Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Όχι δακρυγόνα αλλά ασφυξιογόνα.. Απορώ πως είμαι ζωντανός. Ξύλο σε όλους ο Γουρουνοστρατός του ΧΙΤΛΕΡ


anti-ntp.blogspot.com
ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΘΆΝΩ..
Θα σας πω την δικιά μου εμπειρία και μετά θα ακολουθήσουν των συνεργατών  αλλά και των αναγνωστών.
Όχι δεν κάνω πλάκα.. Όποιος ήταν σήμερα στο σύνταγμα ξέρει τι εννοώ. Ξεκίνησα στις 12 πήγα και αγόρασα μια μάσκα από γνωστή αλυσίδα μεγαλοκαταστημάτων, ειδική για τα ασφυξιογόνα. Συνάντησα τους φίλους μου και συνεργάτες μου. Μερικοί από εμάς κρατούσαμε φωτογραφική μηχανή και είμασταν ντυμένοι με τρόπο που να μην μοιάζουμε με τους - ασφαλίτες-indymediaδες...


Το σύνταγμα αγνώριστο σαν να έμπαινες σε θάλαμο αερίων ή νυχτερινό κέντρο που είναι έχει μηχανήματα καπνού και δεν μπορείς να δεις τον διπλανό σου. Αμέσως τα μάτια μου έτσουξαν. Εβγαλα λίγο την μάσκα για να μιλήσω στο κινητό και δεν μπορούσαν να ανασάνω έβηχα ασταμάτητα.. Αμέσως πήγαμε με τα παιδία στον πάνω μέρος μπροστά στην βουλή. Είδαμε πολύ κόσμο και χαρήκαμε. Παρότι δεν είμαστε αναρχικοί ή αντιεξουσιαστές ή κομμουνιστές ή οτιδήποτε άλλο. Σήμερα θα πούμε την άληθεια και απο σήμερα τα ΜΑΤ θα τα αποκαλούμε Γουρουνοστρατός του ΧΙΤΛΕΡ. 
Ξαφνικά χωρίς να υπάρχει αφορμή το πλήθος των αγανακτισμένων, χωρίς να έχει δώσει καμία αφορμή δέκτηκε βομβαρδισμό όχι απο δακρυγόνα... αλλά απο ΑΣΦΥΞΙΟΓΌΝΑ! ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ; Α-σ-φ-υ-ξ-ι-ο-γ-ό-ν-α.  Θα σας το περιγράψω για να καταλάβετε. Δεν  νιώθεις απλά μια δυσφορία αλλά μια αδυναμία άντλησης οξυγόνου. Καίνε τα ρουθούνια σου, δεν μπορείς να αντλήσεις οξυγόνο, αυτό που αντλείς, καίει τα πνευμόνια σου. Σε πιάνει πανικός νομίζεις θα πεθάνεις τρέχεις, ταυτόχρονα σε σπρώχνει ο Γουρουνοστρατός του ΧΙΤΛΕΡ παρότι βλέπει οτι υποφέρεις... Σε πιάνει πόνος στο στήθος και νομίζεις οτι ζεις τις τελευταίες σου στιγμές. Αυτό είναι γεγονός. Όποιος το αρνείται να κατέβει στο σύνταγμα να το δει. Γύρω μου πανικός τρέχουν όλοι να βρουν μια διέξοδο  Γουρουνοστρατός του ΧΙΤΛΕΡ βαράει ανεξέλεγκτα. Έτσι μας απόθησαν προς την σταδίου. Ευτυχώς το πλήθος αλληλοβοηθούνταν με μάλλοξ, μάσκες και διάφορα φάρμακα για τα ασφυξιογόνα. Κατεβήκαμε στην ....
