Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Στην Ιταλία ξεκίνησε καμπάνια Μποϊκοτάζ στην Ελλάδα…


► Σύμβολο της καμπάνιας Μποϊκοτάζ, η σημαία μας με το αστέρι του σιωνισμού

Η καμπάνια απλώνεται σε πόλεις και Πανεπιστήμια, σε συνδικάτα και την αυτοδιοίκηση, αλλά ξεκίνησε και στο διαδίκτυο (Campagna di boicottaggio alla Grecia), με τη σημαία μας να περικλύει το σιωνιστικό αστέρι του Δαυίδ.

Οι προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης αντιδρούν στη νέα ελληνική διεθνή κυβερνητική πολιτική και ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις.
Ο Stefano Pedica, Γερουσιαστής του κόμματος Ιταλία των Αξιών (του Δικαστή Ντι Πιέτρο, υπόθεση "Καθαρά Χέρια") και...
δημοσιογράφος, έκανε δήλωση εναντίον της χώρας μας και επισήμανε: Ντροπή σου Ελλάδα! (GRECIA, VERGOGNA!).
Μόνος σύμμαχος του ΓΑΠ στην Ιταλία, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι!
Τελικά, καμία απόφαση δεν μπορεί να πάρει η ελληνικής (;) κυβέρνηση χωρίς να της έχει επιβληθεί από το διεθνές τραπεζικό σύστημα και την τρόικα;
Ποιος θα μας σώσει από τους "πατριώτες" προστάτες μας..
Πηγη 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω σημερα μαλωσα αγρια στη δουλεια μου με δυο συναδελφους οι οποιοι φωναζαν και εφτυναν απο το παθος τους οτι επρεπε να ψηφιστει το μνημονιο αλιως θα γινομασταν κουβα...

προσπαθουσα με επιχειρηματα να τους πεισω το αντιθετο, οχι γιατι δε ξερω να φωναζω, αλλα γιατι δε θα βγαινε τιποτα αν αρχιζα και γω μπινελικια..στο τελος ηρεμησαν και απλα με ειρωνευοτανε οταν μιλησα για δραχμη..

δυστυχως στην Ελλαδα υπαρχουν παρααα πολλα ζωα και πλεον δε με νοιαζει, απλα περιμενω να δω τη φατσα τους οταν θα μεινουν στο δρομο και θα κλαινε γιατι εγω θα γελαω τοτε κι ας ειμαι και γω στο δρομο..τους γραφω ολους στα @@ πλεον

Ανώνυμος είπε...

Ακομα πιστευει πολυ κοσμος οτι δεν γινεται αλλιως. Ειναι απλα μεχρι να θιγουν τα συμφεροντα τους, τοτε θα "ξυπνησουν", τετοιοι ειμαστε σαν ρατσα, εγω, το σπιτι μου το αμαξι μου, η γυναικα μου, τα παιδια μου να ειναι καλα και ο γειτονας ας πεθαινει. Συγχρονοι ορθοδοξοι χριστιανοι.

Ανώνυμος είπε...

pedia otan eise genima threma tis tileorasis den katalavenis tipote... otan katalavis ke dis ke diavasis plirofories pou anadiknioun tin pragmatiki fisi ton anthropon afton tote mono ksipnas... mexri tote, apla perimenis oti ta pramata tha pane kalitera epidi apla sto leei i tv... i moni lisi einai mia... EKPEDEFSI! EKPEDEFSI! EKPEDEFSI! ME PRAGMATIKES PLIROFORIES KE ISTORIKA GEGONOTA

Ανώνυμος είπε...

1:24, γράφε πρώτα στα ελληνικά και μετά μίλα μας για εκπαίδευση. Άντε μπράβο....

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ "ΟΠΛΟ' ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ..ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο 3 ΠΑΝΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ "ΣΚΥΛΙΑ" ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ!!!!

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑΧΥΣΤΑ.....

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ...ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ !!!

ΕΛΛΑΣ = ΤΡΕΛΛΑΣ !!!

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ?????

