Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σκανδαλώδης δήλωση καρατζαφέρη: "Προτιμώ να προσαρμοστώ στην Νέα τάξη Πραγμάτων παρά να επαναστατήσω" (βίντεο)


ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

 Απίστευτη ομολογία του πατριδέμπορα καρατζαφέρη που κάποτε δήλωνε κατά της νεάς τάξης πραγμάτων που θέλει μια παγκόσμια διακυβέρνηση - δικτατορία, ανοιχτά σύνορα και εμφυτευμένα τσιπάκια σε όλους τους ανθρώπους. Καταλάβατε πως παίζουν με την λέξη πατρίδα ορισμένοι σε αυτόν τον τόπο; Διατυμπανίζουν τον ορυκτό πλούτο που κατέχουμε και την ίδια στιγμή τον υποθηκεύουν με την υπογραφή  τους στο μνημόνιο οι υποκριτές. Βρε ουστ... εσείς και όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου.
 Παρατηρήστε στο βίντεο πόσο προσπαθεί να απαξιώσει την αντίδραση του πολίτη και να περιθωριοποιήσει την κάθε διαφωνία με τα μέτρα, φέρνοντας ως πρόσχημα την ΠΑΤΡΙΔΑ για άλλη μια φορά. Εκεί που πονάμε μας χτυπάνε.. ξέρουν οτι έχουμε ευαισθησία με την πατρίδα μας που τόσα χρόνια την χλευάζουν και πατάνε εκεί ακριβώς για να περάσουν κάθε μέτρο.. για την πατρίδα. Κι όποιος δεν πιστεύει στην πατρίδα, του φέρνουν τον μπαμπούλα την τρόϊκα.. οτι δήθεν δεν θα πάρουμε την τέταρτη δόση . Καρότο και μαστίγιο δηλαδή!!!
ΥΓ. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις (κανέλλη βελλόπουλος καμμένος πολατίδης κα.)






anti-ntp.blogspot.com

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OK "k." Καρατζαφέρη, τον πούλο και εσύ μαζί με τους υπολοίπους θα πάρεις.

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.....
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ...

ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!!!!!
ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος!
Σε λίγο ο μέγας αυτός Πατριώτης θα μας πεί "γιατί να πολέμησουμε τους Τούρκους, ας κάτσουμε άλλα 400 χρόνια κάτω από το ζυγό τους" κ.ο.κ.

Αυτοί είμαστε, αυτοί μας αξίζουν..τι άλλο να πώ!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ προσευχή σου στον έναν και μοναδικό Εβραϊκό θεό σου και εμάς άσε μας να ζήσουμε. Σιγά μην πάρουμε και καμιά προφητεία από το άγιο όρος! Που να πάμε μπροστά με τέτοια μυαλά ρε νεοέλληνες!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!!ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ!!ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ!!Α ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ??ΜΟΝΟ Ο ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Κριμα, ειμαστε οτι να ναι. Ειχαμε που ειχαμε τα κομματα σαν προβλημα, ερχεται και ο αλλος για τη θρησκεια, εδεσε το πραμα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΜΑΣΚΑ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχχαχχαχχχ..αναρωτιέμαι γιατί σας κάνει εντύπωση... δηλαδή πότε ήταν ο καρα-τζαφερ ενάντια στην ΝΤΠ...?
Αντε να πέφτουν οι μάσκες σιγά -σιγά

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΤΟ ΤΕΛΜΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ??ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

η μονη λύση είναι εξέγερση και κρέμασμα των προδοτών αυτή είναι η λύση

Ανώνυμος είπε...

Κάντε εξέγερση Ελληναράδες(Δεν κάνατε στα Ιμια, δεν κάνατε στο Δουβλίνο 2, δεν κάνατε στο η Κύπρος Κείται Μακράν κλπ), οι κουμπάροι τρίβουνε τα χέρια τους. Θράκη, το υπόλοιπο της Κύπρου θα τα έχουνε στα χερια τους πριν πείτε κύμινο. Να μάθετε τι σημαίνει βαριοπούλα.

Αλλα ξέχασα, θα έρθουν οι Ρώσοι να μας σώσουν όπως έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν...NOT.

Ανώνυμος είπε...

οι πλεον ηλιθιοι της υποθεσης, ειναι αυτοι που παριστανουν πως πεφτουν απο τα συννεφα.

ΕΚΘΡΕΨΑΤΕ ΕΝΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ. Ή ΟΡΓΙΣΤΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά που το είπε, γιά να καταλάβουμε ότι ο τρόπος που σκέφτεται δεν είναι ελληνικός. Ο άνθρωπος είναι ανατολίτης, έτοιμος δηλαδή να μας θυσιάσει γιά το κατεστημένο του κοινοβουλευτικού μας δεσποτισμού ή κομματoκρατικής δεσποτείας.

γιωργος είπε...

αν ειπε αυτα που εννοειτε ο καρατζαφερης τοτε σιγουρα και ο κολοκοτρωνης ηταν gay!
αλλα ετσι ειναι.σε αυτη τη χωρα δεν θα μπορεσουμε ποτε να κανουμε καλοπιστη κριτικη και καταληγουμε να τρωμε ο ενας τον αλλο.
οποιος ειναι αντικειμενικος καταλαβαινει οτι μιλαει για οικονομικη νεα ταξη πραγματων εντος τησ χωρας μας θιγοντας παραλληλα τον ορο ΝΤΠ ως υπαιτιο των δεινων ολων των λαων.καληνυχτα σας

Ανώνυμος είπε...

