Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Τα.. «μόνιμα και σταθερά» εισοδήματα της Κας Μαρίας Δαμανάκη!


Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν €230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι λαμβάνουν περί τα €7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και...



€35.000 για "έξοδα στέγασης" – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ. Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης €3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως…βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη €5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από…τον ΟΤΕ!!!!

Σύνολο, δηλαδή, πάνω από €280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!! Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν….έσοδα από τη…θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.

Και ερωτώ:
1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα ‘πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν… οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)


2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου»? Στεγαστικό να ‘χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το ’73, θα το ‘χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!

Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος - ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμ δε θα καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία αφού αυτό το ελεεινό υποκείμενο σουφρώνει τόσα χιλιάρικα από που θα βγουν αυτά απο τους Κινέζους που δουλεύουν για ένα ευρώ την ημέρα;

Ανώνυμος είπε...

Σάν Εβραία (όπως έχει δηλώσει ότι είναι) , είναι δυνατον νά μήν τήν αμοίβουν τά ......αφεντικά της γιά τήν ............προσφορά της ??

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤ3....Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΛΙΑΝΗΣ ΑΝΑΚΙΝΩΣΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΦΛΩΡΙΝΙΑ.... ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.....ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ...Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΕΙΠΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ...ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΓΟΙ....ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....ΠΟΣΑ ΒΑΖΕΙ ΡΕ ΛΙΑΝΗ????? ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....Ο ΤΑΚΟΥΝΑΚΙΑΣ....Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΥΝΘΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ....ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΤΙΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ....ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΛΙΑΝΗ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιάνης γλυφτης του μπατσοκ και γκομενακιας τεμπελοσκυλο που περνιεται για ξυπνιος. Ουσιαστικα απολιτικ και αχρηστο ρεμάλι.