Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ.



http://www.zougla.gr/Uploads/sexta111.jpgΑντιγράφουμε από το αστυνομικό δελτίο:
Στο σπίτι βρέθηκαν τα εξής όπλα:
  • Τρία (3) πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikov,
  • Επτά (7) πιστόλια,
  • Ένα (1) περίστροφο 0.38 special,
  • Μεγάλος αριθμός φυσιγγίων
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, υπάρχουν τρία Καλάσνικωφ, ένα περίστροφο και μεγάλος αριθμός πιστολιών. Όπως ακριβώς βρέθηκαν στην γιάφκα.
Στην επόμενη γιάφκα μεταξύ των...
άλλων βρέθηκε και η σιδηρογροθιά που εμφανίζεται.
Όπως βλέπετε, η ταύτιση είναι σχεδόν απόλυτη.
Προκαλεί όμως εντύπωση η στάση ορισμένων ΜΜ”Ε” να συνεχίζουν το παραμύθι των “πυρήνων” που βάζουν γκαζάκια ακόμα και όταν υπάρχει ολόκληρο οπλοστάσιο στα χέρια τους αλλά και ο ουτσεκάς σύνδεσμος.
Το κρισιμότερο ερώτημα όμως είναι άλλο. Εάν αυτά τα όπλα χρησιμοποιήθηκαν στην δολοφονία.
Λίγες στιγμές μετά το χτύπημα, είχαμε προβλέψει ότι η ευθύνη θα αναληφθεί από την Σέχτα, με προκήρυξη – οπερέτα. Όταν όλοι μιλούσαν για “συμβόλαιο θανάτου”.
Όταν έγινε γνωστό ότι όντως εστάλη προκήρυξη γράψαμε αυτό: Η προκήρυξη της Σέχτας δεν στάλθηκε με “delivery”.
Στο πρώτο μέρος λοιπόν, φαίνεται να δικαιωνόμαστε, ότι η σκηνοθεσία της προκήρυξης έγινε από τα πιτσιρίκια. Πολύ πιθανόν και η σύνταξη της με τα γνωστά κλισέ.
Εάν τα όπλα βρεθούν καθαρά, θα δικαιωθούμε και στο δεύτερο σκέλος, ότι δηλαδή οι συλληφθέντες έγραψαν “κατά παραγγελία” την προκήρυξη, χωρίς να σχετίζονται με τους δολοφόνους.
Και εκεί θα φανεί όλη η σήψη του συστήματος. Το πιο απλό θα ήταν να ομολογήσουν ΠΟΙΟΙ ήταν οι εντολοδόχοι για την προκήρυξη. Εάν δεν υπάρξει πίεση σε αυτή την κατεύθυνση και μείνουμε στις κατσαρόλες, τότε στην χώρα βασιλεύει ο τρόμος.
Εάν τα όπλα ταυτοποιηθούν, τότε θα πρέπει να εξηγηθεί πως πιτσιρικάδες απέκτησαν τέτοια επιχειρησιακή δεινότητα (δεν το πιστεύουμε).
http://olympia.gr/2011/03/14/τα-οπλα-στην-φωτογραφια-τησ-προκηρυξη/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ;ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΣΑΪΝΗΣ.