Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

This guy is a joke!



Πρωθυπουργός – Τσίρκουλο!
Απίστευτες σκηνές κιτσαρίας στην Σκιάθο!
Πριν από λίγη ώρα, ένας ηλικιωμένος τύπος με ενδυμασία “κάγκουρα” (κολάν, γυαλιά διαστημάνθρωπου κ.λ.π.) έκανε ποδήλατο κατευθυνόμενος..
στην περιοχή “Κουκουναριές” στην Σκιάθο.

Πίσω του ακολουθούσε μία υπερπολυτελείς λιμουζίνα “Lexus” αλλά και πάνοπλοι μοτοσικλετιστές!!

Το απίστευτο αυτό τσίρκο, τράβηξε όπως ήταν επόμενο την προσοχή των τουριστών που αναρωτιόντουσαν τι στην ευχή μπορεί να είναι αυτό που έβλεπαν.

Ορισμένοι μάλιστα, νόμιζαν πως τους έκαναν πλάκα και έψαχναν την Candid Camera για να μην γίνουν ρεζίλι…

Που να φανταστούν ότι αυτός ο θίασος ήταν ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του στις καλοκαιρινές του διακοπές μακράς διαρκείας, όπου μετά την Πάρο και την Σκόπελο, βρίσκεται τώρα στην Σκιάθο…

Καταλαβαίνετε τα σχόλια που επακολούθησαν, την ώρα που όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες διέκοψαν τις διακοπές τους για να αντιμετωπίσουν τις πρωτοφανείς συνθήκες που πυροδότησε μία κυβέρνηση – θίασος της Ευρωζώνης…

Η οργή τους μάλιστα όταν πείστηκαν ότι δεν είναι φάρσα, αλλά όντως ο τύπος με το διαστημικό κράνος είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός, ήταν έκδηλη… “This guy is a joke!” ήταν το ελαφρύτερο που ακούστηκε…
πηγη

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα τί λόγο έχει ο άνθρωπος να ανησυχεί?
Εαν χρειαστεί ,θα τον ειδοποιήσουν,θα του δώσουν τις εντολές και τέλος.
Ασε που τώρα,δεν χρειάζεται καν να του δώσουν εντολές και αυτός να εκτελεί.
Τις εκτελούν οι ίδιοι με τους επιτηρητές,για να είναι και σίγουροι για το αποτέλεσμα.
Το παιδί,μπορεί πλεον να απολαμβάνει ες αεί διακοπές στην υγειά των κορόιδων,εκτός αν χρειαστεί πάλι να δώσει καμμιά παράσταση,εάν και όταν του υποδείξουν,με την βοήθεια υποβολέων,για να μην ξεχνάει και τα λόγια.
Πόσο δύσκολο είναι πιά,για να έχει και έννοιες?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ Ο 11,35

Jeffrey είπε...

και το ακόμα πιο αστείο είναι το αμάξι hyundai στην φωτό.
Χάθηκαν να βάλουν μια lexus?
χτυπάει μάτι το σήμα της Hyundai!

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο παλι στημενο το τζοκερ απο τον οπαπ

Ανώνυμος είπε...

ειναι κατι σαν διευθυντης σαν προϊσταμενος καποιας εταιριας
δεν ειναι πρωθυπουργός αυτο το πραμα

Ανώνυμος είπε...

ο ανθρωπος ειναι τρελος και ανισσοποπος ο κοσμος καιγεται και αυτος ειναι σαν να το ευχαριστιετε. Ειναι ενας νεος χιτλερ σε μικρη εκδοση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΆΝ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ ΤΟ ΛΈΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΕΓΏ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΉΤΑΝ Ο ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΠΟΔΉΛΑΤΟ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ. ΜΑΣ ΕΊΧΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΤΙ???? ΜΟΝΌ ΝΑ ΣΚΎΒΕΙ ΞΈΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το τι θα γινει εδω δεν τον αφορα. Το μονο που τον ενδιαφερει ειναι για το σωμα του για τα τεκνά. Δεν υπαρχει περιεχομενο, ειναι δουλος της νεας ταξης που δρα σαν ρομποτ. Με το ζορι εκτελει τις εντολες κιολας. Εχει ανοιχτει πολυ σε καποιους και το εξομολογειται, γι'αυτο βιαζονται να τον αντικαταστησουν.

Ανώνυμος είπε...

O anthropos einai teleiws malakas....to xerei kai h mama tou opws toxere kai o pateras tou.
Ena apo a xamhlotera iq, alla aftos mas axizei!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί γκρινιάζετε? Εμείς δεν τον ψηφίσαμε?
Οι πατσαβούρες με όνειρο ζωής το life style , τον πλούσιο γκόμενο, την Gucci και την Dolce Cabana, να το παίζουν χειραφετημένες που δεν έχουν ανάγκη κανέναν, και τα αγοράκια του iphone , του psp με το ξυρισμένο στέρνο που πάνε για ποτό στο Κολωνάκι μετά το γυμναστήριο που πήγαν για να γίνουν μούσκουλοι και να βγούνε το καλοκαίρι με διακοποδάνειο στη Μύκονο, δεν τον ψηφίσαμε?
Ο πατέρας τους με το MercedE! που πάνε όλοι μαζί στα μπουζούκια για να κάνουν "ζημιά" και οι κάνγκουρες με τα 8 subwoofer μέσα στο αμάξι και τις λάμπες νέον απο κάτω που γυρνάνε γύρω-γύρω στις πλατείες?
Οι ανισσοροποι του New Age, με τις ενέργειες που πάνε πάνω κάτω και τις κουνταλίνες που ανεβοκατεβαίνουν και αυτές... που είναι πολίτες του κόσμου και αγαπάνε όλο τον πλανήτη , θέλοντας "πράσινη" ανάπτυξη γιατί καταστρέψαμε τον πλανήτη μας, και τρέχουν σαν τα βόδια κάθε παρασκευή σε όλη την Αθήνα με τα ποδήλατα των 3000ευρω ?
Ο δημόσιος κοπρίτης και όχι υπάλληλος, που έχει φαρδύνει ο κώλος του απο την καρέκλα, καθισμένος όλη μέρα να κοροιδεύει τον κόσμο και τον εαυτό του , πιστεύοντας ότι δουλεύει?
Οι γελοίοι που "σπουδάσαν" διοίκηση επιχειρήσεων στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ με όνειρο ζωής να γίνουν διευθυντάδες, να παίρνουν 5000ευρω και να πηδάνε την γραμματέα τους!
Αυτοί δεν είμαστε?? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!! ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλα τα λες 3:34! Δεν ήξερε τόσα χρονια ο κόσμος οτί τον κυβερνάνε προδότες?? Τώρα που η τσεπούλα ματώνει, τρέξτε να αγανακτήσετε στο Σύνταγμα. Και μαλιστά πανευρωπαικά γιατί είμαστε πολίτες της Ευρώπης. Για την Ελλάδα τπτ, είναι ντεμοντέ και μπανάλ. Ουστ!

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ...
ΚΟΙΤΑ ΜΥΣ...
ΚΟΙΤΑ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΓΑΜΥΣ!!!

Αγγελική είπε...

Δεν μας προσφέρει που δεν μας προσφέρει τίποτα στην Ελλάδα παρά μόνο μας παραδίδει κάθε μέρα στα ξένα συμφέροντα.
Γιατί δεν του λένε οι επικοινωνιολόγοι τους να κυκλοφορεί έτσι και εδώ στην Αθήνα να γελάσει και κανένας πικραμένος.

Ανώνυμος είπε...

O ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΤΟΜΟΝΤΑΖ.ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΕΜΑΧΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΜΑΣ ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΣΚΟ.ΜΗΝ ΑΥΤΟΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ.ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΦΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ...ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ.ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

photoshop....rulezzzzzz....