Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ψάχνουν στις κάμερες τους δολοφόνους


Στο υλικό από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας θα αναζητήσουν στοιχεία για τους δολοφόνους 29χρονου υπαλλήλου εταιρείας φύλαξης
Στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας των διοδίων Ρουπακίου της Αττικής Οδού αναζητούν στοιχεία για τη δολοφονία υπαλλήλου εταιρείας φύλαξης από την Ασφάλεια.

Το θρίλερ εκτυλίχθηκε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής στα διόδια του Ρουπακίου, όταν δύο άγνωστοι που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες απείλησαν με όπλα 29χρονο υπάλληλο των διοδίων και του άρπαξαν 150 ευρώ.
Οι δράστες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, διέφυγαν μετά τη ληστεία με όχημα της εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης. Το όχημα βρέθηκε στη συνέχεια εγκαταλειμμένο στο ύψος της Γέφυρας Ασπρόπυργου.
Η υπόθεση περιπλέχθηκε όταν στις δυόμισι τα ξημερώματα σε έναν παράδρομο, στο ύψος του 4ου χλμ. της Αττικής Οδού με κατεύθυνση προς την Ελευσίνα, βρέθηκε δολοφονημένος ο 29χρονος οδηγός του οχήματος φύλαξης.
Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι οι ένοπλοι να έστησαν καρτέρι θανάτου στον υπάλληλο για να του κλέψουν το όχημα και να το χρησιμοποιήσουν στη ληστεία. Ο οδηγός έκανε περιπολία στην περιοχή όταν έπεσε, όπως όλα δείχνουν, στην παγίδα των ληστών.
Οι δράστες, όπως φαίνεται, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και στη συνέχεια εγκατέλειψαν το πτώμα στον παράδρομο. Με το όχημα και το αλεξίσφαιρο γιλέκο του φύλακα κατευθύνθηκαν προς τα διόδια για τη ληστεία.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν αποσαφηνίσει ακόμη πλήρως τις συνθήκες και τον χρόνο της δολοφονίας, δηλαδή αν έγινε πριν ή μετά τη ληστεία, καθώς δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες για τη δολοφονία.
πηγη