είσοδο του μετρό. Τα ίδια και εκεί χημικά παντού, έκατσα 10 λεπτά και μέτρησα τουλάχιστον 4 άτομα να πηγαίνουν με φορείο προς  στο ιατρίο του ΜΕΤΡΟ.  Όποιος είχε άσθμα και δεν είχε μάσκα.. την είχε πατήσει. Το σύνταγμα σήμερα θύμιζε ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008. ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ από τον παπουτσή όπως αργότερα μάθαμε. Αυτό συνέβη  αρκετές φορές, έσπαγε η πλατεία απο τα δακρυγόνα και επανερχόταν σε 10 λεπτά. Κάποιοι από εμάς έπειτα απο 2-3ις ώρες καταφύγαμε στο Μοναστηράκι καθώς είχαμε σοβαρά αναπτευστικά προβλήματα.. δεν αντέχαμε άλλο. Στο μοναστηράκι καθήσαμε στον μπαιρακτάρη, Ο κόσμος εκεί έπινε καφέ χαλάρά τα πράγματα πουθενά κουκουλοφόροι πουθενά  Γουρουνοστρατός του ΧΙΤΛΕΡ πουθενά ταραξίες. Οπ... καλώς τα παιδιά λέω απο μέσα μου. Ομάδας δίας ή (δέλτα δεν είμαι σίγουρος) μηχανόβιοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους ακριβώς στο σημείο που κάτσαμε στον Μπαιρακτάρι ¨Ενας απο τους αστυνομικούς προσέκρουσε σε σαρντινιέρα και σαβουριάστηκε. Η αστυνομία νομίζοντας προφανώς οτι κάποιος είχε επιτεθεί στον αστυνόμο, άρχισε να χτυπάει ανεξαρτήτου ηλικίας ή φύλου όλους του πολίτες, συμπεριλαμβανομένου και εμάς που τρώγαμε. Νέοι και γέροι προσπαθούσαν να ξεφύγουν στα γύρω στενά καθώς η κατάστηση ξέφυγε... 
Στην Ξενοφώντος και Φιλλελήνων άνθρωποι που κρατούσαν το φαγητό στο χέρι τρώγαν ξύλο! Το αντιλαμβάνεστε αυτό; Χωρίς κανένα λόγο να ξαφνικά η ομάδα δέλτα έδερνε τους πολίτες. Έλεος είναι ανεγκέφαλοι; Αναρωτήθηκα που μας οδηγούν σε εμφύλιο; Για πρώτη φορά ήθελα να πετάξω πέτρα σε αστυνομικό. Ήθελα να γίνω κουκουλοφόρος, δεν είχα ξαναδεί τέτοιες εικόνες. 
anti-ntp.blogspot.com


