Ας επιστρέψουμε και πάλι στο ηλεκτρομαγνητικό πεδιο, το οποίο επηρεάζει και επηρεάζεται από την ιονόσφαιρα λογω των ιοντων δηλαδή των ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων  που την απαρτιζουν.

Και εδώ εισέρχεται  το Haarp.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihf7BpkIpI063kv6YqbBXZTevVQemfIPb9ndjSU0FB-ku1nVRVk_Z7bff0zCt0pFaT9l0T-2Op_rqThMu9phBYg0QT3jbYOyrLwpMWf9UcjN9LUZMewwisD8-2TUwA8HQa-jyI_d4_O-wN/s1600/japanearthquakehaarp.jpg

Μια από τις άπειρες δυαντότητες του Haarp είναι και η πρόκληση σεισμών σε οποιαδήποτε περιοχή με θέρμανση του επιλεγμένου σημείου μεσω της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Το Haarp εκπέμπει μικροκύματα υψηλής συχνότητας προς την ιονόσφαιρα, η οποία λειτουργεί σαν ένας τεράστιος καθρέφτης  που αντανακλά τα μικροκύματα και τα στέλνει πίσω στην επιφάνεια της γης με την μορφή μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας,από 1 ως 100Ηz.

Kαι επειδή πολλοί μπορεί να πουν θεωρίες συνομωσίας,δείτε και τι λέει η Βικιπαίδεια.

Ο συντονισμός ενός ρήγματος από εξωτερικό διεγέρτη μπορεί να συμβεί και με άλλες μεθόδους ή φυσικές διαδικασίες. Οι πλήρους φάσματος συχνότητες της θραύσης από ένα πολύ κοντινό σεισμό μπορούν να συντονίσουν στιγμιαία το ρήγμα. Στο ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε θεωρητικά να καταλήξουμε με σταδιακή μεταφορά ενέργειας στο ρήγμα αν η διέγερση γίνεται σύμφωνα με την ιδιοσυχνότητα ταλάντωσής του, όπως να ανυψώνουμε και να αφήνουμε να πέφτει ρυθμικά στο έδαφος κοντά στο ρήγμα ένα μεγάλο βάρος. Λόγω της έντονης αλληλεπίδρασης του φλοιού με την ιονόσφαιρα στο εύρος των χαμηλών συχνοτήτων (βλ. πρόγνωση σεισμών) και τις δοκιμές που γίνονται με το HAARP στις ίδιες χαμηλές συχνότητες θεωρείται πιθανή αν και δεν έχει γίνει δημόσια παραδεκτή η δυνατότητα επιλεκτικής πρόκλησης σεισμών και με τον τρόπο αυτό.


Για να δούμε και καποια στοιχεία από την ιστοσελιδα του Haarp για να κρίνετε και μονοι σας.

Απο την ιστοσελίδα του Haarp ,το μαγνητόμετρο στις 07 Μαρτίου.
HAARP is now off

Το μαγνητόμετρο στις 09 Μαρτίου,οπου έγινε ο πρώτος σεισμός μεγέθους 7,2 της κλίμακας ρίχτερ και εστιακού βάθους γύρω στα 9 χμ.(Εδω να υποσημειώσουμε οτι οι σεισμοί της Αίτης, της Ιταλίας στην
 Λ' Ακουϊλα,της Κίνας το 2010 και του Ιραν ,την ιδια χρονολογία,oπως και η σεισμική δραστηριότητα στην Υεμένη,στον κόλπο του Αντεν,που οπως αναφέρουν οφείλεται σε αστρική πύλη όλοι έγιναν σε εστιακό βάθος περίπου 10 χιλιομέτρων,το οποίο συνδέουν πολλοί με την χρήση του υπερόπλου Haarp.)

 
Εικόνα

Kαι απο τις 9 - 11 Μαρτιου

Όμως η Ιαπωνία είχε ηδη απειληθεί  απο τις Η.Π.Α.
Δείτε το παρακάτω βίντεο.Ο Ben Fulford αναφέρει πως η επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας πραγματοποιήθηκε από τις υπόγειες βάσεις του Νέου Μεξικού και της Νεβάδας, σύμφωνα με πηγές του από το Πεντάγωνο και την CIA.

Θα αναρωτηθείτε τώρα ποιος ο λόγος για να χρησιμοποιήσουν το Haarp ,κατι θα θελουν να πετυχουν.

