Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Διαδώστε το παντου!!!Η μεγάλη απάτη του AIDS...




Ψάξτε και για επιστήμονες, διεθνώς διακεκριμμένους κυταρολόγους που αποκαλύπτουν την συνωμοσία της χοντρής κονόμας για τις φαρμακοεταιρείες με το "παραμύθι" ιό HIV που ΔΗΘΕΝ προκαλεί AIDS!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! Οι δυστυχείς που πέφτουν θύματα του ΜΑΪΜΟΥ ΤΕΣΤ για ιό HIV και τρώνε το "παραμύθι" ότι ειναι τάχα φορείς ιού που θα τους προκαλέσει AIDS πεθαίνουν από τα....
ΦΑΡΜΑΚΑ που στοιχίζουν 1500 ευρώ το μπουκάλι!!! Οι φαρμακοεταιρείες κονομάνε τα χοντρά και οι γιατροί τις χοντρές μίζες για τις συνταγογραφήσεις που κάνουν ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ!!! Λένε ότι οι Ναρκομανείς είναι φορείς του ιού HIV, στην πραγματικότητα όμως έχουν εξασθενήσει τον οργανισμό τους από τα ναρκωτικά και γίνονται ευάλωτοι στις ασθένειες λόγω των ναρκωτικών... Κανένας ιός IHV δεν τους εξασθενεί!!! Όσο για το ΔΗΘΕΝ AIDS της ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ!!!
Στην πραγματικότητα, οι ημέρες εκστρατείας - ενημέρωσης και πρόληψης από τον ιό HIV του AIDS είναι ημέρες δίαδοσης του ιού που ΔΗΘΕΝ προκαλεί ΑIDS λόγω της πλύσης εγκεφάλου που υφίσταται ο κόσμος!!!
Ορίστε που είναι οι αποδείξεις:

Peter Duesberg: Κυταρολόγος Καθηγητής του Πανεπιστήμιου Berkeley της California:
http://www.duesberg.com/index....
http://www.duesberg.com/presen...

Παπαγιαννίδου Μαρία: Δημοσιογράφος που την έπαθε με το τέστ "Μαϊμού" όταν της είπαν οι γιατροί ότι ήταν φορέας ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ του ιού IHV που ΤΑΧΑ θα της προκαλούσε AIDS. Παραλίγο να πεθάνει από τα φάρμακα, αλλά την λυπήθηκε ο Θεός και έζησε. Όταν έμαθε ότι έπεσε θύμα της παγκόσμιας σκευωρίας των φαρμακοεταιρειών αντέδρασε έντονα και δημοσιοποίησε όλα τα στοιχεία που είχε για την απάτη AIDS. Θα τα βρείτε όλα στο site:
http://www.hivwave.gr/pages/in...

Γνώστος μου που την έπαθε όπως η Παπαγιαννίδου, σώθηκε όταν ἐκοψε τα φάρμακα που του έδιναν οι γιατροί τα οποία λίγο έλλειψε να τον στείλουν στον τάφο.
Μάλιστα αφού συνήλθε σταματώντας για πολλούς μήνες τα φάρμακα, πήγε στον γιατρό του AIDS που τον παρακολουθούσε χωρίς να τον ενημέρωσει για την διακοπή των φαρμάκων και τον αφήσε να του κάνει τις σχετικές αιματολογικές εξετάσεις. Ο γιατρός του ανεκοίνωσε ότι "έβλεπε σαφἐστατη και μεγάλη βελτίωση" της κατάστασής του και τον ρώτησε: "Συνέχίζετε την φαρμακευτική αγωγή που σας δίνω???", ο γνωστός μου, χωρίς να του αποκαλύψει την αλήθεια, του απάντησε "μα φυσικά γιατρέ μου, παίρνω όλα τα φάρμακα" και ο γιατρός συνέχισε: "Στα φάρμακα οφείλετε την βελτίωσή σας!!!". Αφού ο άτυχής, παρολίγον μακαρίτης, γνωστός μου, συγκράτησε τα νεύρα του για να μην χειροδικίσει εναντίον του γιατρού, βγήκε έξω από το ίατρείο όπου και ξέσπασε "μουτζώνοντάς" τον μανιωδώς και στολίζοντάς τον με τα ανάλογα "Γαλλικά"!!!

