Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει προτεκτοράτο»


Η φράση ανήκει στον οικονομικό αναλυτή και σύμβουλο του Γάλλου Πρωθυπουργού Φιλίπ Σαλμέν και ίσως δεν είναι τυχαία ενόψει και τη συνάντησης Μέρκελ-Σαρκοζί την Τρίτη καθώς ίσως τα όσα λέει ίσως αποτελούν μέρος των σεναρίων για το μέλλον της χώρας
μας… την ώρα που οι μεγάλες χώρες μπαίνουν στο στόχαστρο των αγορών.

Δεν μπορεί να βγει η Ελλάδα από την κρίση χρέους λέει, στην εφημερίδα RealNews, ο σύμβουλος του Γάλλου Πρωθυπουργού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «εαν είχατε...
τη δραχμή θα ήταν καλή μια τεράστια υποτίμηση και μετά επαναδιαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους».
Κατά τη γνώμη του Γάλλου καθηγητή η Ελλάδα δεν θα έπρεπε εξαρχής να έχει μπει στη ζώνη του ευρώ, ωστόσο τονίζει πως η πορείας της πλέον εντός είναι μονόδρομος τονίζοντας πως «η Eλλάδα πρέπει να κρατηθεί στην ευρωζώνη, αυτό σημαίνει όμως πως πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσει σε πολύ σοβαρές μεταρυθμίσεις στην οικονομία της».
Ο κ. Σαλμέν μάλιστα προσθέτει πως «ένα από τα ενδεχόμενα θα ήταν να τεθεί η Ελλάδα σε καθεστώς οικονομικού προτεκτοράτου υπό τη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» ώστε να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις.
«Αναπόφευκτο ένα περαιτέρω κούρεμα του ελληνικού χρέους»
«Η συμφωνία της 21ης Ιουλίου είναι σαφώς ανεπαρκής για να μειωθεί το ελληνικό χρέος και να φτάσει σε ένα βιώσιμο επίπεδο» αναφέρει ο σύμβουλος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Κλέμενς Φούστ και προσθέτει πως «ένα περαιτέρω κούρεμα είναι αναπόφευκτο».
Δυσοίωνες είναι μάλιστα οι προβλέψεις του Γερμανού για το μέλλον της ευρωζώνης από τη διόγκωση των χρεών του Νότου: «η βιωσιμότητα της ευρωζώνης είναι σαφέστατα σε κίνδυνο.
Εαν οι πολίτες των χωρών της Βόρειας Ευρώπης νιώσουν “υπερφορτωμένοι” επειδή θα πρέπει να πληρώσουν πολύ μεγάλο μέρος από το χρέος των χωρών της Νότιας Ευρώπης μπορεί να ψηφίσουν κόμματα τα οποία είναι υπέρ της εξόδου από το ευρώ».
Κάπως έτσι δικαιολογείται και το κλίμα που δημιουργείται τις τελευταίες ώρες με τους Γερμανούς να αντιτίθενται στο Ευρωομόλογο.
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ (ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ)

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ TERRA(ΓΗ).

ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ''ΕΜΑΣ'', ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΟΥΤΟ:

Ο ΜΕΤΡΕΓΙΑ O MEGAS ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΑΛΛΟΜΟΡΦΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΤERRA ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ, ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ''ΣΤΗΜΕΝΟ'' ΚΡΑΧ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ(ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΙΚΚΕΙ)ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 9000 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ TERRA!!!

Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ( ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΚΑ ΕΙΔΗ) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!!

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕRRA Ή ΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

10:11 ΧΑΧΑ ΚΑΛΟ...ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

10, 43 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ , ΑΛΛΑ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΠOΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΛΠ.
ΒΑΒΙS

Ανώνυμος είπε...

10.11.Μπορεί και να έχεις δίκιο.
Να φοβάστε όμως την αφύπνιση αυτών, εναντίον των οποίων έχετε εξαπολύσει από καιρό πόλεμο,στερώντας του την γνώση της καταβολής του,της γλώσσας του και της ιστορίας,τα οποία επιμελώς μέσω των εν συνόλω προδοτών πολιτικών απαλείψατε,γιατί με αυτά θα σας ήταν αδύνατον να επιβάλλετε αυτά τα οποία επαίρεσθε και προαναγγέλετε.
Ιδωμεν,εαν καταφέρατε να εξαλείψετε και το DNA μας,με γεια σας και χαρά σας.
Αλλά υπάρχουν και αφυπνισμένοι,που όταν έρθει η ώρα,θα σας προσκαλέσουμε "Μολών λαβέ"
Εχουμε και Κούγκι,έχουμε και Ζάλογγο αλλά στα πιάτα σας σκουλήκια,δεν θα έρθουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Ο ΣΑΛΜΕΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ειναι ο ΣΑΛΜΕΝ ρε TERRALOOSER ?

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ είπε...

κοψτους ρε αδερφε τους χαβαλεδες, γιατι και να 8ελουμε να συζητησουμε ενα 8εμα με σχολια βγαινει ενας τετοιος υποβα8μιζει την σελιδα και αντι να ελξουμε τους σοβαρους να ερ8ουν να γραψουν και να γινει λογος, κοβουν περα

ωραιοι ειναι γελαμε, αλλα για γελια ειμαστε

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ είπε...

τον 10.11 εννοω

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΗΓΕ μου, εχεις δικιο αλλα δεν υπαρχει πιο σοβαρο απο αυτο.
Ολα αυτα που βιωνουμε σαν Ελληνες, αλλα και ολη η οικουμενη, ειναι οι προδρομοι της σκλαβιας,σχεδιασμενα απο σκοτεινα κεντρα με συμβουλο τον ιδιο τον εξω απο δω!Που ελεγε και η γιαγια μου.
Αλλα(μεγαλο)... κανουν αυτοι τα σχεδια τους,εχει και ο ΘΕΟΣ τα δικα ΤΟΥ !!!

Καλη ΠΑΝΑΓΙΑ!!! πατριωτες και καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

Οσο για το αρθρο...ναι αυτο ειναι το σχεδιο τους να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ κυριολεκτικα,την Ελλαδα! την ΠΑΤΡΙΔΑ μας!
Οσο για αυτον που τα ειπε...αναγκαστηκα... μας δειχνουν τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ τους ΕΧΘΡΟΥΣ.

Αλλα αυτο που αληθεια θελουν πανω απο ΟΛΑ δεν τους το δινουμε.ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! προς ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΥΣΗ ΒΟΡΙΑ ΝΟΤΙΑ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ υπαθρωποι ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Ανώνυμος είπε...

Σε λιγο καιρο ερχεται και η σειρα σας το φαινομενο ντομινο καραδοκει,ενας ενας μην βιαζεστε.