Καλά, πάω στοίχημα ότι αυτό το θέμα το κοπιάρατε από το δημητράκη. Και γω μόλις το διάβασα δε μου έκανε εντύπωση να πω την αλήθεια, και εξοργίστηκα. Σήμερα είδα τυχαία το βίντεο στο κανάλι του ευώνυμου και κατάλαβα ότι ο δημητράκης με είχε πιάσει μαλάκα ακόμη μια φορά... Αν δει το βίντεο κανείς είναι σαφές ότι δε μιλάει για τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" με την έννοια του "New World Order". Αλλά απλά για την... new order, τη νέα κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα... Κωλοτούμπας γενικά σαφώς, αλλά στο συγκεκριμένο έχετε άδικο σε αυτό που του προσάπτετε.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Βλακιδιο παραπανω,το θεμα το εβγαλε αυτο το ιστολογιο.Ειπαμε,η εποχη που βγαζατε εναν "Δημητρακη" γραφικο και ξεμπερδευατε,τελειωσε!Σας εχουν παρει ειδηση τι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΚΑΤΟΜΑΣΩΝΟΙ ειστε και σας κραζουν ολοι!

Ρε καραγκιοζακι,ακομα και για "πλακα" να το ειπε,ειναι τοσο αφελης να χρησιμοποιει τη συγκεκριμενη ορολογια;

Δεν σου εμαθαν πως οσοι ΔΗΜΟΣΙΩΣ την αναφερουν πολυ απλα δηλωνουν την υποταγη τους σε αυτη;

Με την ιδια "λογικη" να μην κατηγορειτε τον Γιωργακη οταν μιλαει για "παγκοσμια διακυβερνηση",γιατι "κατι αλλο εννοει"!

ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,εχετε το θρασος να μας κανετε και μαθηματα πατριωτισμου!

Υ.Γ.Οσο για καποιον παραπανω που μας λεει να κατσουμε στα αυγα μας,μηπως ειναι ο Βερεμης;Ή ο Τατσοπουλος;Γιατι κι αυτοι αναρωτιουνται ακομα γιατι ξεσηκωθηκαν οι Ελληνες εναντιον των Τουρκων,αφου...περνουσαμε καλα!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

βλεπω μπηκανε και εδω τα κομματοσκυλα του κωλοτουμπα για να τον υπερασπιστουν..οσο και να ιδρωνετε βουλη δεν προκειτε να ξαναδειτε ουτε σε φωτογραφια..εθνοπροδοτες που το παιζετε πατριωτες...και το λεω σαν πρωην ψηφοφορος του ΛΑΟΣ που καλυτερα να μου κοβοταν το χερι οταν ψηφιζα το γαμημενο κομμα σας.σκυλακια του τζεφρυ ο καρατζαφερης οχι μονο την πατριδα του αλλα και τη μανα του την ιδια θα πουλουσε για να δει εξουσια αλλα ολα αυτα που κανει θα του γυρισουν μπουμερανγκ.

Ανώνυμος είπε...

Η χρήση των λέξεων δεν είναι τυχαία, ούτε ακόμη και ο ΤΡΟΠΟΣ προφοράς της.
Πιο αργά, να την εμπεδώσουμε, να φανεί και στο αφεντικό του ότι την είπε.
Ο καρατζαφύρερ έχει κάνει στροφή λεκτική (γιατί δεν πιστεύω ότι άλλαξε σε ότι είναι) καιρό τώρα. Το πιο απροκάλυπτο ήταν για τον νόμο ιθαγένειας όπου είπε πράκτορες όσους διαδήλωναν έξω από την βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα σιγα με το τσιγκέλι μας αποκαλύπτεις τι πραγματικά είσαι Θυρωρέ και τώρα ετοιμάζεσαι να εισπράξεις και τα κοινόχρηστα.

Ανώνυμος είπε...

Μην χάνετε την πίστη σας αδέρφια. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Να χάσουμε την πίστη μας! Κάν' τε υπομονή και έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στο Θεό! Ο χρόνος θα μας λυτρώσει. Από φέτος θα αρχίσουν τα μεγάλα επεισόδια. Να είστε προετοιμασμένοι...

IC | XC
____|____
|
NI | KA
|
|

Ανώνυμος είπε...

IC  |  XC
____|____
   |
NI  |  KA
   |
   |

Ανώνυμος είπε...

Ιησούς Χριστός Νικά

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

Δεν είπε αυτό ο Καρατζαφέρης. Είπε να δουλέψουμε σκληρά για να μη πτωχεύσουμε και γίνει η χώρα μας σαν την Αίγυπτο και την Τυνησία. Αυτή τη νέα τάξη εννοούσε (δλδ την οικονομική κατάσταση που επικρατεί πλέον στην πατρίδα μας και όχι φυσικά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με την έννοια της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης.

http://melostisneos.wordpress.com/2011/02/11/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%80%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-8/

Ανώνυμος είπε...

edo esis pate na pite oti o karatzaferis me afta pou leoi paoi na mas poulisi.alla enooi o an8ropos ke alla ton samaronete..ma8ete prota tin erminia tis ellinikis glosas ,ke meta ellate na mas eksigisete ti leoi o ka8e karatzaferis..ke gia na iste dikeoi prepi na katigorate ollous ,ke na min ta lete opos sinferi tin parataksisas.