Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Γιώργο… αυτές είναι οι επιλογές σου!



 .
Γεια σου Γιώργο μου!.. δεν έχω προλάβει καν να κοιμηθώ από χθες… φαντάζομαι και εσύ έμεινες ως αργά στις τηλεοράσεις μαζί μας, ε;..!
 .
Κοίτα να δεις… χθες μας είδες!.. δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα. Μεγάλοι, μικροί, άνεργοι, φτωχοί, όλοι αξιοπρεπείς, μερικοί πλούσιοι και καλοβαλμένοι, έφηβοι, οικογένειες με μικρά παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες… Χθες ένα πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας κατέβηκε στο δρόμο για να σου δώσει ειρηνικά και ψύχραιμα… ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. Το πήρες;…
Επειδή δεν είμαι καθόλου σίγουρος… να σου το κάνουμε λίγο πιο λιανά!!!
Το χθεσινό μήνυμα που σου έστειλε χαλαρά η κοινωνία είναι ότι πρέπει να μας δώσεις το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!  Ένα Δημοψήφισμα εδώ και τώρα, συγκεκριμένο όχι κάποιο άλλο, στο οποίο – όπως οι Ισλανδοί που το έχουν ήδη κάνει – έτσι και εμείς θα αποφασίσουμε αν… :.....
  1. Αναγνωρίζουμε ή απορρίπτουμε το μνημόνιο και το ΔΝΤ
  2. Αναγνωρίζουμε ή όχι το χρέος εκατοντάδων δισεκατομμυρίων με το οποίο μας αλυσοδέσατε για 30 γενιές
  3. Μας αρέσει η όχι η Ε.Ε. και το ευρώ, ή προτιμάμε να γυρίσουμε στη δραχμή για να τυπώνουμε νόμισμα και να πληρώνουμε μισθούς, συντάξεις και ανάπτυξη…
  4. Θέλουμε ή όχι συντακτική εθνοσυνέλευση προκειμένου να φτιάξουμε – εμείς οι πολίτες – νέο Σύνταγμα, νέο πολιτικό σύστημα και νέο εκλογικό νόμο (το κάνουν οι πολίτες της Ισλανδίας, δεν θα το κάνουμε εμείς οι πολίτες της Ελλάδας, που γέννησε τη Δημοκρατία;..)
Γιώργο μου, ΑΥΤΟ είναι το ΜΗΝΥΜΑ: Πρέπει να μας δώσεις το Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ!!!
Είδες πόσο ειρηνικά και ευγενικά στο θέσαμε!.. Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες*, δες τα πρόσωπα μας… αξιοπρεπή, ψύχραιμα, με αυτοπεποίθηση… και δεν τα λες πρόσωπα που μασάνε κουτόχορτο…!
Επειδή όμως οι συμβουλάτορες σου εξ Αμερικής και κάποιοι λίγοι εκ Βρυξελλών μάλλον θα προσπαθήσουν να σε εμποδίσουν, πρέπει να σου χτυπήσουμε λίγο το καμπανάκι!!!
 .
Η επόμενη μαζική και συντονισμένη συγκέντρωση μας ΜΠΟΡΕΙ να είναι έξω από τις Τράπεζες!… Ξέρεις τώρα (το είχε πει κι ο φίλος σου ο Λοβέρδος…) “δεν υπάρχει σάλιο”… 
 .
Και για να μην παρεξηγηθούμε Γιώργο μου… το ξέρουμε πια και εσύ αλλά και εμείς ότι οι τράπεζες που παρέχουν “οξυγόνο” στο διεφθαρμένο πολιτικό σου σύστημα είναι άδειες από τις δικές μας καταθέσεις!!! Και έτσι, αν ζητήσουμε μαζικά και συντονισμένα τα λεφτά μας, δημιουργούμε μια τεχνητή “παλίρροια” που θα ξεβρακώσει εσένα και τις τράπεζες χορηγούς σας… ενώ κολυμπάτε όλοι σας γυμνοί!!! Και ξεπουλάτε και τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ χώρα (γιατί μεταξύ μας… ειδικά εσύ, δεν είσαι Έλληνας… “Αμερικάνος” είσαι, έτσι δεν είναι;..)
 .