40 φωτογραφίες με το πώς ρίχνουν τα καπνογόνα εδώ

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι η δημοκρατια τελειωσε.Αυτο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.Θελω καποια στιγμη να υπαρξει ενας στρατιωτικός με μπαλάκια να εκτελέσει τους προδότες και στείλει τα ΜΑΤ στα κάτεργα.Ποτέ δεν ειχα πρόβλημα με την αστυνομία τωρα ομως εχω.Ειναι οι μεγαλύτεροι ανθέλληνες και απο τους Μογγόλους.Σεκιούριτι των προδοτών της βουλής.Αλαξα αποψη για τους μπατσους.Κανεις απο αυτους δεν εχει αίμα Ελληνικό.Θα χαρω πολυ να ρεει το αιμα τους ποταμι.Οπου τους πετυχαίνω θα τους γαμάω Τερμα.Οτι οι Τούρκοι και τα Ματ.
ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

εδω χτυπησαν μεχρι και τουριστες τι να λεμε τωρα

Ανώνυμος είπε...

ετσι ειναι οντως νομιζεις οτι ζεις τις τελευταιες σου στιγμες απαραδεκτοι οι αστυνομικοι

Ανώνυμος είπε...

Τραγικά αυτά που περιγράφεις φίλε.
Ελπίζω από καρδιάς να είσαι καλά.
Παιδιά αυτά που ζούμε είναι οι απαρχές του νέου σκοταδισμού - του νέου μεσαίωνα.
Με φεουδάρχες, σκλάβους, ιππότες, και τα ρέστα.
Κουράγιο σε όλους. Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να έχετε την υγειά σας, ψυχική, πνευματική και σωματική.
Ο εχθρός πιά δεν είναι ante portas.
Ο εχθρός είναι μέσα και δρα ανενόχλητα, φασιστικά, αυταρχικά, και δολοφονικά.
Αντισταθείτε με κάθε μέσον. Το σύνταγμα το γράφει και το απαιτεί.
Μην τους πιστεύετε, μην τους φοβάστε. Η αυγή είναι κοντά.

Kostas είπε...

Γράφω και θέλω μια απάντηση από τον εξυπνάκια που προσπαθούσε μέσα από τα απανωτά e-mail του, να μου αποδείξει, πως δεν είναι όλοι στα ΜΑΤ και στην αστυνομία ίδιοι.
Που έχεις λουφάξει καρντάσι και δεν ακούω την φωνούλα σου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε, ιστορικά αν το κοιτάξεις από κοντά, στρατός και ειδικά η αστυνομία ήταν πάντα πιόνια των κάθε κυβερνήσεων και ο σιωπηλός στρατός τους.....από κει δεν θα βρείς το δίκιο σου...μόνο ξύλο και τσαμπουκά.........και τώρα για να κρατήσουν τις δουλίτσες του θα γλύψουν και θα δείρουν πολλούς...πάντα έτσι ήταν...για μένα η μοναδική λύση αυτή την στιγμή είναι λαϊκή επανάσταση, οχι με την οποιαδήποτε πολιτική έννοια..αλλιώς τελειώσαμε φίλε ανώνυμε για να μην πω οτι ημαστε τελειωμενοι προ πολλού. Από την επανάσταση του 1821 μας πούλησαν οι πολιτικοί βασιλιάδες γραφειαδες παπαδες ολοι τους!!!

Ανώνυμος είπε...

------------------ ------- ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΟΥΝ----------- -----------------------
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ.-

Ανώνυμος είπε...

κουραγιο σε ολους μας και καλη δυναμη.θα μας χρειαστει.για το "οτιδηποτε"...

ΤΜ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ/ " είπε...

Όλα αυτά που περιγράφεις φίλε, δυστυχώς ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ οι κοιμισμένοι Έλληνες τα θεωρούν αποκυήματα φαντασίας ή μυθοπλασία! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ!!! Ακούω ακόμα και τώρα και βλέπω σχόλια στα blogs που μιλάνε υπέρ του μνημονίου, του ξεπουλήματος και λένε ότι αφού τα χρωστάμε πρέπει να τα πληρώσουμε!!!!! Τί να πληρώσουμε ρε ηλίθιοι; Το ανακυκλούμενο χρέος που μας το πουλήσανε 5-6 φορές(τόσες το έχουμε ξοφλήσει!) ως νέο χρέος που απλά εξοφλούσε τους τόκους του αρχικού; Και οι τόκοι του "νέου;" Άσε θα μας γράψουν στα κιτάπια ότι πήραμε "ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ" και θα ξοφληθουν και οι τόκοι των παλαιότερων!!! Άσε, το μάθαμε το ποίημα!!!

dhmos99 είπε...

Φιλε σε καταλαβαινω απολυτα και συμφωνω μαζι σου μιας και ειμουν εχθες και σημερα στο Συνταγμα. Οντως σημερα τα γουρουνια ειχαν αφηνιασει... Εγω ειμουν μπροστα στην βουλη στα σκαλοπατακια πισω απο τις μπαρες-καγκελα οταν ξαφνικα αυτες αρχισαν να πεφτουν σαν ντομινο και να βλεπουμε τα αρχιδια να βγαινουν με τις φισουνες και να ψεκαζουν τον κοσμο χωρις αιτια. Και η πλακα ειναι οτι λεγανε πως υπηρχαν κουκουλοφοροι ενω ολους τους κουκουλοφορους τους ειχανε κλεισει και απομονωσει οι διαδηλωτες στην Ερμου. Παιδια προσεξετε αυτοι δεν χρειαζονται προβοκατορες για να βρουν αφορμη πια, ζουμε σε μια χουντικη περιοδο που μας θελουν νσ φερομαστε σαν προβατα. Κλεινοντας θελω να πω οτι τα γουρουνια δεν ειναι αδελφια μας και ποτε δεν ηταν ,εκανα λαθος να πιστεψω εστω και λιγο πως καποτε θα γυρισουν την πλατη τους στους προδοτες και θα σταθουν διπλα μας.