Υπάρχουν πολλοι λόγοι.Ενας βασικός είναι ότι δημιουργείς μια τεχνητή καταστροφή  για να στρέψεις την προσοχή των Μ.Μ.Ε. και επομένως και της ανθρωπότητας ,δεδομενου ότι αποτελούν την μοναδική πηγη πληροφόρησης,στο συγκεκριμένο γεγονός,ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο και πολλά σημαντικά γεγονότα να περάσουν απαρατήρητα.
Μπορεί να ακούγεται ακραίο,αλλά έχει συμβεί πολλές φορές στην Ελλάδα και δεν έχουμε την αποκλειστικότητα.


Άλλος λόγος είναι να δημιουργήσουν χάος,τόσο στην Ιαπωνία,όσο και παγκοσμίως σε συνάρτηση με την ηδη χαοτική κατάσταση που επικρατεί σστην Β.Αφρική,ώστε μέσα από το χάος να επιφέρουν την τάξη (Order ab chaos).

Ο πιο σημαντικός λόγος  ισως είναι η αρνηση της Ιαπωνίας λιγες μέρες πριν τον μεγάλο σεισμό στην υπογραφή πρωτοκόλου συνεργασίας με την Αμερική και ειδικά η αρνησή της να συνδράμει το ΝΑΤΟ για στρατιωτική επίθεση στην Λιβυή, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Τιμ Γκάϊτνερ.

Φήμες θέλουν τον Γκάϊτνερ να θέτει ως βασική προϋπόθεση ,η Ιαπωνία να αποδεχτεί την υποδούλωσή της στο ΔΝΤ και τους διεθνείς τοκογλύφους της Γουώλ Στρητ ζητώντας παράλληλα από το Τόκιο να σταματήσει εδώ και τώρα την πολιτική υποστήριξη που παρέχει στην Κίνα, τη Ρωσία ,το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα στο θέμα των πυρηνικών.
Μήπως το έκαναν λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ωστε να ευνοηθούν οι τραπεζίτες ;

Ήδη οι τιμές του πετρελαίου μετα τον σεισμό επεσαν κατω από τα 100$,πράγμα που ευνόησε πολλούς επενδυτές.
Όπως και το Yen ανατιμήθηκε.

Ας υπενθυμίσουμε μια δήλωση που έγινε μετά την τρομοκρατική επίθεση του 2001 στους δίδυμους πύργους,ότι δηλαδη η καταστροφή αυτή ,όπως και γενικά όλοι οι πολέμοι και οι φυσικές κατάστροφες, μπορεί να δώσουν,  μια νέα πνοή στην ανάπτυξη της οικονομίας.Ειναι η λεγόμενη θεωρία του σπασμένου παράθυρου,δείτε το βιντεάκι για να καταλάβετε περισσότερα.Όπως αντιληφθήκατε στην πραγματικότητα κρύβονται πολλά περισσότερα από την εικόνα που μας προωθούν.
http://www.filoumenos.com

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι την εχετε κανει ΛΟΛΑ (LOLA) μερικοι εδω μεσα

Ανώνυμος είπε...

Ζήσε το όνειρο σου... εσύ και οι όμοιοι σου! Όταν και αν ξυπνήσετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε το ίδιο φελλοί όπως και τώρα, αλλά ο κόσμος πλέον θα είναι διαφορετικός, δεν θα χρειάζεται πλέον φελλούς για να επιπλέει διότι θα έχει μεταλλαχθεί σε ψάρια! Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΤΩ!!!........ουγκ ο ινδιάνος

Ανώνυμος είπε...

Re LOLA frapedomalaka zhse ston kosmo sou.3upna bre malaka 3upna.

Ανώνυμος είπε...

re filarakia eimai kathe mera se ayto to kalo (an oxi to kalhtero blog) kai sas leo oti einai to kalhtero, ala den ginete molis ginete kati na bgenei o kathenas kai na leei HARP-CHEMTRAILS-UFO-AMERIKANOI-KARATZAFERIS-POYTIN. Tote kai ego sas leo oti anhkv sthn omada EPSILON kai oti emeis kaname to sismo!! Etsi einai o kathenas leei oti toy katebei??

Ανώνυμος είπε...

Otan uparxoun apodei3eis tote h 8ewria olo kai ligotero einai 8ewria.Otan den 3ereis ti na prwtopistepseis tote ola gurw sou katarreoun kai einai 8ewries.Gnwsh einai h dunamh kai to anti8eto.

Ανώνυμος είπε...

