Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΦΥΓΕ...


Φύγε γιατί με έκανες να γυρίζω στο σπίτι μου κάθε βράδυ και να μη μιλάω στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Άρχισα τα ψυχοφάρμακα μετά από οκτώ μήνες που έγινες πρωθυπουργός.
Φύγε γιατί η κόρη μου πέρασε πέρυσι στο πανεπιστήμιο σε άλλη πόλη και δεν πήγε γιατί δεν είχα λεφτά.
Φύγε γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου ζουν με το......


ταμείο ανεργίας.
Φύγε. ΦΥΓΕ. ΦΥΓΕ!
Δεν με νοιάζει ποιος θα έρθει μετά από σένα ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!
ΦΥΓΕ μπας και κόψω τα χάπια....
πηγη

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ..."ΠΕΡΙΜΕΝΕ"

Η "Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο την Κυριακή έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

Τα ίδια ισχύουν και για τους "αγανακτισμένους". ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη "κυβέρνηση"; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με... νεροπίστολα μη-βίας;

Το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ,ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΘΑΣΙΖΟΥΜΕ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΩΣ.ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ.ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ.ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ,ΤΗΝ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ,ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ.ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ.ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Απαπαπαπα... Ξανά το ίδιο πολιτικό χάλι; Όχι. Διαφγωνώ. Κάθε απόφαση που μας επηρρεάζει ΟΛΟΥΣ θα λαμβάνεται με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ούτε Βολευτές... Ούτε Βολευτόπουλα... Ούτε παρατρεχάμενους,... Ούτε Βασιλεις. ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΟΛΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ! Απαιτώ να εκφέρω άποψη και να προτείνω λύσεις. Συντάσσομαι με την πλειοψηφία!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι το μεγαλύτερο πουστρακι που πάτησε το πόδι του σ αυτόν τον τόπο!!
Άκου να σου πω λοιπόν αρχιδακι!!
Η ΕΛΛΆΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙ ΠΟΤΈ!!!!
μπορείς να κοροιδεψεις ανθρώπους!!!όμως την ιστορία ποτέ!!
Εκεί θα γραφτεις με τα μελανωτερα χρώματα!!!
Και μετα εμείς θα λέμε στα παιδιά μας και στα παιδιά των παιδιών μας ότι μια φορά και έναν καιρό ένα πουσταριο κατέστρεψε την Ελλάδα!!
Όμως η ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

αληταρα παπανδρεου γαμω τον λακο σου κωλοεβραιε

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...
ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ...
ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤ' ΑΛΛΟΥΣ...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...
ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ...
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΙΜΟΝΟ...
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΝ,
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ...
ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοί μου φίλοι με ευχολόγια κα΄ύβρεις δεν γίνεται απολύτως τίποτα.Το κακό αυξανει σε δύναμη του με το κακό.Μόνον το αίμα κινεί την ιστορία και αν δεν χυθεί σαν ποτάμι το αίμα δεν θα γίνει τίποτα.Πιστέψτε με.Το ξέρω.Σε λίγο θα το δούμε και θα το ζήσουμε όλοι.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΗΡΩΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

155 προδοτες εφιαλτες

ελπιζω η Νεμεσις τους

να ειναι 15555 κρεμαλες

να ξεβρωμισει η πατριδα

Ανώνυμος είπε...

μην φυγεις... θελω να σε δω με αλυσιδες να σε περιφερουν απο σπιτι σπιτι κι απο μαγαζι σε μαγαζι κι απο ολους τους ελληνες μπροστα εναν εναν να δεις τι θα σου λεγανε για τον τεραστιο αθλο που εκανες να γ...μησεις τις ζωες τους αλλα και αυτες των παιδιων που δε θα κανουν εξαιτιας σου.ξερεις εσυ θα φερνεις καραβιες ψηφοφορων να τους αναπληρωσουν,σε 15 χρονια κανεις δε θα θυμαται τι εγινε,κανεις δε θα μπορει να βγει σε πλατεια να φωναξει, κανεις δε θα ξερει ποσο αιμα χυθηκε για να δημιουργηθει αυτη η ρημαδοχωρα και σε ποσο συντομο χρονικο διαστημα την παρεδωσες στους δημιους τραπεζιτες.
παντως σε παραδεχομαι...εισαι ο καταλληλοτερος για επιβιωση(επιβητορας) καταφερες και γ..μσες ψυχες και συνειδησεις μιας ολοκληρης χωρας στο αψε σβησε, ευγε!

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να του ζητάμε να φύγει , δεν φεύγει!!!Η καρέκλα είναι γλυκιά.Εξάλλου ποιός σας είπε ότι δεν είναι με το περίστροφο στον κρόταφο από τις παγκόσμιες σκοτεινές δυνάμεις? Θα τον φάνε αν δεν κάνει ό,τι του έχουν πει. Υπάρχει όμως ελπίδα και Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ............

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗΣΑΣ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΑΧΩΒΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΗΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΚΕΡΑΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΟΥΣΟΥ ΑΛΗΤΗ

Ανώνυμος είπε...

να σηκωθείτε και να φύγετε...μάθε το επιτέλους...παρ τη μάνα σου και μπρος δε σε θέλει ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑΜΕΡΙΚΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΖΕΦΡΙ ΦΥΓΕ.......................................................................................................................................................................................................................... ΚΕΡΑΤΑ .....................................................................................ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΣΟΥΝΑ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕΣ ΚΕΡΑΤΑ