Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΜΑΤ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΛΙΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥ 1999 ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ!




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι "αγανακτισμένοι" έκτος απο το να αποτρέπουν τις πραγματικές διαδηλώσεις περιφρουρόντας το Σύνταγμα, γιατί περιφρουρησαν και τον Αθανασιάδη; Οέο;

manos2626 είπε...

9.44 σταματα πια εχεις καταντησει αηδια.

Ανώνυμος είπε...

9:33 μ.μ. ...και εσύ το ίδιο!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πω μέσα απο την καρδιά μου ενα μεγάλο ΕΥΓΕ. Στα παιδιά απο τους 300 Έλληνες που το πόστο τους είναι πάντα το πιο θερμό σημείο των επεισοδίων. Και όμως αυτοί φυλάνε το περίπτερο τους έτσι όπως αρμόζει σε 300. (Άσχετα με κάποιες επιφυλάξεις που έχω ως προς το ποιοί πως και γιατί ...)
Οι μπάτσοι σήμερα έδειξαν το πρόσωπο τους. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Δεν τους πετάμε μολότωφ και πέτρες.. αλλά τους ξεμπροστιάζουμε ασύστολα !!!!
Για την ώρα τουλάχιστον.

Ανώνυμος είπε...

Οι 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι εκει και δυστηχως εχουν το χειροτερο σημειο στο Συνταγμα !! Ειναι παιδια που βοηθανε οπως μπορουνε ολο τον κοσμο ! Μικρα παιδια , μεγαλες γυναικες,γερους ,ακομα και αλλοδαπους μικροπωλητες ! Σταματηστε να υποψιαζεσται ολους ! Υπαρχουν και μερικοι οι οποιοι βοηθανε τον κοσμο και ειναι αξιοι συγχαρητηριων αυτα τα παιδια ! Και καθονται εκει πρωτοι απο ολους και επειδη αρνουνται να φυγουν εχουν φαει τα περισσοτερα δακρυγονα απο ολους ! ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!