Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Mπράβο στα Μ.Α.Τ..


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA TAN H MANA TOYS H O PATERAS TOUS... AYTON POU KYNHGANE TA GOUROUNIA!!!!!!
ADERFIA EIMASTE OLOI OI ELLINES!!!!!!!!!!!!!
XYPNISTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

uckades einai den einai adelfia sou

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΑ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ-ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Pfff eleos gia tous kolo anarxikous/xrysaygites den milate pou einai mazi.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπάσταρδα, έχω φάει φτύσιμο για πάρτη σας να σας υπερασπίζομαι.Και σήμερα επιβραβεύσατε τους εχθρούς μου. Καθόμουν και τα έβαζα με όσους σας έβριζαν και μου την έλεγαν όλοι. Και μην τους προκαλείτε και τι να κανουν και αυτοί και άστους και μπλα ,μπλα ,μπλα.
θΑ ΦΑΤΕ ΠΙΚΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. ΚΙΝΤΕΡ ΕΚΠΛΗΞΗ !!!!!! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ??? Η γιατι η γαμημένη ΕΥΠ (που έδωσε τον Στηβ Λάλας στους Αμερικάνους). Παρακολουθεί όλους τους πατριώτες για να τους έχει δεμένους όταν παραδώσουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ τα αφεντικά σας ; ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΩ ΠΛΑΙ ΠΛΑΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Η ΧΩΡΑ.
-ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.
-ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
-ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ????????

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΚΛΠ, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΟΦΑΝΕ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΜΑΣ!!!! ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τακολοπαιδα που προστατευετε γαμημενα κολοπαιδα των ματ θα τη κοπανησουν αλλα εσεις εδω θα μηνετε μαλακες και τοτε θα σασ δουμε γουρουνια

Ανώνυμος είπε...

Όλα θα γυρίσουν πάνω σας και η δυστυχία σας δε θα μας αγγίζει.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚΟΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

Ανώνυμος είπε...

Μια εικόνα χίλιες λέξης . τα ζώα δεν είναι έτσι . ποιοι είναι αυτοί ? γαμω της μανάδες κ τους πατεράδες που ανάθρεψαν αυτά τα φασισταρια

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΡΓΗ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑ,ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ....ΡΕ ΑΝΑΝΔΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!