ΣΥΝ-ΓΝΩΜΗ "ΔΙΑ" ΤΗΝ ΣΥΝ-ΧΩΡΕΣΗ

ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ ΖΩΗΣ Η ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΟΥΣ????

ΔΙΑ-ΛΕΞΕ......

ΤΟ ΝΥΝ ΕΣΤΙΝ ΤΟ ΜΕΛ-ΛΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛ-ΘΟΝ...

1061- "Ε"
ΣΥΝΤΟΜΑ..........................................

Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι που το λεω αλλα το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου μας (νομιζουν οτι) ειναι βολεμενοι.εχω κατεβει καποιες φορες στο Συνταγμα λογο του οτι δουλευω καθε μερα, απεναντιας σε κουβεντα με φιλους (οι οποιοι ειναι παντρεμενοι με παιδια) ο ενας λεει οτι δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα και ο αλλος "τι θα αλλαξει?", με κουβεντα προσπαθησα να τους αλλαξω γνωμη αλλα δυστυχως δεν καταλαβαινουν και αυτο που με χαλαει περισοτερο ειναι νεοι 40χρ.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι 1:58.
Ολοι αυτοι οι τριαντάρηδες ή σαραντάρηδες δεν εχουν αγωνιστικότητα μέσα τους. Η αιτία ειναι οτι μεγάλωσαν μεσα σε ενα εκπαιδευτικο σύστημα που ηταν εντελως ουδέτερο ή και κακό. Δεν τόνιζε τον ηρωισμο ή την αγωνιστικότητα, αντίθετα προετοίμαζε παθητικά άτομα. Ειναι ολα σχεδιασμενα απο πριν ώστε τωρα που θέλουν υποτονικότητα στα κακοβουλα σχέδιά τους να την εχουν. Κανονικά στο Σύνταγμα θα έπρεπε να υπηρχαν κάθε βράδυ πολλες χιλιάδες ατομα όλα νέοι να φωνάζουν και να διαδηλώνουν. Ομως κάθε βράδυ οι καφετέριες ειναι γεμάτες με καρεκλάτους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ ΚΑΙ Ο STEFANO PEDICA ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ .
ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΕΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .Ο ΔΕ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

καλα θα κανουμε να ξυπνησουμε οσο ειναι καιρος ακομα γιατι σε λιγο θα ειναι αργα.οι ελληνες ειναι λαος που ξερει να μαχεται και να αντιμετοπιζει τα δυσκολα.εξαλου το εχει αποδειξει πολλες φορες.Η σημερινη κατασταση ειναι σχεΞδιο πολλων χρονων και με διαφορους τροπους μας εχουν κοιμησει,γιαυτο ΞΗΠΝΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΡΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

αν η μαλακια ηταν εργοχειρο θα ειχαμαι φτιαξει την προικα μας ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΥΠΝΑΤΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...

"Η Ελλάδα πούλησε το σώμα της στις Τράπεζες και την ψυχή της στο Ισραήλ και στις Ηνωμένες Πολιτείες" γράφει ο Dror Feiler στο Facebook, Campagna di boicottaggio alla Grecia.

Ανώνυμος είπε...

απο οτι βλέπω ολοι εχουμε απο μερικούς μαλάκες στην παρεα μας στην δουλεια μας κ.λ.π.Εχω εχω την ατυχια να εχω φιλο απο το σχολείο και στρατιωτικό μάλιστα που μπροστά του η Μερκελ ειναι φιλελλην.
Με το πρόσχημα οτι θέλουμε 10 μνημόνια για να γίνουμε άνθρωποι χειροκροτεί καθε μετρο που περνανε οι πολιτικοί μας.Αυτο που εχω καταλάβει ειναι οτι εχουν μαζεψει αρκετα ευρω στην τραπεζα και φοβούνται να μην τα χάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Τα συμφέροντά μας εξασφαλίζουμε με το Ισραήλ τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο!! Και νομίζω είναι και προς το συμφέρον και του Ισραήλ και της Ελλάδος μην λέμε μαλακίες πιά!!!