Γιώργο μου, όπως κάποιος που πάσχει μακροχρόνια από σοβαρές ασθένειες καταλήγει στο τέλος να γνωρίζει περισσότερα απ’ το γιατρό του, έτσι και όλοι εμείς, που πάσχουμε από τη σκλαβιά του τεχνητού και παράνομου χρέους και του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος έχουμε γίνει οικονομολόγοι!… Ψαχτήκαμε, επιμορφωθήκαμε, καταλάβαμε το παιχνίδι και τις φάμπρικες σας… Ξέρεις μερικά πράγματα που γνωρίζουμε καλά;… καλύτερα κι απ’ την υπουργική σου ομάδα;..
  1. Πρώτο και κύριο, γνωρίζουμε ότι η εθνική μας κυριαρχία, μας επιτρέπει να αποκηρύξουμε όλο το εξωτερικό μας χρέος,ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Το έχουν κάνει και άλλες χώρες Γιώργο μου…!
  2. Γνωρίζουμε ότι η επιστροφή στη δραχμή θα μας δώσει την ευκαιρία να τυπώσουμε χρήμα για να καλύπτουμε τιςεσωτερικές μας ανάγκες (δηλ. μισθούς και συντάξεις) και για να κάνουμε κι ανάπτυξη. Η δική σου λύση (δική σου… λέμε τώρα!) απλά μας κάνει αέναους σκλάβους!!!
  3. Για τις τράπεζες που έχουν καταστρέψει ένα στα δυο νοικοκυριά και οδηγούν τους ανθρώπους στην αυτοκτονία;… ξέρεις τι μάθαμε Γιώργο μου;…
    1. Ότι το 90% των δανειακών συμβάσεων είναι παράνομες και εν δυνάμει ακυρώσιμες (υπάρχει πληθώρα δικαστικών αποφάσεων για αυτό)…
    2. Ότι το χρήμα που χορηγούσαν, πάντα ήταν καιεξακολουθεί να είναι πέτσινο, γιατί ποτέ δεν το είχαν στο ταμείο τους…!!!
    3. Και το σημαντικότερο, ξέρουμε ότι ΑΝ ΕΜΕΙΣ οι ΠΟΛΙΤΕΣ, αποκηρύξουμε το εξωτερικό μας χρέος και αποκαλύψουμε την απάτη των τραπεζών που έχουν φάει όλες μας τις καταθέσεις, τότε δικαιούμαστε ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ… Τι σημαίνει σεισάχθεια;… ΓιώΩΩΩΩΡγοοο!!!.. χρειάζεσαι επειγόντως φροντιστήριο..!!! Σεισάχθεια, όπως στην αρχαία Ελλάδα, έτσι και στην Ελλάδα του 2011 σημαίνει ΧΑΡΙΣΜΑ όλων των χρεών των πολιτών και επανεκκίνηση της ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας. Γεμάτη η παγκόσμια ιστορία από τέτοια παραδείγματα Γιώργηηηη!!!…
  4. Και ξέρουμε καλά ότι η πατρίδα μας έχει όλα τα καλά του κόσμου. Μυαλά, θέση στο χάρτη, πόρους, πλουτοπαραγωγικές πηγές, περιουσία… πολλά ασημικά!!! Με τις δυνάμεις μας μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν όμως κάποιοι ξεπουλήσουν τις δυνάμεις μας, η Ελλάδα, δηλαδή ΟΛΟΙ μας καταστρεφόμαστε για πάντα!.. Δεν θα το αφήσουμε!!!
Γιώργη, πρέπει να κλείσω… έχουμε και δουλειές εδώ στην Ελλάδα ξέρεις… αγωνιζόμαστε για την επιβίωση μας, τη δική μας και των οικογενειών μας…
Σκέψου τα…
 .
Και θα σου πω κάτι τελευταίο… Ξέρουμε ότι το όνειρο σου είναι να γίνεις ΓενικόςΓραμματέας του ΟΗΕ!!! Σου το ευχόμαστε αγόρι μου…
Δώσε μας το Δημοψήφισμα (το συγκεκριμένο όμως… όχι κάποιο άλλο!!!) και εμείς θα σε αφήσουμε να πάρεις το ελικόπτερο σου για τη Νέα Υόρκη!!!
Αν καθυστερήσεις λίγο παραπάνω… τότε οι μηχανές του ελικοπτέρου Γιώργο μου, δεν θα ανάψουν ποτέ! Και επειδή οι Απριλιανοί που σάπισαν στον Κορυδαλλό ήταν παρθένες μπροστά σου, μάντεψε που θα κάνεις βασική εκπαίδευση για ΟΗΕ… στον Κορυδαλλό Γιώργο μου…!!
Η μπίλια γυρνάει ακόμα… και όπου να’ναι κάθεται…!!!
 .
Φιλάκια,
Μερικοί (ΑΡΚΕΤΟΙ θα έλεγα) από τους 11.000.000 Έλληνες ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΣΟΥ…!!!
_______
*Εδώ 60 φωτογραφίες μας… σπέσιαλ αφιερωμένες!!!
27 Μαϊ 2011

