Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Στο ΛΑ.Ο.Σ ο Κιλτίδης


Στο ΛΑ.Ο.Σ ο ΚιλτίδηςΤην προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Κιλτίδη στο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε πριν από λίγο με δήλωση του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο τη Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, με την οποία τον ενημερώνει για την ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή και πρώην υφυπουργού των κυβερνήσεων της ΝΔ στις τάξεις του ΛΑΟΣ.


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κιλτίδης είχε αρχικώς προσχωρήσει στη Δημοκρατική Συμμαχία και αποχωρούσε, προ διμήνου, μετά το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. καλωσορίζοντας τον κ. Κ. Κιλτίδη στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό δήλωσε:

«H χώρα βρίσκεται μπροστά σε έναν εξαιρετικά σοβαρό κίνδυνο ο οποίος πολλαπλασιάζεται. Τα αστικά κόμματα έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν.

Η απάντηση στην σωτηρία της πατρίδας είναι ο πατριωτικός χώρος ο οποίος γνωρίζει μια πρωτόγνωρη συσπείρωση, ανέλιξη και εξαιρετική άνοδο στα συναισθήματα του ελληνικού λαού.

Στο πλαίσιο αυτό ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καλοδέχεται μια εξαιρετική φωνή του πατριωτικού χώρου, τον κ. Κώστα Κιλτίδη ο οποίος και θα χρησιμοποιηθεί στην πρώτη γραμμή του τίμιου και καλού αγώνα».

Ακολούθως ο βουλευτής Κιλκίς κ. Κ. Κιλτίδης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού για την τιμή που μου έκανε να μου απευθύνει την πρόσκληση της συμμετοχής σε αυτόν τον όμορφο αγώνα.

Ζω από παιδί για τις ιδέες και όχι από τις ιδέες. Τα συρματοπλέγματα των κομμάτων δεν τις στραγγάλισαν ποτέ.

Φέρω σε όλη μου την ζωή το ελληνότροπο αξιακό σύστημα που πρεσβεύει ο ΛΑ.Ο.Σ.

Ο δικομματισμός συντρίβεται υπό το βάρος του εκφυλισμού και της αναξιοπιστίας. Βαδίζουμε προς τις εκλογές. Από το επίκεντρο της ζωής μου και της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη θα δώσω τον αγώνα για την ανατροπή και την αναγέννηση.
πηγη

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε και μετά ο Ψινάκης.
Ο πιό ύπουλος και δόλιος εχθρός του έθνους είναι αυτός που πολεμάει εκ των έσω.
Προσφέροντας πάντα απλόχερα την βοήθεια του στις επιλογές του κυβερνώντος κόμματος,διεκδικεί την ψήφο,ως άλλος βραχίων της αυτής παράταξης και ιδεολογίας με αυτήν των ψυχή τε και σώματι πουλημένων, εις βάρος των πολιτών.
Εχοντας και κατέχοντας τεράστιες περιουσίες,αλλάζοντες ως χαμαιλέοντες στάση και συμπεριφορά αναλόγως των εκάστοτε δεδομένων,πάντοτε όμως υπηρέτες και στηρίγματα του κεφαλαίου με τους θεσμούς που το εξυπηρετούν και με τον τρόπο που προβλέπει το στήσιμο των πιονιών.
Διαβάστε Ελλην και χάος να δείτε τί αντιπροσωπεύουν όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες.
Γεμίσαμε τυχάρπαστους.
Ενας βρε ένας που να αγαπάει τους Έλληνες και τους ανθρώπους ανά την υφήλιο που υποφέρουν από αυτήν την σκλαβιά,που θέλει την καταστροφή των ιδίων και του πλανήτη που τους φιλοξενεί,πάνω από την τσέπη του και τα χρήματα,δεν θα βρεθεί?
Αλλά τί λέω,αν βρεθεί δεν θα τον αφήσουν.
Θα τον πεθάνουν σε δυστύχημα.Ξέρουν αυτοί να επιβάλλουν κυβερνώντες.

Ανώνυμος είπε...

δεν βαρέθηκες ρε μπετοβλακα 2.00 να λες τα ίδια και τα ίδια?σε κάθε ανάρτηση για τον λαός μέσα..πληρωμένε άντε γεια

Ανώνυμος είπε...

Aπο 19.000 σταυρους που πηρε το 04 τωρα τον βλεπω στους 2.000 το πολυ....κολοτουμπας αυτος και αν ειναι 3 κομματα αλλαξε χαχα

Ανώνυμος είπε...

φτιαχνει κομμα κυβερνησης ο κυριος καρατζαφερης. Προεδρε παμε γερα.
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Κωλοτούμπας είναι........ότι θέλει κάνει !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.25 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΟΝ ΟΡΓΑΝΟΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ Α.Ο.Α ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Τ.Ο. ΛΟΝΔΙΝΟΥ .
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΣΟΥΦΙΚΟΥ ΛΑΟΣ 666.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ .
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΜΠΛΟΚΕΡ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΣΥ ΟΤΑΝ ΣΟΔΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ. ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ελλαδέμποροι, πατριδοκάπηλοι για πέστε μου, ο ηγέταρος Καραγκιοζοφέρης σας δεν έλεγε ότι αποκλείεται να ενταχθεί στο ΛΑΟΣ εν ενεργεία βουλευτής που έχει εκλεγεί με σημαία άλλου κόμματος; Κωλοτούμπα και σε αυτό επειδή νομίζετε ότι το ξεχάσαμε; Κοροιδεύετε πάλι τους αγράμματους, τους εξαθλιωμένους, τις θεοσεβούμενες καθυστερημένες γριές και τους άλλους πατριδέμπορους; ΟΥΣΤ ρε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ 2.23 ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ ΤΟΥς ΚΛΟΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ουστ προδοτεσ

Ανώνυμος είπε...

αντε γεια δια

Ανώνυμος είπε...

2.24 ρε καταγαμημενε αναρχιδε που λεει και ο καραγεωργιου εξαιτιας κατι τετοιων σαν εσενα καταντησε η Ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Κώστα μην ακούς ρε όλα αυτά είναι μαλακίες.
Εσύ είσαι για βουλή των λόρδων και πάνω

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ.!!

Ανώνυμος είπε...

λαος γαμω τον εωοσφορο και καθε πουστη φλωρο μπουμπουκο παλαβο

Ανώνυμος είπε...

γαμιετε το λαος και η τουρκια

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΦΛΩΡΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΑΛΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