Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Μετακινούν όλα τα στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από τον Βόλο;


Εάν οι πληροφορία που μας δόθηκε έχει πραγματική βάση, τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου στοχεύει στην δημιουργία της Βόρειας Ελλάδας ως μίας νεκρής ζώνης της χώρας, η οποία πλέον πολύ δύσκολα θα ικανοποιεί τις αμυντικές (και άλλες) ανάγκες της. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως μία τέτοια αποχώρηση των
στρατιωτικών αεροδρομίων σημαίνει κάτι πολύ χειρότερο για τα εθνικά μας ζητήματα και την δημιουργία μίας γκρίζας ζώνης (καλής θέλησης προς τους βόρειους κυρίως) γείτονές μας.

Μιλώντας σήμερα με στρατιωτικό της πολεμικής αεροπορίας μου ανέφερε ότι σύντομα όλες οι στρατιωτικές μονάδες Θεσσαλονίκης και Λάρισας θα κλείσουν και οι μοίρες θα μετακινηθούν σε στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από το ύψος του Βόλου.
Μέσα σε αυτές είναι και η μοίρα των πυροσβεστικών με έδρα Θεσσαλονίκη. Με λίγα λόγια αν ξεσπάσει μια φωτιά στην Φλώρινα θα πρέπει το πυροσβεστικό να σηκωθεί από κάποιο αεροδρόμιο κάτω του ύψους του Βόλου, δίχως δυνατότητα μετασταθμευσης διότι δεν θα υπάρχει κανένα στρατιωτικό αεροδρόμιο να το δεχτεί.
Το ίδιο και στην περίπτωση που κάποιο στρατιωτικό αεροπλάνο θελήσει να κάνει μεταστάθμευση στη Βόρειο Ελλάδα.
Το χειρότερο δε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κατεβούν τα C-130 στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο Θεσσαλονίκη δηλαδή αλλά και ολόκληρη Βόρειο Ελλάδα.
Το σήμα τους έλεγε ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Νοεμβρίου.
Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το να μας δώσει περισσότερα κάποιος που γνωρίζει. Τα στρατιωτικά αεροδρόμια πρέπει πάση θυσία να παραμείνουν επάνω. Εκτός και αν συντόμως κάποιοι επιθυμούν να μην υπάρχει Ελλάδα επάνω…


Αυτά μας μετέφερε σαν πληροφορία αναγνώστης μας και αυτόματα τίθενται μία σειρά πολύ σοβαρών ζητημάτων, σχετικά με τον νέο-πατριωτισμό που διέπει την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Εάν η συγκεκριμένη πληροφορία αληθεύει, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε γιγαντιαίου μεγέθους αλλαγές στην γεωγραφική δομή της χώρας. Και μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάποιοι θα πρέπει (επιτέλους) να σκεφτούν την πατρίδα και όχι την παρτίδα που παίζουν εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού συγκεκριμένοι κύκλοι με τα εδώ υποπόδιά τους…
Πηγη 

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η πληροφορίες σας έχουν βάση.Κλείνει η 113ΠΜ, η μοναδική πτέρυγα της Β.Ελλάδος.

AKOLK είπε...

Πάντως για προδότες δεν κάνουν καλή δουλειά. Δεν κρύβουν καλά τις προθέσεις τους... Έχουμε όμως κι εμείς ευθύνη...

Να γιατί θέλουν να κόψουν την ανωνυμία στα blogs. Αυτή την είδηση για παράδειγμα υπήρξε άλλο μέσω να την δημοσιοποιήσει...;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ???????????????
ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ????????????
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ????????????
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρωθυπουργός θα΄πρεπε να ειναι Ένας πολύ Καλός ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ... Ο Παπανδρέου Δεν κάνει ειναι Γιωργάκις, και ειναι Ο μεγαλύτερος, Τζογαδόρος, που εχει περάσει από την Βουλη ... ίσως επειδή πραγματοποιούσαν όλες της επιθυμίες Από μικρό Παιδί ......Τι Θα Τον Κάνουμεεεε?????????

Ανώνυμος είπε...

1η Σχολή Στελεχών Ε.Ε.Ε με θέμα: Ο Ελληνικός Εθνικισμός και η “Νέα Εποχή”.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στα πλαίσια της οργάνωσης των δράσεων της Εθνικιστικής Ενώσεως Ελλάδος και κρίνοντας ως απαραίτητο τη διαφώτιση και ενημέρωση πολλών συναγωνιστών μας, για τις θέσεις και τις αρχές του Ελληνικού Εθνικισμού, στα νέα δεδομένα, έτσι όπως αυτά διαμορφώνονται μέσα στη “νέα εποχή”, καθώς και για τους τρόπους ευρύτερης διαφώτισης της κοινωνίας ως προς αυτές, καλούμε όσους ενδιαφερομένους, θελήσουν να συμμετάσχουν στην 1η Σχολή Στελεχών του Κινήματός μας, η οποία θα έχει ως κεντρικό θέμα της: Ο Ελληνικός Εθνικισμός και η “νέα εποχή”.

