Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Μπουλέντ Αρίντς: “Στη διαπραγμάτευση είναι και νησιά του Αιγαίου”Νέα ερωτηματικά για το περιεχόμενο των ελληνοτουρκικών επαφών και το πραγματικό αντικείμενο των διερευνητικών επαφών προκαλούν νέες δηλώσεις, αυτή τη φορά από τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, υπουργό επικρατείας Μπουλέντ Αρίντς, που έκανε λόγο για διαπραγμάτευση ακόμη και «νησιών του Αιγαίου». Ο κ. Αρίντς, κορυφαίο στέλεχος της τουρκικής κυβέρνησης, αναλύοντας χθες στην Κωνσταντινούπολη την....τουρκική εξωτερική πολιτική αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις λέγοντας ότι οι δύο χώρες έφθασαν στο χείλος του πολέμου στο παρελθόν και συνεχίζουν να έχουν πολλά προβλήματα σήμερα, αλλά υπάρχει πρόοδος για την επίλυση όλων των προβλημάτων.
«Διαπραγματευόμαστε νησιά του Αιγαίου, χωρικά ύδατα, τη ζώνη FIR, σε πνεύμα γειτονικό και φιλικό» δήλωσε ο κ. Αρίντς, σύμφωνα με το επίσημο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολού, στην έναρξη των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου «Σύνοδος των Ηγετών της Αλλαγής», που άρχισε χθες τις εργασίες του στην Κωνσταντινούπολη.
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_3134.html

3 σχόλια:

Αντίδωρος είπε...

για κοπιασε προς τα 'δω να διαπραγματευτεις σε πνευμα γειτονικο και φιλικο. απο το μπαλκονι μου λεω και γω ο,τι θελω. μουρνταρακο

Ανώνυμος είπε...

Σαν Ελληνίδα μάνα δεν αντέχω άλλο ούτε τα λόγια από τους μ.....ς τους πολιτικούς μας, ούτε τους ξένους άρπαγες (κοράκια) που περιμένουν την διαμέληση της πατρίδας μας. Ένα μ'ενδιαφέρει πότε θα πω στον 30χρονο γιό μου¨"ΑΕΡΑ" γι'αυτό σε αντρείωσα στο πνεύμα & στο σώμα. Πιστεύω στο δίκαιο αγώνα στο "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ". Καλή τύχη στη χώρα μας & σε όλους τους Ελληνες & τις Ελληνίδες όπου & αν βρίσκονται.

Ανώνυμος είπε...

Βρωμοτουρκοι.Ακου λεει φιλικο και γειτονικο πνευμα.