Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ...


AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ, ΟΤΙ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΘΕΝΑΡΑ.

Στις χρονιές 1998-99 το Υπουργείο Παιδείας, υπουργεύοντος του κ. Γερ. Αρσένη, μελέτησε και αφαίρεσε από τα σχολικά βιβλία του λυκείου τα κεφάλαια που έχουν σχέση με το σιωνισμό και τη μασονία .Η πράξη, ασφαλώς, δείχνει, ότι οι δύο δυνάμεις, το Ισραηλιτικό Συμβούλιο και η μασονία, διαθέτουνε γερές προσβάσεις στην εξουσία, αφού επιβάλλανε την άποψη τους. Έτσι, τα ελληνόπουλα δεν ενημερώνονται για τα δύο αυτά παράκεντρα εξουσίας, που δρουν....


στην ελληνική κοινωνία. Οπωσδήποτε ρόλο παίξανε και τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ποίων, άραγε, δικαιωμάτων, όταν υπονομεύεται η ελληνική κοινωνία;
anti-ntp.blogspot.com

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά υπάρχει κάποιος Χριστιανός στο παγκόσμιο σύστημα και ας είναι και καθολικός!!!!
Μήπως πρέπει να ασπασθούμε την Μασονία για να δουμε Θεού προσωπο;

Ανώνυμος είπε...

@9:58 Ρε προβοκατοράκι του τεκτονισμου έχεις καταλάβει οτι η Μασονία ελέγχει την πολιτική την οικονομία και τα ΜΜΕ του τόπου; Έχει καταλάβει οτι η μασονία θέλει μια παγκόσμια διακυβέρνηση και εμφυτευμένα τσιπάκια στα χέρια των ανθρώπων;

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα δεν σε δεχονται υπαρχουν προυποθεσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΩΤΕΡΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΜΑΣΩΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ... ΣΑΠΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ , ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ . ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ ... ΝΑ ΧΩ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ... ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΩ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΥ Μ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ... ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ !

Ανώνυμος είπε...

Μα ο Αρσένης προωθήθηκε επειδη ειναι μασόνος και σαϊεντιστης συνδεόμενος με τις ντοπιες και ξένες μυστικες υπηρεσιες. Η μαφία των σαϊεντιστων δίνει ολα τα στοιχεια των μελων της στις μυστικες υπηρεσιες και εκβιάζει τα μελη να της φερνουν λεφτα και να καταδιδουν καθε δραστηριοτητα των φίλων και των οικογενειών τους. Τους μετατρεπουν σε ψυχρους καταδοτες ακόμα και των γονιων τους.
Μη κοιτατε το χαζοχαμόγελο του Γερασιμάκη, μέσα του κρύβεται οχετος που τον κατατασει στα δύσοσμα περιττωματα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ?? ΤΑ ΝΕΡΑ !!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΤΥΜΕΝΟΙ
ΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
ΛΥΚΟΙ ΑΦΡΟΙΣΜΕΝΟΙ
ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΟΤΙ
ΒΡΟΥΝΕ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.....ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.
ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ !!!!!
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΜΙΑΣ ΖΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ....
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΓΚΡΟΜ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙ "ΖΩΡΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

11 Ιουλίου 2011 10:04 π.μ.

Όταν μία χώρα έχει πολίτες αυτού του επιπέδου, δύο τινά συμβαίνουν: Ή πάει κατά διαόλου, όπως τώρα, ή πέφτει σε χέρια "σωτήρων", όπως το '67. Επειδή το τελευταίο δεν μπορεί να γίνει τώρα πια, γίνεται το πρώτο. Εντελώς ζωώδης κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝ...
ΜΕΤΑΝΟΙΑ
ΝΗΣΤΕΙΑ
ΝΗΨΙΣ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΜΕΝ
ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ
ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ
ΚΑΛΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ ΛΟΙΠΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ 1994 ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG
http://www.bilderbergips.org/index.php

Ανώνυμος είπε...

ι πολιτικι τα εχουν γαμισι ολα τι κανουν ι ελινεσ γιαφτο τικανουν ρε πεδια

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.
15 Σεπτεμβρίου 2011 1:41 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.

Ανώνυμος είπε...

2:05 Τι πίνεις;

Ανώνυμος είπε...

Η μάνα του είναι Εβραία της Κεφαλλονιάς με επίθετο Ρατζή

Ανώνυμος είπε...

Τί πίνει ρε παιδιά αυτός με τον ήλιο που καίει?? Μπας έχει παθει ηλίαση 8ου βαθμού???? Παει και γράφει ασχετα σχόλια και σε άλλα μπλογκ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΥΜΠΛΕΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ . ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ?? ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ?? ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ . ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ,ΛΑΣΠΗ ,ΛΑΣΠΗ. ΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΟ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΟΥΣ. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η "ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ???, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ?? ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ???? ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗΣ??? ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.!!!! ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΒΡΟΜΟΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ . ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΣΑΝ ΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ . ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ , ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ . ΠΡΩΤΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕ. !!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.eglimatikotita.gr/2011/10/blog-post_1984.html?spref=fb