Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ηλεκτροσόκ από την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ - Κατέλαβαν εγκαταστάσεις


Ηλεκτροσόκ στην κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να προκαλέσουν μετά τις άκαρπες συναντήσεις που είχαν με τους υπουργούς Οικονομικών και ΥΠΕΚΑ, Ε.Βενιζέλο και Γ.Παπακωνσταντίνου, αντίστοιχα, οι άνθρωποι του πιο σκληρού συνδικάτου και πλήρως ελεγχόμενου από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ (όχι όμως και από την κυβέρνηση) της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Η σύγκρουση που ξεκίνησε τα μεσάνυχτα απόψε είναι μετωπική: Κατέλαβαν control rooms εργοστασίων, ενώ κατέλαβαν και ελέγχουν ορυχεία της ΔΕΗ εμποδίζοντας την πρώτη ύλη να εξορυχθεί!


Όλα αυτά στο πλαίσιο των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών που έχουν προκηρύξε. Κατ'αυτό τον τρόπο τέθηκαν σταδιακά εκτός λειτουργίας η 5η μονάδα του Λαυρίου, η 4η της Πτολεμαϊδας και η 1η του Αγίου Δημητρίου Κοζάνης, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νίκο Φωτόπουλο να προειδοποιεί ότι "η νύκτα θα είναι σκληρή και μακρά".

Καθώς λείπουν ήδη από το σύστημα περί τα 600 μεγαβάτ, ο κίνδυνος για διακοπές στην ηλεκτροδότηση καθίσταται άμεσος, ειδικά από τη στιγμή που η Δευτέρα αναμένεται ζεστή και με αυξημένη ζήτηση ηλεκτρισμού, λόγω της λειτουργίας των κλιματιστικών.

Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα στο σύστημα, ο ΔΕΣΜΗΕ που διαχειρίζεται το δίκτυο μεταφοράς προχωρεί αρχικά σε περικοπές φορτίων στον αρδευτικό τομέα και στις βιομηχανίες. Πρακτικά μιλάμε για την πιο σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης-συνδικάτων. Όποιος χάσει, χάνεται...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

12 σχόλια:

Ο Τσάβεζ είπε...

Ελπίζουμε σύντομα τα control rooms των εργοστασίων να καταλειφθούν επιτέλους από τα ΜΑΤ...

Ιωάννης είπε...

Τσάβεζ,κάτι μου λεει οτι στο τέλος θα καταλειφθούν απο τους Rothschild...

Anestis Zioulis είπε...

Αν είναι να κόψουν το ρεύμα να το κόψουν στα υπουργεία, στην βουλή, στα σπίτια των αξιόπουστων προθυπουργών, ο λαός δεν φταίει να τραβάει και άλλα.

Ας προσέξουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ γιατί θα μπούν στην ίδια λίστα με τους προδότες.

Ανώνυμος είπε...

κοφτε τισ μαλακιες και βουταται τι γλωσασας στο μιαλλο προτου γραφεται?????????

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες ξύπνησαν και θα γίνει χαμός.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ !!! Περνουνε τουσ παχηλους μισθουσ δεν πληρονουνε ρευμα & μηλανε & απο πανω!@#$%%^&*(
Να πουληθει εδω & τωρα.

Ιωάννης είπε...

1007 να πουληθεί που?Στους Rothschild? Η Δημόσια περιουσία ανήκει στον Ελληνικό λαο,δεν ανήκει ουτε στην δοσίλογη κυβερνηση,ουτε στους συνδικαλιστές.Το κολπάκι με τα ξεπουλήματα το είδαμε και αλλου στα βαλκάνια.Να προσέχεις λοιπόν πως μιλάς,δεν απευθύνεσαι σε αυστραλοπιθήκους.

Ιωάννης είπε...

Πάρτε ενα μάθημα,κοινωνικής μηχανικής απο τον 1007.Διαίρει και βασιλεύε..Τα γνωστά κόλπα των Ιουδαίων.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Η ΓΕΝΟΠ είναι το τελευταίο μεγάλο συνδικάτο...

Αργησαν επειδή είναι ΠΑΣΟΚΟΙ... Τώρα που μπήκαν στο παιχνίδι να τους στηρίξουμε και όλοι μαζί να ρίξουμε τη γαμωκυβέρνηση...

Αντε ζώα, καταλάβετε ότι με πανηγυράκια με μπύρες και λουκάνικα δε γίνεται δουλειά.

Πρέπει να παγώσει όλη η χώρα. Να μη μπορούν οι βρωμιάρηδες να βγάζουν κέρδη στην Ελβετία και να πίνουν το αίμα του λαού με το καλαμάκι..

Γενική Απεργία... ΠΑΝΤΟΥ..
Μεχρι να φύγουν τα λαμόγια και οι προδότες...

Τη ΓΕΝΟΠ τη θέλουμε... Η ΔΕΗ η Δημοσια επιχείρηση Ηλεκτρισμού είναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ...

Αντε μπράβο παλικάρια και πολυ αργήσατε...

ΧΑΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΔΕΛΦΕ "ΧΑΒΑ" ,ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο Κος,Κος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, (Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ) ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΗΡΩΑ.
ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ... ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ;;;;
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ...

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...


........ΕΥΖΩΝ........

K είπε...

ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΓΕΝΟΠ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.
ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΠ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΗΦΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ ΣΤΟ 1/10 ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑι στο 1/εκατομμυριοστο της πραγματικής όπως έχω αποδείξει αλλού

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/vs_08.html#more

σχόλιο 9 ιουνιου 2 35