Άλλα site που διαφωτίζουν τον κόσμο για την απάτη AIDS:
http://www.natural-health-info...
http://www.oikos.org/aids/defa...
http://www.thewatcherfiles.com...


Γιατί ο Γερμανός ασθενής (όπως και κάποιοι άλλοι) που αναφέρεται στο παρακάτω video θεραπεύτηκε Εντελώς από τον ιό HIV και το AIDS???
http://www.youtube.com/watch?v...
Απάντηση: Γιατί ο ιός είναι Μαϊμού, κανείς δεν τον έχει δεί ποτέ στα μικροσκόπια και το ΤΕΣΤ για το Aids είναι εντελώς ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ, την μία δείνει έτσι και την άλλη αλλοιώς και εν τέλει ιό ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!
epanastasi-gr.blogspot.com To βρήκα σε σχόλιο του liako.gr από αναγνώστη

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τόσος κόσμος έχει πεθάνει από το AIDS τόσα όνειρα και ελπίδες χάθηκαν για να οικονομήσουν κάποιοι ανθρωποφάγοι τι??? κάποια κωλόχαρτα.. χωρίς καμία τύψει χωρίς καμία ενοχή.. Ντρέπομαι για τον κόσμο αυτόν..! Άνθρωπος...

Ανώνυμος είπε...

Αισχος αν οντως μας κοροιδευουν.Κ ταυτοχρονα ενα παρα πολυ καλο νεο το οτι δεν υπαρχει!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ...ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ?? ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.....ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!! ΚΡΙΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΦΡΙΚΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ειναι δυστυχως αληθεια. Να φανταστειτε πως επι 2 χρονια εκανα ερωτα χωρις προφυλαξη με μια κοπελα που της "διεγνωσαν" τον HIV (ξεραμε την απατη και οι δυο μας), πηγα να κανω και καλα αιμοδοσια χωρις να τους πω το παραμικρο και δεν μου βρηκαν ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Απλα οταν πας για εξεταση HIV σου κανουν καποιες "καιριες" ερωτησεις τυπου εαν χρησιμοποιεις προφυλαξεις και τον αριθμο των μεχρι τωρα συντροφων σου, για να δουνε εαν θα σε "αρρωστησουν" η οχι με τον ιο. Πιστευω πως καποια στιγμη θα τελειωνσουμε με αυτο το παραμυθακι..Το θεμα ειναι να ΜΗΝ εμβολιαζεσαι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

βασικα αυτο ηθελα να ρωτησω.. με τι κριτηρια διαλεγουν το ποιον θα αρρωστησουν..γιατι και ενασ φιλοσ μου ειχε κανει τεστ και του ειπανε πωσ δεν εχει..

Ανώνυμος είπε...

Σε ρωτανε για τις σεξουαλικες σου δραστηριοτητες, τις συναναστροφες σου, χρηση ναρκωτικων κλπ. Σε ρωτανε τι δουλεια κανεις, ποια ειναι η αιτια που θελησες να κανεις την εξεταση, εαν φοβασαι τις βελονες στα ιατρια, προσπαθουν δηλαδη να χτισουν ενα προφιλ για να δουνε κατα ποσο εισαι "ικανος" να κολησεις τον ιο. Γενικως προσπαθουν να βρουνε "στοιχεια" που θα δωσουν το πρασινο φως για να σε αρρωστησουν. Στα πλεον συγχρονα εργαστηρια απαντας ενα ερωτηματολογιο. Οι περισσοτεροι γιατροι δεν το ξερουν οτι αυτο κανουν. Απλα εκπαιδευτηκαν να ακολουθουν την διαδικασια. Μιλαμε για μια απατη ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ καθε χρονο. Και τους βολευει γιατι πεθαινει και κοσμος (απο τις θεραπειες). Ενα link με καποιες ερωτησεις ειναι εδω (στα αγγλικα):


http://chipts.cch.ucla.edu/assessment/Assessment_Instruments/Assessment_files_new/assess_chtq.htm

Ανώνυμος είπε...

