Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ; ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ή ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ;......



Ο Ρομπόπουλος πριν λίγο στον Αυτιάμετέφερε τον εκβιασμό που του έκανε ο Βενιζέλος. "Αν δεν το ψηφίσουμε θα πτωχεύσει η Ελλάδα"! Και ετοιμάζεται να το γυρίσει υποστηρίζοντας ότι δεν αντέχει στους ώμους του τέτοιο βάρος. Η ερώτηση του Μητρόπουλουόμως ήταν όλα τα λεφτά: "Σας είπε οΒενιζέλος τι ώρα θα.... πτωχεύσει; Στις 12 το βράδυ αμέσως μετά την ψηφοφορία ή στις 8 το άλλο πρωί; ή την άλλη Δευτέρα;..." Φοβερή ...
αιχμή, μοναδική τοποθέτηση. Είναι πρώτη φορά που "εκβιάζονται" με τέτοιο τρόπο βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου ώστε να μην εκφράσουν την ελεύθερη βούλησή τους ..

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ "ΠΕΡΙΜΕΝΕ"...

Η "Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο σήμερα έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

Τα ίδια ισχύουν και για τους "αγανακτισμένους". ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη "κυβέρνηση"; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με... νεροπίστολα μη-βίας;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η πτώχευση την οποία φοβούνται, αλλα το γεγονός ότι αμέσως μετά την πτώχευση ΟΛΟΙ οι Έλληνες θα θέλουν να τους δουν νεκρούς - και με το δίκιο τους!

Το τομάρι τους θέλουν να σώσουν. Όχι εσένα ή εμένα που μας έχουν ΚΑΛΟΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

οσοι δεν αντεχουν το βαρος αυτο παραιτούνται κυριοι

Ανώνυμος είπε...

11:17 μπραβο για την τοποθετηση σου.πιστευω απο τισ πιο νορμαλ και πιο ρεαλιστικη που ειδα τον τελευταιο καιρο

Ανώνυμος είπε...

Για τον 11:43

Διέδωσε το λοιπόν!...Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΧΙ;!!!

Modestus είπε...

Το πράγμα πρέπει να αρχίσει πρώτα με ξύλο να τους στέλνουν στα νοσοκομεία όλους δημοσιογράφους, πολιτικούς, δικαστές για αρχή να δούμε αν βάζουν μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΩΣ...

Να αρχίσει με ξύλο...
Εν συνεχεία με δέσμευση των περουσιών τους εντός και εκτός Ελλάδας (ξέρεις τι έχει η Ελβετία...;)
Μετά δίκη και καταδίκη με συνοπτικές διαδικασίες
Και ισόβια κατεργα για να μετανοιώνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ του υπολοιπου της ζωής τους που έπαιξαν με το μελλον μας και το μέλλον των παιδίων μας (αν στο μεταξύ διάστημα αυτοκτονήσουν υπόσχομαι να μην κλαψω)!!!

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχάσουμε και τις μεταβιβάσεις και τα συγγενικά πρόσωπα κλπ κλπ... Αν η Ελλάδα απο 10.000.000 μείνει π.χ. 9.000.000 τα έξοδα μας θα υπερμειωθουν γιατι οι πιο πολλοι απο αυτούς ειναι δημοσιοι υπάλληλοι με τον ένα, τον άλλο ή τεσσαρακοστο-όγδωο τρόπο!

Ανώνυμος είπε...

Στα χερια μας ειναι να τους πεταξουμε με τις κλωτσιες,πρεπει ομως πρωτα να το παρουμε στα ζεστα γιατι απο οτι φαινεται και ακουγεται θα σπασουν πολλα κεφαλια ΑΥΡΙΟ.
Η ΠΑΣΟΚΟΜΗΧΑΝΗ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ.

ΕΛΛΗ είπε...

ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ.ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ.ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ΕΛΛΗ!!! Έτσι είναι!

Ανώνυμος είπε...

Όσο σκέφτεστε "πίσω" απο ταμπέλες, θα έχετε την ψευδάισθηση της "ελευθερης επιλογής" ενω στην ουσία διαλέγετε μια απο τις Χ καλοστημένες παγίδες τους... Τι σημασία έχει αν επιλέξω να υποστηρίξω την κουρτίνα 1 (π.χ. "αγανακτισμένοι") την κουρτίνα 2 (π.χ. "άμεση δημοκρατία") ή την κουρτίνα 3 (π.χ. "συντατική λαικη εθνοσυνέλευση") αν ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ υποστηρίζουν το δόγμα μη-βιας που βολέυει τους 298;

Και φυσικά,... όσο βλέπει ο κόσμος ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλάει για τον εαυτό του, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, ξέρουν ότι η σιχαμένη πολιτική σκηνή βρίσκεται πίσω απο όλα αυτά! Ε, εγώ σας εξηγώ ΓΙΑΤΙ το νιώθετε αυτό αλλά ενδεχομένως δεν μπορείτε να το εξηγήσετε!

Ο μόνος τρόπος να δεις κάτι καινούργιο στον ορίζοντα, είναι να κάτσεις κάτω και να σκεφτείς ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!! Ούτε καν με τους φίλους σου. Αν πιστέυεις ότι τα αιτήματα του κόσμου είναι τόσο διαφορετικά... θα ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ όταν δεις πόσος κόσμος θέλει να δει τον GAP και τους άλλους 299 φυλακή!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ στην αποχή τους είναι είτε ξεκάρφωμα (άλλωστε χρειάζονται ΜΟΝΟ 120 ψήφους) για να "ελπίζεις" ότι δεν θα τους στηρίξουν κι αλλοι, και παράλληλα προστατέυουν τα τομάρια τους γιατί οταν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και χάσουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! θα λένε "εμείς δεν το στηρίξαμε ποτέ" -ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΤΕΙ συμπληρώνω εγώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΝΤΖΙΕΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΡΩΑΣ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ,ΚΛΑΣΜΕΝΗ ΚΟΤΑ.ΜΕΤΑ,Ο ΡΟΠΜΠΑ-ΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ,ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ,ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΔΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΥΤΙΑΣ,Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΗΘΙΚΟΥΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΑΠ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ,ΚΟΚΟΤΕΣ.Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ,ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΣΟΥΒΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΜΠΥΡΕΣ,ΧΟΡΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΟΥ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

Για τον 2:21...

Χαίρομαι που έχεις συνείδηση του τί μας κάνουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο θάνατος δεν λύνει προβλήματα... τα βάζει στο χώμα. Η προσωπική μου άποψη για τιμωρία αυτών των ανθρώπων είναι τα ισόβια κάτεργα. Για να μετανιώνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που περναει τις μαλακίες τους! Αν στο μεταξύ διάστημα αυτοκτονήσουν δεν θα λυπηθώ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=3OI5YzxBkf8