Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Jeffrey και... Gayle Παπανδρέου


Για τους άπιστους... Δείτε ότι αυτά ήταν τα ΕΠΙΣΗΜΑ ονόματά τους....
Δείτε...



Απόσπασμα απ' το αρχείο γεννήσεων της....

Minnesota!!
Από το http://dexiextrem.blogspot.com/

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Οικολογοι..... ΠΡΑΣΙΝΟΙ..... Ακρει να αναφέρω οτι το αρχεγονο χρώμα του ΚΑΚΟΥ ηταν το πρασινο.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

ΠΑ.ΣΟ.Κ Απο οτι ειδαμε ολοι ο Παπανδρεου στην Γαλλια τοτε ψωμολισουσε και ουτε λεφτα δεν ειχε να ερθει στην ελλαδα και ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ που κυβερνανε τον πλανητη αυτο τον βοηθησαν . Ο Ροκφελερ και οι αλλες δυο τον ειπα τι θα κανει για πιο λογο θα ερθει στην ελλαδα και τι ΕΠΡΕΠΕ να κανει στην Ελλαδα.... ΕΟΚ κτλ κτλ κτλ.... ΜΕΤΑ ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΙΤΗ.... Η ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ... και ηρθε ο Προθυπουργος που ειπε επισημα σε Υπουργους Οικονομικων (γερμανιας) οτι δεν εχει σκοπο να κυβερνησει και τελικα ανεβηκε επειδη τον Προωθησαν ΠΑΛΙ οι ιδιοι απο την μεγαλη στοα (τον βρηκαν μικρο και χαζο και τον εκμεταλευτηκαν). Ειναι κατα 200% ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ο Γιωργάκης. Και παει να πουλησει οτι ακριβό και αξιας εχουμε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ και αυτα που μας τα εδωσαν οι Παππουδες μας που με ΑΙΜΑ και ΗΡΩΙΣΜΟ τους εδωσαν οι προπαππουδες μας αφηνοντας την τελευταια τους πνοη στον πολεμο ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Η κυβερνηση πασοκ: Εχει καταστρεψει την Οικονομια (μαλλον αποτελειωσε) , την ΥΓΕΙΑ , ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ , την εξωτερική πολιτικη ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ BIG BROTHER.

Unknown είπε...

Ν.Δ(.Τ) Η μεγαλύτερη απατη και ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ηταν ο μόνος (ο πρωτος κ. Καραμανλης) μετα την μεταπολιτευση που πηγε να κανει κατι καλο αλλα δεν τον αφησαν διοτι ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ προσπαθησε αλλα δεν επρεπε να κανει καλα πραγματα στην ελλαδα εφταιγε επειδη μαλλον αγαπουσε αυτο τον τοπο. Ο μικρος (Κ.καραμανλης) εχει εβραική καταγωγή και ειναι μασώνος οπως ηταν και ο Θειος διοτι αλλιώς δεν θα εφτανε εκει που εφτασε.Τον απειλησαν να κανει αυτα επρεπε που κανει και τελεικα εβαλαν τον Γιωργος παπανδρεου να το κανει και τελικα εφυγε βραδυ ο κωστακης ... τυχαιο που ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ (δειτε οικονομικους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ το ντοκιμαντερ και θα καταλαβετε).
Σαμαράς , Εβραιος και Μασώνος αποφυτησε απο το ιδιο πανεπιστημιο που αποφυτησε και ο παπανδρεου και αμα δειτε ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΥΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ(απο τον Χαρβαρτ και στον ιδιο τομεα ΗΓΕΤΩΝ) ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ.... Ηταν και συγκατοικοι στο πανεπιστημιο με τον Σαμαρα ο γιωργακης. (Δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα βγουν)

Unknown είπε...

ΛΑ.ΟΣ ΕβραιοΑλβανικής καταγωγής Ο "κυριος" Καρατζαφέρ και μαλλον πρακτορας της Αγγλικής Ο.Τ.Ο που περνει εντολές όπως περνει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απο την αγγλια. (O.T.O μεγαλυτερη απο μασωνική ΣΤΟΑ ). Το 80% του κομματος υποκεινουμενο απο τον Αρχηγό με καταδυναστευτηκες πιεσης απο τον ιδιο στο να το κανει καθε στελεχος χωρίς άλλη επιλογή. (Αρχηγος κομματος και Πρωην Παραγωγος πορνογραφικης εταιρίας - Πρακτορείο μοντελων). Με λεφτά Μεγαλομασωνων ξεκινησε το καναλι Press TV και επεκτηνε την περιουσία . ( Αμα βγουν η χουντα θα ειμαι παιχνιδακι μπροστα τους....)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό και αν είναι απόδειξη χαααχαχαχαχαχχααχαχαχααχαχαχα George Jeffrey Papandreou xaaxaxaxxaaxaxaxaxaaaaax

Gayle Sofia Papandreou

Αλήθεια το Τζέφρυ βγαίνει απο το Τζεφρές χχααχαχαχ το ΓΚΑΙΛΕ απο που βγαίνει;;;;

Unknown είπε...

K.K.E με δυο λογια.... ΕΙΜΑΣΤΕ 2011 και ακομα πιστευουμε οτι ο Κουμμουνισμος της ρωσσιας κινας θα μας σώσει;;;;;;; ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ;;; και μην ξεχνάμε ΛΕΝΙΝ, ΣΤΑΛΙΝ , ΜΑΡΞ εβραιοι εκ καταγωγής.... Τυχαιο;;; Οι αριστεροι ολοι το ιδιο αλλα οι ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ στον διπλανο που δεν εχει τιποτα.... (Πραγματικά η αριστερα ειναι και αυτή Μασωνοκρατουμενή και ΜΟΝΟ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ πηγε να κανει κατι.... αλλα.....) Υπηρχαν καποτε αγνοί αριστεριστες με ΙΔΕΑ και οραμα... αλλα τους εθαψαν και αυτους. Το ΚΚΕ ειναι και αυτο (σιγα μην δεν ηταν ) μασωνοκρατουμενο και καθαρα ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟ απο μασωνικές στοες Ελλαδας και ΑΓΓΛΙΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Από την ίδια ιστοσελίδα, ακόμα πιο ωραίο:

https://secure.ancestry.com/VitalChek/gatherInfo.aspx?ed=1952|&sn=|&na=George+Jeffrey+Papandreou|George+Jeffrey+Papandreou&ge=2|2&wn=|&fn=Andreas+George+Papandreou|Andreas+George+Papandreou&ce=5&ci=|&so=A_mnbirth&mn=Margaret+Esther+Chant|Margaret+Esther+Chant&slive=|&an=|&h=|&cr=United+States+of+America|United+States+of+America&nc=1|1&st=Minnesota|&co=|&hn=|&cs=1|1&su=http%3a%2f%2fsearch.ancestry.com%2fcgi-bin%2fsse.dll%3fdb%3dMNBirth%26rank%3d1%26new%3d1%26so%3d3%26MSAV%3d0%26msT%3d1%26gss%3dms_db%26gsln%3dPapandreou%26uidh%3d000&ccval=false