Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Αυτή τη μάνα γιατί την φιμώσατε ρε καθάρματα; Αν έχει κάποιος δικαίωμα να μιλά σε αυτή την χώρα, είναι ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ! Όχι οι γκλαμουραγράμματοι αρλεκίνοι σας.


5 σχόλια:

Modestus είπε...

Ναι και τώρα τους έκανες τα μούτρα κρέας. Εφόσον ο μέσος νεοέλληνας είναι τόσο μαλάκας και υποστηρίζει Λαζόπουλους και σια καλά να πάθουμε. Έτσι αυτοί είναι πατριώτες που δεν υπηρέτησαν μισή μέρα για την πατρίδα, μόνο έβαλαν λυτούς και δεμένους για να μην πάνε. Καθίστε και αποθεώστε τους, τσούρμο ηλιθίων.

Ανώνυμος είπε...

Η Χώρα πολεμήθηκε τόσο πολύ απ' το 1974 και μετά απ΄τους άθλιους πολιτικούς "Εθνάρχες", που η Δημοκρατία έτρεχε απ' τα παντζάκια τους κι ότι είχε σχέση με το ΄Εθνος έπρεπε να σβήσει.Κι φτάσαμε σήμερα εκεί που φτάσαμε. Απαξίωση πρός κάθε κατεύθυνση, Χωροφυλακή Αστυνομία Πόλεων,Αγροφυλακή, Στρατός Ναυτικό,Αεροπορία,Δικαιοσύνη, Εθνική Παιδεία,Ορθοδοξία κ.λ.π. Τώρα έχουμε ως πρώτυπα τους Πούστηδες τους ανώμαλους σοδομιστές,τους θολοκουλτουριάρηδες Προοδευτικούς, τις ξετσίποτες πουτάνες των καναλιών που μόνο το αιδείο τους δεν μας δείχνουν και τους κάθε είδους καραγκιόζηδες αποτυχημένους δικηγόρους πολιτικούς, που μόνο για σκατά αξίζουν. ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ είχε καταστρωθεί καλα.Θά ήθελα μόνο επιγραμματικά θα αναφέρω εδώ την επίσκεψη του τότε αναπληρωτού υπουργού εξωτερικών στην Αλβανία9/11/84 ανέφερε την Ελληνικότατη πολη της Αλβανίας ως σαράντα κι όχι Αγιοι Σαράντα.Σην εκπομπή της ΕΡΤ 17/2/85 σε ώρα που παρακολουθούσαν μικρά παιδιά (θεατρικοι διάλογοι) εξευτέλιζαν τον Ιερό θεσμό του μοναχισμού, παρουσιάζοντας δήθεν καλόγερο να εξομολογείται σε ψυχολόγο τις ερωτικές του εμπειρίες,στην ίδια εκπομπή δε κάποια "κυρία" είπε πως έκανε έρωτα πάνω στην Αγία Τράπεζα.Στην εκπομπή μέρα μεσημέρι την 25η Μαρτίου το Ιερό σύμβολο του ΄Εθνους μας, χαρακτηρίστηκε ως πανί,σαν κάτιξεπερασμένο και "για το μουσείο".Στις 15/4/82 Μ.Πέμπτη κατά την έξοδο του Εσταυρωμένου μας Κυρίου Σε εκκλησία της Θεσ/νίκης άγνωστα άτομα έριξαν εντός του ναού δύσοσμα αέρια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός.Το 1982/28/6 η κ.Μπουρδάρα καταργεί των εκκλησιασμό των παιδιών και την εξήγηση του Ευαγγελίου. Λίγες μέρες αργότερα η εβραία μάνα του εβραίου προδότη ΓΑΠ στην Αμερική δήλωσε ότι θα πρέπει να καταργηθεί η επιροή του Χριστιανισμού στον Ελληνικό Λαό.
Αυτά εν ολίγοις. Θαυμάστε τους!! Τώρα ΄ρχει δίκιο το Λαμόγιο ο Γκάν που λέει ότι η Ελλάς είναι μέσα στα σκατά,Αφού σκατά μας κυβερνούν.
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Τωρα βεβαια οχι και οτι χωροφύλακες και οι αγροφύλακες παλια που πουλουσαν μουρη και εξουσία στους συμπατριωτες τους όπως βεβαια κανουν και τώρα καποια σώματα στην Αστυνομία(βλεπε Κερατεα,πορειες εργαζομένων κλπ) αυτο δεν ειναι προστασία πολιτών που ειναι το καθαυτο εργο της αστυνομιας αλλα "κάτι άλλο"!!
Και βεβαια για ότι γίνεται σ'αυτον τον τοπο φταίει η Αριστερα ειτε ΚΚΕ ειτε ΣΥΡΙΖΑ που κατα ένα περιεργο τροπο δεν έχει κυβερνήσει "ποτέ" και ούτε και πρόκειται!!
Γι'αυτο σ'αυτή τη χώρα δεν προκειται ποτέ να πάμε μπροστά γιατί τα βλέπουμε όλα με παρωπίδες,όλοι είμαστε παρτάκιδες και μόνο όταν το "κακό"μας χτυπήσει την πόρτα τότε και μόνο τότε αντιδρούμε δεν παει να πεθαίνει ο διπλανος μας δεν μας νοίαζει.Δεν είδα αυτήν την μανα να αντιδράει έτσι όταν σκοτώθηκε το άλλο παιδάκι το 15χρόνο γιατί δεν ήταν το δικό της.Ολα τα παιδιά που σκοτώνονται παιδιά του Θεού είναι.Εχουμε την χώρα που μας αξίζει και τους πολιτικούς που μας αξίζουνε!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ. ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ.ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΑΜΕ.ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΠΟ ΣΑΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ, ΤΑ ΦΑΡΑΓΓΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ.Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ.ΚΙ ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΣ, ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Είδα μια εκπομπή με τον κ. Λογοθέτη (έγκριτο νομικό) που έκανε την πιο καίρια και ουσιαστική κατά τη γνώμη μου ανάλυση για την κατάσταση στην αστυνομία. Προβάλεται και σε επανάληψη την Κυριακή 13:00 (και διαδικτυακά στο 4e). Νομίζω αξίζει.
Προλαβαίνω αντιδράσεις: δεν είμαι του καναλιού, ούτε η εκπομπή είναι θρησκευτικού περιεχομένου, παρόλο που είναι σε εκκλησιαστικό κανάλι.