Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Aποκάλυψη: Ο Μπους δεν μπορεί να ταξιδεύψει στην Ευρώπη γιατί θα συλληφθεί! (Βίντεο)!


Απίστευτο κι όμως αληθινό... Όπως θα θυμάστε ο πρώην πρόεδρος τον ΗΠΑ George Bush είχε διαπράξει εγκλήματα πολέμου, βασανιστήρια και άλλες παράνομες σύμφωνα με τον διεθνές δίκαιο τακτικές στον πόλεμο του Αφγανιστάν και Ιράκ όπως ο ίδιος είχε ομολογήσει (για λόγους εθνικής ασφαλείας).

        O Bush είχε προγραμματίσει ταξίδι στην Γενεύη στις 12 του μήνα, όμως όπως αποκάλυψε ο πρώην αναλυτής της CIA rey mcgovern το ακύρωσε εσπευσμένα. Αιτία; Εισαγγελείς της Ελβετίας είχαν 25σέλιδη  αναφορά για εγκλήματα πολέμου εις βάρος του πρώην προέδρου των ΉΠΑ καθώς είχε δώσει το πράσινο φως για βασανιστήρια σε φυλακισμένους. Την αναφορά συνέταξε το Κέντρο συνταγματικών δικαιωμάτων της Ελβετίας (πολλά κότσια) με αποτέλεσμα ο bush να κινδυνεύει να παραπεμφθεί σε δίκη εάν πατήσει το πόδι του στην Ελβετία. Φυσικά ο λευκός οίκος διαψεύδει λέγοντας ότι ... 
είχε πληροφορίες ότι θα υπάρχουν επεισόδια.
Σας φαίνεται παρατραβηγμένο; Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο..Το 2007 Το Κέντρο Συνταγματικών Δικαιωμάτων απέστειλε στο Παρίσι έγγραφη αναφορά για έκδοση εγκληματίες.. Ποιος ήταν ο εγκληματίας; Ο Πρώην υπουργός Αμύνης Ντόναλντ Ράμσφελντ όπου είχε ταξιδέψει στο Παρίσι για την παρουσίαση βιβλίου του. Ο Ράμσφλεντ αμέσως ακύρωσε όλες του τις εμφανίσεις έφυγε απο το πίσω μέρος της αμερικάνικης πρεσβείας, πήγε στο Ντε γκολ και την κοπάνισε!!

Δείτε το βίντεο!



anti-ntp.blogspot.com



4 σχόλια:

elpidab είπε...

25σέλιδη αναφορά για εγκλήματα πολέμου???
στα πρώτα δευτερόλεπτα του βιντεο λέει κάτι για 2.500 σελίδες!...

Ανώνυμος είπε...

No one can touch him, you know nothing about
I can guarantee that. You think that will be someone to do it, you are mistaken. No one can touch a former U.S.A. president.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΜΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αγνοείτε ότι η Ελβετία δεν είναι μπουρδελάκι σαν την Ελλαδίτσα, όποιος θέλει να γαμάει και λόγο να μη δίνει πουθενά! Δεν έχει Γιωργάκη πρωθυπουργό εκεί να κάνει τεμενάδες παντού ενώ έχει το "θάρρος" να γαμεί αυτούς που τον εξέλεξαν!