Ανώνυμος είπε...

εχω πει παρα πολλες φορες οτι ετσι με αυτον τον τροπο δεν γινεται τιποτα.φυσικα προσπαθουν να μας εξωθησουν σε ανταρτικο πολεων.προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτος ο γουρουνοστρατος θελει αλλης μορφης αντισταση οπως και οι σατανομασονοι που τον διαταζουν πρωτιστως αυτοι.ομως οι αλλοι τροποι ειναι ακραιοι και βεβαιως δεν γινονται ακομα αποδεκτοι και εγω ειμαι γραφικος που τα λεω.θλιβομαι βαθυτατα και περιμενω ποτε θα ερθει η ωρα η καλη να τους κλωτσησουμε απο τον σβερκο μας αν ερθει ποτε.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει Θεός και θα απονείμει δικαιοσύνη όταν θα ναι καιρός.Τόσες κατάρες που έριξα σήμερα σε όσους ψήφισαν ΝΑΙ ελπίζω έστω και μια να πιάσει.Όσοι δεν πιστεύουν στο Θεό και στις προφητείες σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να τρελαίνονται εν όψειτου project blue beam.

Ανώνυμος είπε...

Aν ας πούμε, τους εξαντλήσουμε η και εξολοθρεύσουμε (λέμε τώρα). Υπάρχει και πλαν Β.
Θα έρθουν στρατιώτες ειδικά ακπαιδευμένοι αλλά και ΝΑΤΟΙΚΗ μοίρα που εδρεύει στη Λάρισα με σκοπό την καταστολή εξεγέρσεων confirm ?
Tο μόνο ευχάριστο για τους φίλους μας, τους ράμπο των ΜΑΤ είναι πως έτσι που ξηγιούνται. Κάθε μέρα θα έχουν και απώλειες. Αυτό θέλουν και τα μουνιά της βουλής ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ... Δεν έχετε διαβάσει, καριόλες τι λέει ο Κλαούζεβιτς ; (Ο πόλεμος είναι πράξη βίας κλιμακούμενη εκατέρωθεν έως της ήτας του ενός). Κάντε το λάθος να έχουμε θύμα και θα δείτε μουνόπανα την τρύπα του κώλου σας απ την ανάποδη.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη ενδιαφερομαι απο που πηρες τη μασκα;;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΚΡΟΤΟΥ-ΛΑΜΨΗΣ) ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΕΣ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ (ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ - ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ)ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!! ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥΣΤΗΚΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

dimitriskavalos είπε...

