Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Τους καλωσόρισαν με βρισίδια...


Εορτασμοί με βρισίδια...
Φραστική επίθεση δέχθηκαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκης και ο βουλευτής Χρ.Μαγκούφης.

Σύμφωνα τοπικά μέσα ενημέρωσης....

της Κρήτης ο βουλευτής Λασιθίου και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης έγινε στόχος αγρότη στο χωριό Μαρωνιά της Σητείας, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του. Το επεισόδιο έγινε στη διάρκεια του τοπικού πανηγυριού, στο οποίο συμμετείχε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

O ίδιος ο κ. Καρχιμάκης, μιλώντας στο cretalive επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε διαπληκτισμός, όχι όμως και χειροδικία.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη, όπου βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.Ο υπουργός προπηλακίστηκε και αποδοκιμάστηκε χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Στόχος φραστικής επίθεσης έγινε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης στην Καλαμάτα, στο ετήσιο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στο χώρο δημοτικού σχολείου της Αγναντιάς.
newsbeast.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα τους κανανε ετσι πρεπει να κανουμε σε ολους τους προδοτες οπου τους πετυχουμε να μην μπορουν να κυκλοφορησουν πουθενα.Θεωρω οτι ειναι μια υγιης αντιδραση και ευτυχως που γινεται κι αυτο.

Kostas είπε...

Γαμήστε τους προδότες,όπου και αν τους δείτε.
ουστ κόπροι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.ΑΦΟΥ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ,ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.