Επισης καποιες πικαντικες ιστοριουλες:

http://www.naturalnews.com/026531_doctors_health_medicine.html

http://www.whale.to/a/hivfraud.html

Η απατη βρησκεται στο HIV τεστ!!!!! Καλο διαβασμα :)

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω δει/βρει ακόμα κάποιον που να έπασχε από HIV κι ο οποίος να μην έλαβε ουδεμία φαρμακευτική αγωγή και να είναι ζωντανός για να μας το πει. Είναι γεγονός ότι τα φάρμακα που λαμβάνουν οι φορείς είναι από την φύση τους ανοσοκατασταλτικά αλλά δίνουν παράταση ζωής. Τέτοιες δημοσιεύσεις είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! Ειδικά άμα τις ασπαστούν άτομα που δεν έχουν ενημερωθεί σωστά. Ο ιός HIV ΥΠΑΡΧΕΙ, είναι αναμεσά μας και γι'αυτό ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΘΕΩΡΙΑ,Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ DR HAMMER,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΠΛΕΡΩΣΕ.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΤΟ **ΕΡΓΑΛΕΙΟ** ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ
1)ΖΩΝΗ
2)ΚΡΑΝΟΣ
3)ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ...
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο είναι απαράδεκτο !!!

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο ¨μην φοβάστε δεν υπάρχει aids κάντε σεξ χωρίς προφύλαξη και αποφεύγετε τις εξετάσεις ¨ . Ε όχι δεν είναι δυνατόν να περνάτε τέτοια μηνύματα αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν ανάμεσα μας περίπου 50 χιλιάδες φορείς aids, υπατιτιδας και άλλων θανατηφορων ασθενειων και εσείς περνάτε στον κόσμο τέτοια μηνύματα :(...και επειδή ξέρω ότι σας αρέσει η συνομοσιολογία σας έχω και κάτι πολύ ενδιαφέρον.

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2184

Ανώνυμος είπε...

Πάντα προφύλαξη, γιατί πέρα από το aids υπάρχουν και ένα σωρό σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Από αυτά που έχω διαβάσει, έχω βγάλει συμπέρασμα ότι υπάρχει ο ιός HIV, αλλά δεν είναι σίγουρο κατά πόσο προκαλεί το AIDS (ασθένεια AIDS δεν υπάρχει απλά είναι μια κατάσταση στην οποία εισέρχεται ο οργανισμός όταν τα λεμφοκύτταρα πέσουν σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο και γίνει ευάλωτος στις διάφορες ιώσεις). Τα τεστ δεν ανιχνεύουν τον HIV αλλά αν ο οργανισμός έχει αναπτύξει αντισώματα για τον HIV. Τον ιό μπορεί κάποιο άτομο να τον μεταδώσει τις πρώτες 50 μέρες αφού έχει μολυνθεί με αυτόν. Μετά πολύ δύσκολα μεταδίδεται ο ιός, που αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι κάποιος με καλό ανοσοποιητικό σύστημα να έχει αποβάλλει τον ιό. Πάντως τα τεστ θα τον ανιχνεύουν μια ζωή, γιατί όπως είπαμε ανιχνεύουν τα αντισώματα του ιού. Ένα ποσοστό 40-50% των ανθρώπων που έχουν τον HIV πέθαναν από τα φάρμακα που έπαιρναν. Αυτό είναι επίσημη έρευνα. Αυτά είναι τα λίγα συμπεράσματα που έχω καταλήξει από μια έρευνα στο διαδίκτυο. Είναι αρκετοί πάντως που υποστηρίζουν ότι ο HIV δεν προκαλεί AIDS.

Ανώνυμος είπε...

φύλαγε τα ρούχα σου για να χάσεις τα... παπούτσια σου...

Ἕνας ἁμαρτοποιός είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ;

ΚΑΛΑ, ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ᾿ΠΑΜΕ, ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ:
''ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ, ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΠΙΤΣΕΣ, ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ COCA COLA, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ''.

Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προφανως οσοι επιμενουν οτι ο ιος υπαρχει και δεν ακουν τιποτα αλλο! δεν εχουν καν μπει στον κοπο να διαβασουν τα links του αρθρου, παρα το παιζουν "γνωστικοι" και "αιρετικοι". ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΟΣΜΟ που προσπαθουσε να αποκαλυψει την απατη. Και ναι..οι 2 πρωτοι που εχουν "επισημα" ασθενησει ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!! (δεν πηραν ποτε φαρμακα). Τελικα η κατηχηση του κρατους και των φορεων εχει καταστρεψει την ελευθερη βουληση και γι'αυτο παμε κατα διαολου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες δωστε το θεμα σε ενα καναλι μαζι με ολα τα στοιχεια για να το προβαλουν...ειναι πολυ σημαντικο εαν ειναι αληθεια...
Διας

Ανώνυμος είπε...

