Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σαμαράς : Προτεραιότητα η αλλαγή του νόμου για την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες



Καυστικός ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ στην σημερινή του ομιλία στην Βουλή για το νόμο περι της απόδοσης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της χώρας και του πόλου έλξης για νέους μετανάστες που μετατρέπεται η Ελλάδα χάρις στο νέο νόμο. Με δεδομένο ότι τα..... προβλήματα και οι ταραχές στον αραβικό κόσμο δεν έχουν λήξει ακόμα, αλλά και με την είσοδο στην Ελλάδα των παράνομων μεταναστών από την Ασία να συνεχίζεται, ο Α. Σαμαράς διερωτάται πως θα μπορούσε η Ελλάδα υπό τις παρούσες συνθήκες να αντέξει και άλλους παράνομους μετανάστες οι οποίοι ευελπιστούν κάποτε να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια.
Όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ όταν το κόμμα του αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας θα αλλάξει άμεσα τον συγκεκριμένο νόμο. Ακολουθεί το απόσπασμα από την σημερινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ Α. Σαμαρά.

«Πώς ακριβώς θα σταθεροποιήσετε την Οικονομία όταν η κοινωνία αποσταθεροποιείται συνεχώς από μεταναστευτικά κύματα που προσελκύει ο νόμος που ψηφίσατε πέρσι για την Ιθαγένεια; Τι άλλο θέλετε να γίνει ακόμα στη Βόρεια Αφρική και στη Μέση Ανατολή για να καταλάβετε ότι αυτός ο νόμος πρέπει να αλλάξει αμέσως; Γιατί και αυτές οι εξελίξεις έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος για την Επανεκκίνηση της Οικονομίας!
Μόνο που αυτός ο νόμος περί Ιθαγένειας, δεν είναι από εκείνα που πρέπει να τα επαναδιαπραγματευτείτε με την Τρόικα, αλλά με τον εαυτό σας! Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από σας το έχετε μετανιώσει που ψηφίσατε πέρσι τέτοιο νόμο. Αλλά δεν τολμάτε να τον πάρετε πίσω... Μη σας νοιάζει, κι αν δεν το κάνετε εσείς, το λέω και το ξαναλέω, σύντομα θα το κάνουμε εμείς!
defencenet


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/06/blog-post_3072.html#ixzz1PmJb8Zpp

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε αλητη εσυ δεν εβαλες τους αλβανους μεσα με εντολες απο το αμερικανο εβραικο λομπι αλητη και τωρα μας τα λες αλλιως πηγαινε πεστα σε κοματοσκυλα απ αυτα εχεται πολλα ολοι σας

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

ΠΑΞΕ ΑΛΛΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Πήγαινε και γράψε αλλού ρε πανηλήθιε που έχεις και άποψη για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Άντε στα πράσινα bloggs όπου έχουν πέραση. Ή σε εκείνα του κωλοτούμπα, οπότε είναι το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΣΩΝΕ, ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π. ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ?
ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ 'ΑΜΗΝ'
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.....ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ- ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ . Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ-ΠΤΩΣΗ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΙΛΙΝΟΥ,ΔΙΑΛΥΣΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ-ΝΑ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ . ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ακουγεται οπως το λεφτα υπαρχουν ολα για την καρεκλα ξεφτιλησμενη ολοι σας προδοτες θα μιλησουν τα οπλα

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ο Καρατζαφερης πού ειναι τωρα που ο Σαμαρας βαζει ορο την καταργηση του λαθρονομοσχεδιου για συγκυβερνηση;

Α ναι σωστα.Γλειφει για υφυπουργειακι,ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ φυσικα.

Ανώνυμος είπε...

Τα κομματόσκυλα του καρατζαφέρη έχουν βγάλλει αφρούς, γιατί ο Σαμαράς λέει αλήθειες που ενοχλούν...
Σας πίστευα κύριοι, αλλά οι κωλοτούμπες σας με αγανάκτησαν!
Βελλόπουλε, Πολατίδη και καναδυό άλλοι, τι κάθεστε εκεί μέσα στη σφιγγοφωλιά;

Ανώνυμος είπε...

αχχαχαχα αν ειναι δυνατον εσυ τους εφερες τους αλβανους!!! αλβανεεεεε!!! δεν ψηφιζω αλβανο ρε!!!οξω!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς μεζεύει ψήφους χαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ.

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

Γιατί η Ν.Δ. δήλωσε ότι το λαθρονομοσχέδιο ήταν συνταγματικό, ένα χρόνο πριν κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νόμου; Πού ήταν τότε η Ν.Δ. όταν ο ΛΑ.Ο.Σ ζητούσε δημοψήφισμα και μάζευε υπογραφές;