Έριχναν πέτρες στα κεφάλια των ανθρώπων με μίσος.
Εμένα με πήρε μια στα πλευρά... είναι εγκληματίες πρέπει να φύγουν η και ακόμα να πεθάνουν.
ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν βλέπω να αναφέρει τις ζημίες που προκάλεσαν οι γνωστοί άγνωστοι. Απλά όσοι τα κάνουν αυτά ζητούν αφορμή για να καταστρέψουν. Αυτό τους αρέσει... Αυτό τους νοιάζει.. Ούτε το μεσοπρόθεσμο ούτε τίποτα. Τις ζημιές έχει αναλογιστεί κανείς ποιος θα τις πληρώσει...; Εγώ και εσείς...Τίποτα άλλο. Μην βρίσκουμε δικαιολογίες για να κατηγορήσουμε τους αστυνομικούς. Απορώ με την αντοχή τους ... με τους αναρχικούς που έχουν να αντιμετωπίσουν.(Να τους βρίζουν, να τους πετούν αντικείμενα)
Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.32 είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και ήμουν στο Σύνταγμα χθές και σήμερα και θέλω να σου πώ ότι λυπάμαι για τον τρόπο που σκέφτεσαι. Αυτό που σε απασχολεί είναι οι ζημιές; Εδώ κοντέψαμε να πεθάνουμε, αν δεν υπήρχε το ιατρείο του Μετρό να είσαι σίγουρος γι'αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Ναι δυστυχώς πρέπει να σκεφτόμαστε και τις ζημιές γιατί το δικό μου εισόδημα έχει μειωθεί κατά 45% και δεν θέλω να πληρώνω και τα σπασμένα άλλων. Δεν είμαι κατά της ειρηνικής διαδήλωσης!! είμαι κατά των καταστροφών!! Ήμουν και εγώ στο πανεπιστήμιο το πρωί και τα όντως ήταν μεγάλο το πρόβλημα με τα δακρυγόνα αλλά είναι και ο μόνος τρόπος άμυνας των αστυνομικών απέναντι στους αδίστακτους καταστροφείς ...

Ανώνυμος είπε...

12:42
Γάμησε τονε κυρία μου , ο τύπος είναι τσιου νιάου... Μίλα με κανένα που είναι ξεμέθυστος.Κατ αρχήν το μουνάκι αμα ήταν σήμερα εκεί δεν θα τα έλεγε αυτά η κατσαρίδα....

Ανώνυμος είπε...

12:52
Άλλος μαλακοπίτουρας . ΑΑΑ ΡΕ νομοταγείς πολίτες μου εσείς. Και εμείς οι αλήτες οι μπαχαλάκηδες. Ποιά άμυνα μωρή καργιόλα ;;; ΑΦού το πρωί έπαιζες πλέη στέσιον, μωρή τσούλα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα κάτσω να σχολιάσω σχόλια αναρχικών.... Νομοταγείς είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Όσο αν δεν σας αρέσει. Καριόλα μάλλον εσύ είσαι 12:52 που σου αρέσει να τα σπας. Παιχνίδια δεν παίζω .. Μάλλον εσύ θα ξέρεις περισσότερα γι αυτά. Το πρωί ήμουν εκεί και αυτό που είδα ήταν όταν ένας παππούς είπε σε κάτι αναρχάκια σαν και εσένα να μην σπάνε τα μάρμαρα και να πάνε να κάτσουν έξω από την βουλή ειρηνικά μόνο που δεν τον έσπασαν στο ξύλο. Ευτυχώς ήταν και άλλος κόσμος και δεν τον πλάκωσαν . Οπότε μην λέτε για αστυνομικούς όταν εσείς θέλετε να χτυπήσετε τους διαδηλωτές

Ανώνυμος είπε...

H συμπεριφορά των μπάτσων ήταν απαράδεκτη και φασιστική και σε πληροφορώ οτι λίγα πάθανε! Απο αύριο θα τους πετάω και εγώ πέτρες! Eτσι είναι ωραία να τις τρώνε απο πολύτεκνη!

Ανώνυμος είπε...

