Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΑ!...



Λαλίστατοι σήμερα οι ΠΑΣΟΚο-παπαγάλοι του Mega. Χθες που έπεσε το Χρηματιστήριο κάτω από τις 1.000 μονάδες έπαιξαν ρεπορτάζ διάρκειας 3 λεπτών! Σήμερα που το Χρηματιστήριο διόρθωσε την χθεσινή πτώση με πολύ μικρή άνοδο το ΧΑΑ και ο...
Γενικός Δείκτης απασχόλησαν διπλάσιο χρόνο στο δελτίο! Νομίζουν ότι οι τηλεθεατές δεν θα καταλαβαίνουν το παιχνίδι που παίζουν;
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχουν χώσει μέσα όλη την μαρίδα και συνεχίζουν να παπαγαλίζουν για το τελευταίο ξεφόρτωμα

Ανώνυμος είπε...

Οι ψευτες και οι κλεφτες τον πρωτο χρονο χαιρονται αυτοι εχουν παρει παραταση,αλλα κοντοζυγωνει το καμπουμ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΛΛΟΔΑΠΕ είπε...


Οι διεθνείς τοκογλύφοι ετοιμάζονται για την επόμενη κίνηση τους

Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Αυγούστου 9, 2011

Σε δηλώσεις προέβει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Halle, Ούλριχ Μπλουμ, στις οποίες μίλησε για την διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση και έκανε προτάσεις για λύση της. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του το χρέος των κρατών διογκώθηκε λόγω του κόστους διάσωσης των τραπεζών κατά την έναρξη της χρηματοπιστωτικής κρίσης και τώρα η κατάσταση χειροτερεύει λόγω της αδυναμίας ΗΠΑ και ΕΕ να καταφέρουν να περιορίσουν την κρίση ασκώντας «συνετή» πολιτική. Έχουμε, λοιπόν, κατά πρώτον μια ομολογία αυτού που εξαρχής λέγαμε, ότι δηλαδή η όλη ιστορία ήταν προς χάριν των τραπεζών και κανενός άλλου. Όμως ποιες είναι οι λύσεις που προτείνει ο Μπλουμ; Προφανώς στις δηλώσεις του βρίσκουμε άλλον έναν υποστηρικτή των άκρατων ιδιωτικοποιήσεων, όμως δεν σταματά εκεί. Δηλώνει ευθαρσώς ότι το χρέος πρέπει να ασφαλιστεί με τις ιδιωτικές περιουσίες των πολιτών των κρατών που βρίσκονται σε κρίση.

Συνοψίζοντας έχουμε τα εξής: Η κρίση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις τράπεζες και στην απόπειρα των κρατών για διάσωση τους. Ως «ανταμοιβή» για αυτή τη διάσωση τα κράτη θα πρέπει να παραχωρήσουν στις τράπεζες την δημόσια περιουσία τους και αν αυτό δεν φτάσει θα πρέπει να τους παραχωρήσουν και τις ιδιωτικές περιουσίες των πολιτών τους. Δεν θα μπορούσε, πραγματικά, να υπάρξει παραστατικότερη απεικόνιση του «και κερατάς και δαρμένος».

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" "ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ" !!!!!. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ Τ0Ν ΚΥΡΙΟ ΟΥΛΡΙΧ ΜΠΛΟΥΜ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ , ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ !!!!!