Σημειώσεις:

  1. Αισθανόμαστε αλληλέγγυοι με τον αδελφό Αμερικανικό λαό και με κάθε λαό της Γης. Οι διεφθαρμένες τους ηγεσίες είναι το πρόβλημα!
  2. Τόσα έχουν γραφτεί για τον έρημο τον Κορυδαλλό που στεγάζει τις χειρότερες φυλακές της Ελλάδας. Είναι άδικο γιατί στον Κορυδαλλό (την περιοχή) ζουν πολλοί ξεχωριστοί και άξιοι άνθρωποι…
  3. Αρκετοί ανησυχούν για εμάς της εμπροσθοφυλακής, που απευθυνόμαστε με τέτοιο τρόπο σε έναν Πρωθυπουργό και δη τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου με άκρες στις απανταχού ελίτ του πλανήτη.
    1. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΓΑΠ είναι ο πιο ανίκανος και ταυτόχρονα ο πιο μισητός Έλληνας ηγέτης στην Ιστορία του Ελληνισμού!!! Κανείς δεν έκανε ποτέ τόσα πολλά εγκλήματα στο χώρα του… σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Επομένως ηθικά έχουμε κάθε δικαίωμα να απευθυνόμαστε με τη γλώσσα της καρδιάς μας στο άθλιο και τιποτένιο τομάρι του.
    2. Ως προς την ασφάλεια μας, επίσης δεν ανησυχούμε για έναν και βασικό λόγο. Τα σύγχρονα κινήματα, όπως των Αγανακτισμένων, το Δεν Πληρώνω, του Γραμματικού και της Κερατέας, της Σεισάχθειας και δεκάδες ή εκατοντάδες άλλα μικρά και μεγάλα κινήματα, έχουν το πλεονέκτημα της οριζόντιας (αποκεντρωμένης) λειτουργίας. Δεν εξαρτώνται από κανέναν “Ηγέτη”. Οποιοσδήποτε από μας βγει από τη μέση – ή ακόμα και να εξαγοραστεί – ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! υπάρχει ένας στρατός από αποφασισμένους ενεργούς πολίτες να καλύψουν αυτόματα το κενό. Κάτι σαν λερναία ύδρα, ορκισμένη να καταπιεί αμάσητη την διεφθαρμένη πολιτική ελίτ και πρώτη από όλες, την συμμορία του ΓΑΠ.
Σχολιάστε και αναπαράγετε ελεύθερα…