1.24 δεν ήμαστε αναρχικοί, τσαντισμένοι Έλληνες ήμαστε και αυτή τη στιγμή οι Ματάδες είναι συνένοχοι στην προδοσία. Αλήθεια γιατί δεν τους πιάσανε απο την αρχή των επεισοδίων αυτούς μπαχαλάκιδες; απλά γιατί τους βόλευε... Στο παραπάνω μήνυμα που έγραψα οτι θα πετάξω πέτρες στους μπάτσους φυσικά ήταν αστείο, όχι επιδή τους σέβομαι αλλα επιδή δεν αξίζουν καν αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Και λιγα λες στο αρθρο σου ,οι ματατζηδες ειναι ρομποτακια που απλως εκτελεσαν τις εντολες του Παπουτση και του Παπανδρεου.
Η δολοφονικη επιθεση τους εναντιον μας σημερα μετα την ψηφιση του σκατομνημονιου , ηταν χωρις προηγουμενο .Πρεπει αυτοι οι κυριοι να μηνυθουν για χιλιαδες αποπειρες ανθρωποκτονιας .
Εριξαν εκατονταδες δακρυγονα και ασφυξιογονα εναντιον απροστατευτων γυναικοπαιδων και ηλικιωμενων.Εμας τους αντρες ας μη μας λογαριασω.
Ειναι κτηνωδης και αποκρουστικη μεχρι εμετου αυτη η κατοχικη ξενοδουλη κυβαρνηση.
Οσο για καποιους "νομοταγεις" σχολιαστες εδω μεσα ειναι αξιολυπητοι ραγιαδες και κοτες κουτσουλιασμενες . Φτου σας κωλο"ελληνες" λαπαδες του καναπε , ντροπη σας ξεδιαντροποι γραικυλοι εαυτουληδες , που μολυνετε τη γη που πατατε, προσκυνημενοι.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε νομοταγη, αν ειχες καθολου μυαλο μεσα στην κοιλοτητα που ονομαζεις κεφαλι σου θα μπορουσες να ζυγισεις μια κατασταση και να κρινεις ποιος ειναι μπαχαλος βαλτος και ποιος διαδηλωτης που εχει φρικαρει απ τη χημεια των "ανυπερασπιστων" ματατζηδονε! Κι οσο για τους αναρχικους, αν ειχες γνωρισει κανεναν πραγματικο και οχι ψευδοπροβοκατορα, ισως να μαθαινες και 2 πραγματα. Αλλα μαλλον τωρα εχει τελειωσει η υπηρεσια σου οργανο, χτυπα την καρτα σου και αι στα διαλα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ήμουν εκεί και συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Εκείνο που θα κάνω είναι να αντεπιτεθώ. Θα στήσω ενέδρα σε άσχετο αστυνομικό και θα τον στείλω. Ένας γενίτσαρος κι εμείς 5 προετοιμασμένοι κι εξοπλισμένοι. Θα φάμε καμπόσους το επόμενο διάστημα ως αντίποινα.

dimitriskavalos είπε...

Σίγουρα πρέπει να είσαι μπάτσος για να τα λες αυτά. Έχω γυρίσει την πλάτη μου στους (αστυνομικούς) που τους αποκαλείς εσύ. Ενώ είναι φονιάδες, και αφού προσπαθώ να σταματήσω άτομα να πετάνε πέτρες βρήκε την ευκαιρία να μου ρίξει πέτρα η οποία με πήρε στα πλευρά ενώ σημάδευε κεφάλι. στο κεφάλι με σημάδευε και μου έριξε με το όπλο που πετάει ένα πράμα που ανοίγει σε τρία κομμάτια και βγάζει χημικό..είναι σαν δαχτυλίδια..... Ευτυχώς δεν με πέτυχε έχω 5 παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

σκοπιμα μας ωθουν στα ακρα, με σκοπο να πεσει η κυβερνηση,εχουν φτασει στο τερμα,ξερουν οτι εφτασε η ωρα τους.τελειωσαν τη δουλεια που τους ανατεθηκε(απο τους κυριαρχους τοκογλυφους)και φευγουν στα μουλοχτα.εχουμε μεγαλο δρομο μπροστα μας και μεγαλο αγωνα να κανουμε.

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ σε όλους τους παραπάνω που λένε ότι είμαι μπάτσος..
Σας πληροφορώ ότι δεν είμαι. Είμαι ένας πολίτης! Απλά βλέπω και τις δύο πλευρές , που εδω από ότι κατάλαβα όλοι είστε αναρχοκουμούνια και απλά θέλετε να κατηγορείτε τους αστυνομικούς για όλα. Όλα είναι φτιαχτά . Ακόμη και τα βίντεο που ανεβάζετε στα blogs. Θέλω να ρωτήσω γιατί όλα τα βίντεο "ταχέα" ξεκινούν με τη συμπεριφορά των αστυνομικών ; Σε κανένα βίντεο δεν δείχνει κανείς τι έγινε πριν . Οσοι θέλουν μπορούν να δουν στο ΣΚΑΙ που βγήκε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που ισχυρίζεστε ότι χτύπούσαν κόσμο ενώ έτρωγαν. ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ !!! Οι Κουκουλοφόροι ξεκίνησαν ... Έβριζαν, Πετούσαν καρέκλες , καφέδες κ.ά.