Sostotatos alla einai ligo dyskolo na pistepsei kaneis oti kapoios kataskeyase mia mhxanh h opoia dimioyrghse mia tetoia katastrofh na metakinhsei dhladh oloklhrh thn JAPAN an eixame tetoia texnologia tha kaname polh perisotera pragmata, (thmase otan egine o sismos sthn athna kai sthn toyrkia ebgenan kai elegan oti ton sismo prokalesan oi Epsilon gia na skotosoyn toys gkrizoys lykoys me apodixh oti o sismos eixe epikentro to arxhgeio tvn marvn lykvn) Telika ayto poy eipa einai oti den mporei opoios dhpote apo ton kanape toy na kanei copy-paste ena topic kai na to plasarei sthn kinh gnvmh.

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Οι τελευταίοι 2 ανώνυνοι, διαβάστε και ΨΑΞΤΕ στο ίντερνετ πρίν πείτε τέτοιου είδους συμπεράσματα. Δεν έγινε ο σεισμός και το ρίξαμε όλοι στο HAARP. Και δεν είναι το μοναδικό άρθρο το οποίο μιλάει γι'αυτό, έλεος πια με τις εξυπνάδες σας και τέτοιου είδους σχόλια. Υπάρχει το google για όνομα Του Θεού, που είναι πολύ δυνατό εργαλείο. Λέξεις κλειδιά για να σας βοηθήσω, HAARP, BANKERS WARNS JAPAN ON ECOLOGICAL DESTRUCTION 2009, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ, HAARP WORKING FROM 00:00 IN JAPAN. Έχει και πολλά άλλα, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Μέχρι και η NASA έχει παραδεχτεί το HAARP. Τί άλλο θέλετε, πριβέ εκδρομούλα στις εγκαταστάσεις για να πειστείτε?

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

By the way, παρατήρησα την ημερομηνία τώρα και της έδωσα βάση....11/3 11+3=14. Σχετικό με άλλο δημοσίευμά σας. Πάλι ο αριθμός 14...

Ανώνυμος είπε...

1188 θεση 8 ναι=11888 αυτο ειναι το θεμα τη πλασαρει η αμερικλανικη μηχανη αναζητησης???

Eleuthera Skeptomene Anthrwpe ασε τησ μηχανεσ αναζητησης εδω η ΓΕΣΕΕ πληρωσε τα εισητηρια των λαθρομεταναστων να πανε Κριτη και εσυ ασχολεισε με το HAΑRP αλλα εδω ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ και εμεις ψαχνουμε τα βρουμε haarp και πρασινα αλογα αντι να παμε να τουσ σπασουμε τα κεφαλια, του ελληνα το εισητηριο για το λεοφοριο ποιος θα το πληρωσει γαμο την τυχη μου??????????

Ανώνυμος είπε...

Τα 5 ευρο στα νασοκομεια και τα φαρμακα ποιος τα πληρωσε???? (Εμεισ που βλεπουμε τη γινετε στο HAARP αλλα δεν βλεπουμε τη γινετε στη χωρα μας)

Ανώνυμος είπε...

Παίζονται πολλά παιχνίδια εν αγνοία μας... τίποτα δεν είναι τυχαίο παιδιά ακόμα και το πιο φυσικό... πχ σεισμός, ειδικά στις μέρες μας. Που ξέρετε, μπορεί το επόμενο χτύπημα να είναι η χώρα μας!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 11(ΑΓΑΠΟΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ)ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Ναί με το HAARP γιατί πάντα μέσα ποιά κοιτάμε! Όπως η βουλή, μέν τα συζητάνε και αποφασίζουν, αλλά η τρόικα κάνει κουμμάντο...Αυτούς, οι ΕΞΩ που ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΑ! Γιατί όσο και να τους φτύσεις όλους αυτούς εδώ μέσα που μας κυβερνάνε, άλλος πάντα κουνάει τα νήματα τους. Όυτε οι ίδιοι πιά δεν μπορούν να ελέγξουν τις πράξεις τους. Πάντα σκυλάκια θά'ναι και άλλος το αφεντικό. Γι'αύτο κοιτάω τα εξωτερικά. Και μην νομίζετε ότι όλα αυτά που έγιναν στην Ιαπωνία είναι "φυσικά" τυχαίο. Βάλαν άλλοι το χεράκι τους, και η Ελλάδα παίζει τον ρόλο της και θα συνεχίζει να "παίζει". Θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις θα το δείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια πολυ ωραιο το αρθρο αλλα το σχετικο βιντεο πού βρισκεται??