Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Αυτός είναι ο πατριωτισμός σας κύριε Παπανδρέου;; Σε εταιρεία που διαχειρίζεται κεφάλαια κατά της Ελλάδας ο αδελφός του Παπανδρέου


Σε μια άγνωστη επενδυτική εταιρεία τη Unigestion που διαχειριζόταν CDS κατά της Ελλάδας φαίνεται ότι εργάστηκε για κάποια περίοδο ο αδερφός του πρωθυπουργού, Αντρίκος Παπανδρέου...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, τον Μάρτιο του 2009, η εταιρεία, που έχει γραφεία σε Γενεύη, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Σιγκαπούρη, είχε προχωρήσει σε μια παρουσίαση με τρίτο “Εnvironmental Sustainability The Private Equity Edge”,
όπου αναφέρεται ο κ. Παπανδρέου ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού μαζί με τον Bertrand Piccard.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Unigestion επεσήμανε στο newsletter της πως διατηρεί το δικαίωμα να εξαφανίσει ή να τροποποιήσει τις πληροφορίες που περιέχει το εν λόγω σημείωμα, δίχως πρότερη ενημέρωση.
H συμμετοχή του Αντρίκου Παπανδρέου στην εταιρεία ήταν άγνωστη, ενώ κανείς δεν ξέρει για πόσο καιρό κατείχε αυτή τη θέση.
Σε ενημερωτικό της δελτίο η Unigestion (Νοέμβριος 2010) περιγράφει φόρα παρτίδα τις αποδόσεις των CDS (συμβόλαια ασφάλισης από τον κίνδυνο χρεοκοπίας των χωρών-μελών της ευρωζώνης με υψηλό χρέος ή έλλειμμα ή και τα δύο) -δεσπόζουν τα ελληνικά CDS που χτυπούν υψηλές αποδόσεις.
Η εταιρεία προτάσσει στο ενημερωτικό της τα CDS προτείνοντας ένα νέο μοντέλο διαχείρισης των κινδύνων, έτσι ώστε να περιορίζεται η έκθεση των χαρτοφυλακίων σε πιθανές χρεοκοπίες χωρών.
Στο εταιρικό της προφίλ η Unigestion ως συνεργαζόμενη τράπεζα εμφανίζει μεταξύ άλλων και την Dexia. Μια τράπεζα που έχει εκδώσει CDS, τουλάχιστον σύμφωνα με λίστα που έχει δημοσιοποιήσει ο βουλευτής Β' Αθηνών της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος.
Ο Π. Καμμένος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Α.Α. Παπανδρέου τις τελευταίες εβδομάδες, ύστερα από αναφορές του πρώτου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας στα οποία εμπλέκονται και πρόσωπα σχετιζόμενα με τον κύκλο της οικογένειας Παπανδρέου.
news247

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ποιος πατριωτης ειδατε κανενα ? τι λεξη ειναι αυτη δεν υπαρχει στο λεξιλογιο.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...
Ο Γ.Α.Π ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,
Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ...
ΤΑ "ΓΑΤΟΝΙΑ" ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟΣ...
ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ...
ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ "ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ" ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΑΝΟΗΤΟ ΑΔΕΡΦΟ,
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ "ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ", ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΤΟΥ...
ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ "ΚΟΒΟΥΝ" ΚΑΙ "ΡΑΒΟΥΝ"...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ...
ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΛΕΕΙ:
ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΄΄ΜΙΣΗΤΗ ΧΩΡΑ΄΄ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ; ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΠΙΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ

Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. είπε...

Η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. σε συνεργασία με το Ινστιτούτο «Ίων Δραγούμης» και την επιτροπή μνήμης Ίωνος Δραγούμη, διοργανώνει την Τετάρτη 20/7, στις 7:00μ.μ. εκδήλωση μνήμης στον μεγάλο Έλληνα οραματιστή, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε (Βασιλ. Σοφίας 71, έναντι του Χιλτον), εκεί που έχει στηθεί η λευκή στήλη προς τιμήν του.

Κεντρικός ομιλητής ο καθηγητής Χρήστος Γούδης.

Delta είπε...

ο αβερελ [γαπ] θα κανει ωραια κηδεια οταν οι Ελληνες τον κρεμασουν

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ ..ΟΛΑ ΜΕ ΔΩΣΗΣ ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΗΣ ,ΧΑΜΕΝΕ ΘΑ ΦΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΣΤΗΣ..ΛΑΙΚΑ.ΛΟΓΙΑ ΟΧΙ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΕΣ,ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ...ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ..ΜΕΓΑΛΩΝΗ..ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ..ΟΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΨΥΧΑΗ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΤΗΣ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ,ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΙΛΟΥΜΕ..Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΓΑΠ....ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ.ΑΕΡΑ,ΑΕΡΑ,ΑΕΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΜΕ SN........ KAI ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.......Ο ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα πάνε όπως σχεδιάστηκαν. Στο μαντρί τα πρόβατα όταν θέλουν να πάνε βόλτα εκτός πληρώνουν διόδια στους λύκους. Η επιτυχία στην εφαρμογή και υλοποίηση του σχεδίου είναι μεγάλη. Η εκτόνωση του κόσμου με μεθόδους κλασικές και δοκιμασμένες κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για σοβαρές δολιοφθορές προς το σύστημα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα απολύτως. Παρατηρήστε πόσο καλά και οργανωμένα πάνε όλα..... και πόσο απείθαρχα και μεμονωμένα κινούνται οι αντιδράσεις. Τί είναι αυτό που φοβάται το σύστημα; Κοιτάξτε από πίσω και επικεντρώστγε εκεί τα χτυπήματα.

Ανώνυμος είπε...

“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση”

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.
15 Σεπτεμβρίου 2011 1:41 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΛΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ωωωωω ρεοσ

Δεθελοντής Φωταδιστής είπε...

Στα καντόνια της Ελβετίας, της πουτάνας γίνεται......

http://dethelontis-fotadistis.blogspot.com/2011/09/blog-post_16.html

http://dethelontis-fotadistis.blogspot.com/2011/09/unigestion-holding-sa.html

Ανώνυμος είπε...

Τα έχει πει και ο Καμμένος στην βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός ακούσατε?Δεν ήξερα τι είναι τα cds μέχρι τώρα.1)Μας λέει ξανά ψέματα κατάμουτρα?Δεν ήξερε τι δουλειά κάνει ο αδερφός του?2)Ας υποθέσουμε ότι όντως δεν ήξερε,είναι δυνατόν να έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ένας τόσο άσχετος άνθρωπος και εμείς στη συνέχεια να τον κάνουμε και πρωθυπουργό?Ποιόν νομίζει ότι κοροιδεύει?Ο άνθρωπος είναι παθολογικός ψεύτης και χρήζει άμεσης θεραπείας.

Ανώνυμος είπε...

Ελληναρες ολα για την Ελλαδα ρε γαμωτο. Γαμω τα υπουργεια σας. Ολα για την παρτη σας . Θα σου πεσουν ναι τα υπολοιπα μαλλια Γιωργακη. !!!!!!!