Απορώ πως θέλουμε να πάμε μπροστά ενώ οι περισσότεροι Έλληνες κατηγορούν κυβέρνηση, αστυνομικούς και όποιον άλλο έχει εξουσία.

Κανείς δεν είδα να κατηγορεί τον εαυτό του έστω και λίγο. Ένας άνθρωπος που έχει λίγο μυαλό στο κεφάλι του μπορεί να καταλάβει ότι Αγρότες, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Μισθωτοί και σε σύνολο 70% των Ελλήνων με τον τρόπο του έκλεβαν το κράτος!!!! Ποτέ δεν είπα ότι οι πολιτικοί δεν έφαγαν!!! ΕΦΑΓΑΝ και πολλά μάλιστα... Αλλά με το να κάνετε καταστροφές δεν πετυχαίνετε τίποτα .
Μόνο περισσότερα έξοδα για εμάς.....

Όσο για το βίντεο που έγινε τόσος ντόρος χτες http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/to_29.html για συνοδεία ΜΑΤ στην Βουλή σήμερα στο ΣΚΑΙ βγήκε αυτός που είναι με την άσπρη μπλούζα με την μάσκα και είπε ότι τους κυνηγούσαν οι τρομοκράτες κουκουλοφόροι να τους σπάσουν στο ξύλο. Αυτοί ξυλοκοπούσαν τους πολίτες.....
Αυτά .. Καλή σας μέρα

dimitriskavalos είπε...

10.30 έχεις απόλυτο δίκιο!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΚΕ ΧΟΥΝΤΟΠΑΠΠΟΥΤΣΗ.ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΑΝΖΩΘΕΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΡΟΠΑΛΑ ,,ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΑ,ΣΦΥΡΙΑ,ΠΗΡΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΘΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΒΑΝΑΡΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΜΠΑΤΣΟΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ 300 ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

Ανδρομέδα είπε...

Με μεγάλη μου λύπη κάνω αυτό το σχόλιο... και απευθύνεται στο "νομοταγή πολίτη". Δεν σε μισώ, αλλά σε λυπάμαι τόσο, που το μίσος μου θα ήταν προτιμώτερο... Είσαι μια τραγική στρουθοκάμηλος, ένας άνθρωπος χωρίς καμία απολύτως ελπίδα. Είσαι άραγε πραγματικά τυφλός μπροστά στη βία που πέφτει στα κεφάλια του κόσμου, των συμπατριωτών σου ρε, την αδικία, τη ληστεία και την προδοσία που τρώει την πατρίδα μας σαν καρκίνος και πάει να την αφανίσει, ή κάνεις πως δεν είδες, δεν άκουσες, "οι αγρότες φταίνε που τα παίρνανε"; Πού ζεις, τέλος πάντων; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ; Τα... έξοδα σε αναστάτωσαν; σε λίγο θα πληρώνεις και τον αέρα που αναπνέεις, ανόητε, γιατί ΚΑΙ αυτός όπως και όλη σου η πατρίδα θα ανήκει στη Goldman-Sachs. Και θα ψοφήσεις σαν το σκυλί, καημένε, και δεν θα υπάρχει και κανείς να σε λυπηθεί... Εκτός κι αν είσαι βαλτός... Τοτε δεν έχω να σου πω τίποτα άλλο, εκτός από το ότι, όταν έρθει η ώρα σας, κοίτα να κρύψεις και τα οπίσθιά σου εκτός από το κεφάλι σου.

ΙΣΟΒΙΑ-ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ-ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.