Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Για «σκληρή καταστολή» κάνουν λόγο τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ


Για «σκληρή καταστολή» κάνουν λόγο τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚΤην επιστολή υπογράφουν Δημήτρης Σακελλάρης, Θέμης Τζήμας και Αντώνης Ελευθεριάδης

Για «σκληρή καταστολή» που «ξεπερνά κάθε όριο» έκαναν λόγο με επιστολή τους τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, αναφερόμενοι στις σημερινές συγκρούσεις αστυνομίας και πολιτών στο Σύνταγμα. Οι υπογράφοντες καταγγέλλουν επίσης την «νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική των μνημονίων και του Μεσοπροθέσμου».


«Σύντροφε Γραμματέα, Εξοργισμένοι βιώνουμε σε προσωπικό επίπεδο, και παρακολουθούμε τις δύο τελευταίες ημέρες την άγρια και βάρβαρη κατασταλτική πολιτική που η ΕΛΑΣ υλοποιεί, εις βάρος ειρηνικών στη συντριπτική τους πλειοψηφία διαδηλωτών, με αφορμή έναν ελάχιστο αριθμό κουκουλοφόρων. Σκληρή καταστολή είχε επιλεγεί και καταγγελθεί και σε προηγούμενες συγκεντρώσεις. Ωστόσο σήμερα ξεπερνά κάθε όριο και θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη δημοκρατική ομαλότητα και παραβιάζοντας και τα πλέον στοιχειώδη δικαιώματα. Έχουμε επανειλημμένα αντιταχθεί στην εφαρμοζόμενη, νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική των μνημονίων και του μεσοπρόθεσμου. Ξέρουμε επίσης ότι τέτοιες συνταγές πουθενά στον κόσμο δεν εφαρμόστηκαν σε συνθήκες δημοκρατικής ομαλότητας. Σας τονίζουμε ωστόσο, προκειμένου να το μεταφέρετε και στους αρμοδίους υπουργούς και στον πρωθυπουργό, ότι συνιστά επικίνδυνη πλάνη η άποψη ότι η κυβερνητική πολιτική θα μπορέσει να στηριχθεί στη βάση μιας βίαιης κατασταλτικής δράσης που θα εξοντώσει το λαϊκό κίνημα. Η άγρια καταστολή πρέπει να πάψει άμεσα και η νεοφιλελεύθερη πολιτική να ανατραπεί. Η ευθύνη που σας βαραίνει είναι ιστορική και πρέπει να σταθείτε αντάξιοι αυτής. Οι υπογράφοντες, Δημήτρης Σακελλάρης , μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θέμης Τζήμας, μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Αντώνης Ελευθεριάδης, μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ».
newsbeast

7 σχόλια:

Theo είπε...

Μου αρέσει που παίρνει και ποζα ο ματατζης!!!!!! Αρε Ελλάδα μου πως καταντησες;;

Ανώνυμος είπε...

KOITA TO MOYNOΠANO TI KANEI ΡEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

Α Π Ο Λ Υ Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ

Ανώνυμος είπε...

Στον εμφύλιο τι ήταν?? Έλληνες ήταν και τότε, Έλληνες είναι και τώρα.. Ότι κάνουν μην ξεγελιέσαι δεν τους ηρθε έτσι εκείνη την στιγμή.. Οδηγίες απο την κυβέρνηση πήραν, όταν σε βαράνε να σκέφτεσαι οτι σε βαρά ο πρωθυπουργός σου γιατί αυτό το τομάρι έδωσε το οκ.. Είτε το λένε παπαδρέου ή καραμανλής ή σημίτης.. και πάει λέγοντας..

Ανώνυμος είπε...

@10:15 Γιατι εμεις οι Ελληνες τι ειμαστε.Αγγελοι που κατεβηκαν απο τον ουρανο;Οι αθωοι της υποθεσης;Με αυτη τη λογικη δεν θα παμε μπροστα.Αυτος ο αστυνομικος πηρε εντολες απο τους ανωτερους του.Αυτους πρεπει να κατηγορησεις/ουμε πρωτα και μετα αυτον που ειναι ανεγκεφαλος χωρις προσωπικοτητα.Και δεν μιλαω για το συγκεκριμενη φωτογραφια.Γιατι απλουστατα δεν ξερεις αμα ο τυπος που αιμοραγει ηταν ενας απο τους απλους ειρηνικους διαδηλωτες(και ναι αμα ηταν απο τους γνωστους-αγνωστους που καταστρεφουν καθε φορα τις διαδηλωσεις,που καινε και καταστρεφουν καθε φορα την Αθηνα και βεβαια καλα του εκανε και ας με πειτε και υπερβολικο ή οπως αλλιως θελετε να με πειτε).Μιλαω για το ομιχλωδες τοπιο της Αθηνας που ηταν γεματη καρκινογονα αερια.Μιλαω για αυτο το τοπιο αυτη τη χρονικη περιοδο τη τουριστικη(εν μεσω κρισης) δηλαδη που ξενοι τουριστες πανικοβλημενοι φευγουν απο την χωρα μας ενω παραλληλα αυτη η εικονα κανει το γυρο του κοσμου.Αυτους πρεπει να κατηγορησουμε πρωτα απο ολα.Τους ανθρωπους που διοικουν την ΕΛ.ΑΣ.