Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Σοκ: Πάνε να τσιπάρουν τους δημοτικούς υπαλλήλους τρικάλων!


Με τσιπ ο δήμος Τρικάλων θα ελέγχει τους υπαλλήλους του

Έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλλίτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή , έχει ξεκινήσει ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.
Αυτό δήλωσε ο....

αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως «Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος.

Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών», τόνισε.

πηγη

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα άκουσα στό Θεσσαλικό TRT ότι θά χτυπούν κάρτα όπως στά εργοστάσια γιά να εξαλειφθεί τό ωράριο 9-1.

Ανώνυμος είπε...

ας δουλεψουν και λιγο, δεν ειναι κακο.

Ανώνυμος είπε...

το μυαλό σου δεν δουλεύει 9.21, αυτό πότε θα δουλέψει;

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΦΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ιδιώτης. Όλοι οι δημοτικοι υπάλληλοι κάνουν τα ψωνια τους μόνο τις πρωινες ώρες, ώρες εργασίας δηλαδη.. Για να μη χαλάσουν το απόγευμα. Υπάρχει η μαγγια "ώρα εξυπηρετησης κοινου" 09,00-13,00 για να μπορουν οι περισσότεροι να φυγουν μετά χωρις να τους ενοχλησει κανένας. Άγραφες άδειες, επίδομα κ άδεια για εργασία μπροστα σε υπολογιστή (λες κ υπάρχει άτομο που δεν χρησιμοποιεί πλεον υπολογιστή)...

Ανώνυμος είπε...

"Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας !"
=========================================

Γιά ψάξτε του λίγο το ιστορικό βρέ παιδιά, εσείς πού είστε από Τρίκαλα.

Σάν ΠΑΣΟΚΟΣ "μιλημένος" γιά να μπούνε τα τσίπ στήν Ελλάδα μού μυρίζεται η υπόθεση...

Γιά βρέστε του το βιογραφικό, από πού ξεφύτρωσε κι΄ έγινε καί Αντιδήμαρχος ...Οικονομικών !!!!

Πώ, πώ, τί σπουδαία θέση πού έχει αυτός ο άνθρωπος !

Για ψάξτε λοιπόν καλά - καλά όμως, μήπως έχει σχέσει με καμιά "Στοά" Μασόνων τής Λάρισας, τών Τρικαίων, τών Τρικάλων, τής Ζακύνθου, άντε έστω καί τής Αθήνας...

Μήπως ο άνθρωπος ώς Στουρνάρας είναι καί λίγο "στούρνος" από τεχνολογία, καί νόμισε ότι τώρα πού βρήκε ότι υπάρχουν τέτοια τσίπ γιά σκυλιά θα τα φέρει καί στήν Δημαρχία νά τα βάλει καί στούς ανθρώπους κι΄ έτσι θα ανέβει το κασέ τής δόξης του, μιά καί όλοι γι΄ αυτόν θα μιλάνε ;

Καί καλά αυτός, οί υπάλληλοι τί λένε;

Τού κάνανε "γάβ" ή τόν αφήσανε καί το παίζουνε λαγοί;

Makis

Ανώνυμος είπε...

Αν κρινω απο 2-3 γνωμες που διαβασα παραπανω το σχεδιο τους ειναι πολυ καλα οργανωμενο και απ'οτι φαινεται ο κοσμος το τρωει το παραμυθι.

Ανώνυμος είπε...

'Οχι μόνο το τρώει το παραμύθι, αλλά το έχει χωνέψει ήδη και θέλει κι άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ σε θέλω κάβουρα! Αν νομίζουν κάποιοι ότι με τα μικροτσίπ θα αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη διότι είναι ανίκανοι με τον ορθό τρόπο είναι αλλού ξημερωμένοι! Για λόγους ΗΘΙΚΗΣ ούτε στο σκύλο μου δεν επιτρέπω κάτι τέτοιο. Έχετε διαβάσει τις έρευνες γι' αυτό; Ξέρετε τι δημιουργεί στον οργανισμό; Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε από το λήθαργο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΟ-ΜΑ-ΚΤΙ-ΚΟ !!!!!!! Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μετα το 'τσιπαρισμα' να τους βαλουν ενα φιλτρο και μια εξατμιση και θα πηγαινουν ακομα πιο γρηγορα στη δουλεια.

Ανώνυμος είπε...

3.54 ωραιος. Αυτοι ετσι και αλλιως μισθοφοροι ειναι αμα δεν τους αρεσει εκει θα βρουν γρηγορα καινουργιο αφεντικο να προσκυνησουν.

drakos2006 είπε...

Οοοοπααααα!!!!! Τα "Τρικαυλαααα"!!!! Πρωτοπορα στην ΝεοΤΑξικοΤεχνολογια"!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου τι γίνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν πατάει κανένας για δουλειά για να θέλουν να τους τσιπάρουν.............Το μισθό όμως κάθε μήνα τον παίρνουν.................Τα μεγαλύτερα πανηγύρια γίνονται στους Δήμους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κομπλεξικοι ,μαλακες,ολοι εσεις που πιστευετε οτι για ολα αυτα που συμβαινουν φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι,φατε κι αλλο την προπαγανδα του ΓΑΠ και της παρεας του και περιμενετε να δειτε προκοπη και στις επιχειρησεις σας.50% μειωση σε μισθο και προσωπικο στο δημοσιο μεταφραζονται σε χιλιαδες λουκετα στα μαγαζια και εκατομμυρια ανεργους! Ρε βληματα πότε επιτελους θα ξυπνησετε για να δειτε τον αληθινο εχθρο του εθνους? Ποτε ρε ντενεκεδες ? Ποτε ρε σκατοψυχοι που χαιρεστε αν καιγεται το σπιτι του γειτονα? Δεν βλεπετε οτι θα γινει σταχτη και το δικο σας? Ολοι δηλαδη στο δημοσιο ειναι λαμογια και τεμπεληδες κι ολοι οι αξιοι ειναι ολοι οι υπολοιποι? Ξυπνηστε ρε μοσχαρια ρε! Καιγομαστε ολοι! Δεν θα μεινει τιποτα!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απόλυτα μαζί σου 12:28 Πολυ σωστά μιλάς!

Ανώνυμος είπε...

Πέστα 12:28. Πέστα! Ακόμα δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Και δυστυχώς παίζουν το παιχνίδι τους. Ξυπνήστε ρε! Ξυπνήστε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ Η Γ Ε Σ Ι Α ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!!
ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΟΣ ΗΓΕΤΗ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ..ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ!!!ΚΑΠΟΙΟΣ!!!(ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ!!!) ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 85-92% ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ Η Γ Ε Σ Ι Α Σ!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που αναφετεται σαν τσιπακι ειναι στην πραγματικοτητα μια καρτα την οποια θα χτυπουν οι εργαζομενοι του δημου ετσι ουτως ωστε να φαινεται το ωραριο εργασιας των. Δηλαδη η παρουσια τους στον τοπο εργασιας. Εγω που εργαζομαι σε εργοστασιο εχω τετοια καρτα και την χτυπαω στις 7 και μετα στις 3 που φευγω.