Εαν βγει σε καναλι φιλε Δια, το εχουν κλεισει ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!! Δεν ξεσκεπαζεις ευκολα μια απατη δισεκατομυριων ευρω ετσι ευκολα..ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΟΣΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

Η Παναγιωτίδου έχει βγει σε κανάλια

Ἕνας ἁμαρτοποιός είπε...

ΜΑ, ΟΡΕΞΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.
ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΧΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ ΤΗΝ ΑΡΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΙΒΑΝΟΜΠΑΟΥΛΟ; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΩΡΑ! ΤΙ Ν' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;;;!!!
ΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ, ΘΕΛΕΤΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΛΙΣΤΑ;;;!!!
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΠΑΜΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ: ΞΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ''ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ'', ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΜΕ ΤΑΒΛΙ, ΚΑΡΓΑ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΜΕ;;;
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΚΟΥ ΚΕΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!
ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΟΣΑ ΚΟΠΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΔΟΥΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΡΩΜΑΙΙΚΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΠΟΥ ΠΑΤΕ.
ΤΕΛΟΣ, ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΓΚΛΟΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ LIGHT;

ΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ, ΠΙΕΣ ΓΑΪΔΑΡΕ ΑΓΙΑΣΜΟ;;;!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι....έναν φίλο m βιολόγο ο οποιος εργάζεται σε ανώτατο ίδρυμα της χώρας...και είχε ανακαλύψει το πως θα σώζεται ο κόσμος από το aids ...gt το απειλούσαν οι φαρμακευτικές εταιρίες και οι υπουργοί??έχει δημοσιευτεί και στην ;"ευθεροτυπια" η ερευνα τους αλλα δεν μαθεύτηκε ποτε

Ανώνυμος είπε...

μα δεν υπαρχει περιπτωση καποιο μεσο μαζικης ενημερωσης να τα προβαλλει φιλε μου. ειναι δυνατον να επιτρεψουν οι φαρμακοβιομηχανιες να βγει κατι τετοιο στη φορα; και δεν ειναι μονο αυτες. εκεινες βγαζουν τα λεφτα χαρη σε κατι τετοια και καποιοι αλλοι με αυτο τον τροπο μας αρρωσταινουν και οποιαδηποτε ωρα θελουν μας στελνουν στο δημιουργο μας. ειναι πολυ απλο. ο πληθυσμος πρεπει να παραμενει σε καποια επιπεδα για να μπορουν να το ελενχουν. και ο καλυτερος τροπος για να καθαρισεις κοσμο δεν ειναι ο πολεμος. αρκει να ελεγχεις τα τροφιμα και να σπερνεις αρρωστιες.

Ανώνυμος είπε...

dustuxws de sokaromai...exei xa8ei ka8e ixnos an8rwpias....xrhma...sumferonta..h aplhstia mas katastrefei ka8e mera kai perissotero...an h8elan den 8a pe8aine kaneis apo karkino...ta antidota uparxoun edw kai xronia..alla poios 8a vgei na to pei?pws 8a doulepsoun oi farmakoviomhxanies???pws 8a paroun ta e3oxika tous oi..."episthmones".den mporeis na empisteuteis kanenan pleon kai na prostateu8eis apo pou8ena...

Ανώνυμος είπε...

Όπως κ να'χει με τις προφυλάξεις δεν χάνεις τίποτα,μόνο κερδίζεις.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ........


ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,
ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

eisai malakas

Ανώνυμος είπε...

epi 2 xronia psaxno na bro analitikes epistimonikes apodikseis pos o ios hiv yparxei kai oti aytos prokalei to aids. exo epikoinonisei me megaloys pagosmopus organismoys. me parapempoun mono se statistikes kai theories. apodikseis POYTHENA! 2.500 xiliades epistimones kai epidimiologoi sto internet miloyn gia apath ekatomyrion.
den mas lene pos to test hiv bgenei thetiko stis egioys gynekes. i oti brikan tis simioseis toy erevniti poy anakoinose ton hiv, kai egrafan "paroti tis ektenis meletes mas ta aitia toy aids paramenoyn agnosta"
kai xiliades akomi..
den xreiazete na prosblitheis me kanenan io.arkei na soy poun oti ton exeis.otan oloi simfonoyn pos kati se skotonei kai to pistepseis thn evapses!