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ...Ακριβως αυτο ειναι το μυνημα.Μπραβο φιλε μου.Αν ταρακουνήσουμε τις Τραπεζες θα πεσουν ολα κατω...και τοτε θα γελάμε εμεις.
Αυτο το λεω συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Και οι αλλοι οι πολιτικοι δεν πανε πισω...ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν! Ολοι θελουν λεπιδι!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είσαι φίλε? είσαι μάγκας μπράβο

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!!!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ (ΕΛΠΙΖΩ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αισθανόμαστε αλληλέγγυοι με τον αδελφό Αμερικανικό λαό και με κάθε λαό της Γης. Οι διεφθαρμένες τους ηγεσίες είναι το πρόβλημα!
Πως γίνεται όλοι οι ηγέτες των λαών να είναι διεφθαρμένοι; Περίεργο δεν είναι;Λέω εγώ τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό άλλα αφού απευθύνεται στον ΓΑΠ μήπως πρέπει να το μεταφράσει και στα Αγγλικά;

Ανώνυμος είπε...

Ωραιος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκες να βγάλουμε δικό μας νόμισμα να κάνουμε τις συναλλαγές μας και να χέσουμε τους πολιτικούς και την ΕΕ

Ανώνυμος είπε...

μεγάλε είσαι άπαιχτος,απορώ και θαυμάζω την ηρεμία που κράτησες διότι εγώ θα είχα αρχίσει τα μπινελίκια, εύχομαι να το δει και να καταλάβει τι συμβαίνει και ότι δεν είναι πλέον κάποιο παιχνίδι αλλα και δεν είμαστε πλέον αριθμοί αλλα άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω σεισάχθεια εδώ και τώρα!!!!! Μπράβο μεγάλε!!!

Ανώνυμος είπε...

μιλαει πολυ σταθερα και μαγκικα... εχει ο τυπος @@ μπραβο του...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά εκεί στο ΑντιΝέα… τι αγανακτισμένοι πολίτες και αγανακτισμένοι πολίτες γράφτε Έλληνες πολίτες (που αγαπούν την χώρα τους και την θέλουν ελεύθερη) Έλληνες πολίτες!!! Δεν αγανακτούμε τα πήραμε και θα τους …
Και χίλια μπράβο στο παλικάρι και στο κόσμο όλο που διαδηλώνει ειρηνικά σ' όλη την Ελλάδα !! Να έχουν όλοι το νου τους γιατί κάτι θα σκαρφιστούν οι οχετοί εκεί μέσα στο άντρο της προδοσίας. Καλώ αγώνα ΈΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά Μόνο που ξέχασες του λάθρο στο δημοψήφισμα

Ανώνυμος είπε...

Ζωγραφίζει ο 8:27 μ.μ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΜΑΚΑΡΙ ΔΗΛ) ΔΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ Κ ΤΑ ΜΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΗΔΗ ΔΗΛ, ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙΑ Κ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ Κ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ?ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠ ΤΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΑΥΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΩΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΠ...........ΛΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΕΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι Έλληνες είμαστε ωραίοι ενίοτε τρωγόμαστε μεταξύ μας αλλά έμπροσθεν του κοινού εχθρού γινόμαστε μία γροθιά πού είναι έτοιμη να συντρίψει τόν οποιοδήποτε!!!συσπειρωθήτε ώ Έλληνες κ ας θυμηθούμε τό ότι οι " ήρωες πολεμούν σαν τους Έλληνες"

Ένας Έλληνας που δέν ντρέπεται πού είναι Έλληνας!!

Ανώνυμος είπε...

Aporo poios einai aftos..Re Anti-Ntp pou ta vriskeis auta ta frouta??
Geloia k mono i skepsi peri dimopsifismatos..Borei kapoios na mou pei ama ipersxisi to OXI poia tha einai i katalixi??
Sorry gia ta CAPS..

Ανώνυμος είπε...

Μακρια απο το κινημα του Μικη θεοδωρακη!