Η σχολή αυτή είναι ένα πρώτο βήμα, για την δημιουργία ικανών στελεχών τα οποία θα μπορέσουν να διατυπώσουν τις θέσεις του Ελληνικού Εθνικισμού σε ευρύτερες μάζες της Ελληνικής κοινωνίας με όλα τα διαθέσιμα μέσα. Για λόγους ευνόητους, η τοποθεσία καθώς και ο χρόνος διεξαγωγής της, θα γίνει γνωστό μόνο στους μετέχοντες σε αυτή. Το μόνο που γίνεται γνωστόν είναι πως η διεξαγωγή της τοποθετείται προς το τέλος Σεπτεμβρίου. Οσοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους, παρακαλώ όπως απευθυνθούν με μήνυμα, είτε στη σελίδα μας, είτε στη σελίδα μας στο FB, είτε στη σελίδα του Λακεδαίμονος Αππελαίου.

Οι Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουν παρόντες στη μάχη του Ελληνικού λαού για απελευθέρωση από το ζυγό της διεθνούς τοκογλυφικής χούντας!

ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ!

Για την ΕΓ της Ε.Ε.Ε, Λακεδαίμων Αππελαίος

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι του ΑΝΤ/Π το αρθρο αυτο ειναι εγκυρο, η το αναρτησαται για να σφιγομετρησεται τον κοσμακη
γιατι και στης δυο περιπτωσεις διακρεινουμαι,μια ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ σταση ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣΑΣ απεναντη στον ελληνικο λαο
παρακαλω το σκολιο σας

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην αυτο το blog kostasxan δεν εχει αξιοπιστη πηγη,αυτο θα φανει αν ειναι χοαξ η οχι σε λιγο,μην αναρταται αμφιβολου ποιοτητας ειδησεις αν δεν τις διασταυρωνετε

Ανώνυμος είπε...

kai pou eiste akomh exoun kleisei posa stratopeda sthn makedonia dutikh kentrikh kai anatolikh gia na ginoun xwroi sugentrwshs lathrwmetanastwn katalavenete ti theloun na kanoun thn voreia ellada?

Ανώνυμος είπε...

Βήμα βήμα ετοιμάζουν το διαμελισμό της Ελλάδας τα ανθελληνικά σκουλήκια.Καρκίνο στα αρχίδια τους και στην οικογένεια τους!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 1.13 εχεις απολυτο δικιο και σε αυτο βοηθαει πολυ το ΑΝΙ ΝΤ Π ,και αν προσέξεις καλα τα περισσοτερα σχολια ειναι δικο τους, και παντα ειναι εκτος θεματος τα σχολια που κανουν, για να αποπροσανατολιζουν την σκεψη μας, ουσιαστηκα ειναι μονο για προπαγανδα και νεο ταξητες

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ο 2.32 τωρα γιατι δεν βγενη κανενας αλβανος τουρκος να μας πει οτι θα μπει στα σπιτια μας και θα μας φιστικοσι, αρα η προπαγανδα γινετε μεσα απο την ΑΝΤ ΝΤ Π προσπαθουν με υπουλο και πονηρο τροπο να μας τρομοκρατουν

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο 10.39 μιμπος πνίγεται κουνελια εκει στο ΑΝΤ ΝΤ Π και δεν δινεται απαντησι στο σχολιο μου, απο το πρωι περιμενω το σχολιο σας

Ανώνυμος είπε...

αυτο το σχεδιο διαιρεσης της ελλαδος υπαρχεο χρονια και ξεκινησε πρωτα με το ανοιγμα των συνορων στους λαθραιους, μετα αφαιρεση των ναρκοπεδιων των συνορων, μεταξηλωμα ολων των στρατοπεδων της βορειας ελλαδος, δυαληση στρατου.κοινωνικης και οικονομικης συνοχης και να τα καλα αποτελεσματα. αμμφιβαλει κανεις οτι συντελειται προδοσια.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παίδες , είμαι και ανοίκω σε αυτό το σώμα 21 χρόνια , δεν γνωρίζω κάτι για αυτό γιατί λοίπω σε άδεια. Όμως η αλήθεια είναι πως στις μεταθέσεις, είδα μετακινήσεις στελεχών από βορά πρός νότο, πολλές. Εγώ θα ενημερωθώ σε μερικα λεπτά αν αυτό είναι πραγματικότητα. Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νεότερα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΝΕΙ Η 113 ΠΜ,ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

αντι να κσεσηκώστε τον ελληνικο λαο εσεις στον ΑΝΤ ΝΤ Π εχεται λουφαξη προδοτικος και πνίγεται κουνελια κουνελοπνιχτρες

Ανώνυμος είπε...

το αντι νεα ταξη ειναι μπλοκ του καρατζαφερη χιλια τις εκατο

Ανώνυμος είπε...

προς ολους τους υπολοιπους αργησατε πολυ ρε κοροιδα αλλα τους πηρατε χαμπαρι

Ανώνυμος είπε...

2:41 κοροιδο ουδεν κρυπτο απο τον ηλιο