Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

απεργια μμε-υπεροχη μερα.


φιλοι καλημερα.
και ειναι καλη μερα , γιατι τα παπαγαλακια της κυβερνησης απεργουν.απο τις καλυτερες μερες , καθε φορα που απεργουν.τα δοτα δημοσιοκαφρακια , δυστυχως και τα φτωχα , του μεροκαματου , σημερα θα λειπουν απο τα ματια μας.τα φτωχα βεβαια εχουν ευθυνη γιατι , δεν αρχιζουν να μοιραζουν , φαπες , στους αλλους , στυλ δελτια γκεμπελς , καμπουραοικονομεαπρεντεντερεδητρεμηχαντζηνικολακομακρηκωνσταπαυλοπουλο και σια αε.


αντε στον αγυριστο ρε γελιοι.
και εκανα αυτην την εισαγωγη , γιατι και μονο λογω σακοραφας , το βραδυ της δευτερας ειδα για λιγο την ανα(ν)τροπη.
τελικα υπαρχουν ακομη πολιτικοι που μπορουμε να εμπιστευτουμε ,οπως η σακοραφα, ο καμμενος , ο τζουβαρας , η κανελλη .με το κυαλι βεβαια, αλλα υπαρχουν.
δεν συζητω για τον αδερφο της κορης του μπαμπα της, ο οποιος ηταν απαραδεκτος και ειναι οτι πιο απαλο μπορω να του πω.
επισης σε καποια στιγμη ο παπαδημουλης , ανεφερε οτι μονο στην ελλαδα εχουμε τρομοκρατια , με ευκαιρια την συλληψη καποιων, οχι σιγουρα των κεφαλιων , και οτι σε αλλες χωρες εχει σβησει αυτο το θεμα.δεν εχει σβησει , ισπανια υπαρχει ,ιταλια επισης , αλλα και ετσι να ειναι , ισως ειναι ακομη ενα θεμα , για το οποιο μας εχουν στην ”μπουκα” , οι φιλοι μας οι ευρωπαιοι, το δντ και η παρεα.
δεν θελω να υποστηριξω την τρομοκρατια, αλλα την ανυπακοη , που πρεπει να τους δειξουμε.
σε λιγο θα ερθουν οι εκλογες , θελουν δεν θελουν.
πρεπει να μην γυρισουμε την πλατη στην καλπη.πρεπει να παμε να ψηφισουμε.πρεπει να τους διωξουμε απο την εξουσια , που παρανομα κρατουν , γιατι βγηκαν με μικρο ποσοστο , αυτων που μπορουν να ψηφισουν και βεβαια με ψεματα.
να τους διωξουμε απο την εξουσια και να τους οδηγησουμε στην φυλακη.οχι να αποσυρθουν , αλλα να οδηγηθουν στην φυλακη , για την προδοσια στην χωρα και την εξαθλιωση των ελληνων.
ευχαριστω , για την φιλοξενια.
δημοσθενης.

ολυμπια

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄΄εχεις απόλυτο δίκιο Ολυμπία και σε συγχαίρω.΄Οπωτε απουσιάζουν από το γυαλί αυτά τα κατακάθια της ειδησεογραφίας,γαληνεύει η ψυχή μας.
Αντί να ασχοληθούν με το λειτούργημά τους,εχουν γίνει πανεπιστήμονες,εισαγγελείς,δικαστές γνώστες παντός επιστητού.Και μην τολμήσει κανείς και πει κάτι διαφορετικό,τον διακόπτουν αμέσως,τον αγριοκοιτάζουν με ύφος χιλίων καρδηναλίων και του απευθύνουν και το "όχι σε εμένα αυτά,ξέρεις ποιός είμαι;"Ποιός είσαι βρέ κοπρόσκυλο που δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου ανεπρόκοπε δημοσιογραφικό αληταριό που μόλις έβγαλες σχολή αντένα έγινες πανεπιστήμων;
πουλήσατε το λειτούργημά σας για 30 αργύρια στον κάθε κλέφτη πολιτικό εργολάβο και παρουσιάζετε το άσπρο μαύρο στον Ελληνικό λαό.Ομιλούσες γραβάτες με γουρλωμένα μάτια κουνάτε το δάχτυλο στους φουκαράδες που δεν ξέρει τι τους ξημερώνει,με απειλές για το τί θα πάθουν από τους εθνοπροδότες εργοδότες σας;

ΠΆΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΜΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΞΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ξαναπείς το όνομα κερνάω καφέ

Δημήτρης είπε...

Επιτέλους μια μέρα χωρίς προπαγάνδα...όχι πως βλέπω τηλεόραση αλλά και μόνο που το σκέφτομαι χαίρομαι. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν σήμερα ότι μπορούν να ενημερώνονται και απο άλλες πηγές εκτός απο το χαζοκούτι. Μήπως και καταλάβουν τι προπαγάνδα τρώνε στη μάπα κάθε μέρα.