Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Βίντεο από την συγκέντρωση για την Κάρτα του Πολίτη


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενθουσιώδης η παρουσία του Ελληνικού Λαού που επιθυμεί να κρατήσει πατροπαράδοτα την Αγίαν Πίστην και την ακεραιότητα της Πατρίδας μας μακρυά από ξένα σατανικά βουλεύματα.

Απέδειξε η Ελλάδα ότι δεν παραδίδεται αμαχητή σε ξένα σατανικά σχέδια.

Όμως που είναι οι Αρχιερείς μερίδας των ΓΟΧ που καυχούνται για γνησιότητα Ορθοδοξίας;

Έπρεπε να είναι μπροστάρηδες γιατί το ποίμνιό τους είτανε εκεί. Και όπου το ποίμνιο, εκεί είναι Υ Π Χ Ρ Ε Ω Μ Ε Ν Ο Σ και ο Ποιμήν ο καλός. Όχι αλλού.

Λυπάμαι γιατί οι Ορθόδοξοι ηγέτες ΓΟΧ άφησαν μόνο τους το πλήρωμα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ανώνυμος είπε...

που ήταν οι λεγόμενοι ''παλαιοημερολογίτες''; μόνο δύο - τρεις θαρραλέοι ιερείς ήρθαν με δική τους πρωτοβουλία, είναι άνευ σημασίας αυτός ο αγώνας; το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ότι είναι με το πάτριο και όλοι οι άλλοι είναι πλανεμένοι; αίρεση είναι μόνο ο οικουμενισμός; και οι συμπροσευχές; αυτά δεν είναι; πολλοί ιερείς είχαν, λέει, να εξομολογήσουν, να κοινωνήσουν αναξιοπαθούντες, κ.λ.π., αυτή τη μέρα βρήκαν... η σύνοδος γιατί κωφεύει; που ήταν; η θα πούνε αυτό που λέει και ένας αρχιερέας τους ο Γερόντιος αλλά και η σύνοδός τους ότι δεν υπάρχει 666 και όλα αυτά είναι βλακείες, κατά τα άλλα είναι ''αγωνιστές''.... μόνο στο διχασμό των Ελλήνων επενδύουν λέγοντας συνέχεια μακρυά από τους ''νεοημερολογίτες'' ε, λοιπόν αυτοί σήμερα σας έβαλαν τα γυαλιά, φαίνεται ότι από ''κάπου'' πληρώνεστε και εσείς για να κρατάτε τέτοια στάση.

Ανώνυμος είπε...

Eimai kai egw apogoiteymenos apo thn dynamiki apousia tvn Arxierewn GOX. Thymamai prin apo dyo mines poy synodika vgalane egkiklio na min paei o kosmos stis douleies kai na min pane ta paidia sta sxoleia gia na omologisoume ton Xriston mas stin teleti twn Theofaniwn ston Peiraia. San neos ston xwro xarika kai eida mia megaleiwdh sygkentrwsh. Proxtes perimena akomh pio megaleiwdh parousia twn GOX sth Vouli twn Ellinvn alla apogoiteytika sfodra.

Poy einai oi poimenes poy aytoapokalountai GOX?

Sta Theofaneia mazeytikame gia ton Xriston edw den itane gia ton Xriston kai tin Ellada?

Kai poio itane to meizon na mazeytoume sta Theofania h sto Syntagma poy eprepe na dilwsoume to ousiastiko paron tis diafwnias mas me tin akrta tou politi?

Ektos ean

Ekei sti Vouli mas metrisane, sta Theofania den mas ypologisane.

LOIPON?

Ta grafw gia tous aplous anthrwpous pou den tha prepei na elpizoun se epigeious igetes estw kai an autoapokalountai swmateiaka GOX dioti kata tin ousia eimaste poly makria apo gnhsiotita Orthodojias.

As thimithoume to Agio Evaggelio pou leie apo ton karpo gnwrizontai ta dentra. Diladi apo ta erga!!!

Me poli apogoiteysi gia thn apousia twn Arxierewn GOX.

Ανώνυμος είπε...

EEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!


ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΓΟΧ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ?

ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμενετε απο Αρχιερεις να υποστηρίξουν Ορθοδοξία και Ελλάδα ΟΤΑΝ σχιζουν την Αγία Εκκλησία σε κομμάτια έστω και αν λέγονται γοχ η όπως αλλιως θελουν να λεγονται.

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που τα γράφετε τα σχολια μαλλον εισαστε ενημερωμενοι για αυτα που γραφετε.

Υπαρχει και ενα glog των γοχ που δεν εγραψε για την καρτα του πολιτη τη συγκενντρωση. Τι εξυπηρετει αυτό το bllog?

Ανώνυμος είπε...

εννοω τον Εκκλησιαστικο

σχολι 12:12

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω με τους παραπανω. Δεν περιμένω τἰποτε καλό

Ανώνυμος είπε...

Πρίν αρκετά χρόνια και όταν γινόταν διαμαρτυτρία για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες στο σύνταγμα απο διάφορα θρησκευτικά σωματεία προσωπικά απευθύνθηκα στον Σεβ ΓΟΧ του Πειραιά Κο Γερόντιο μετά το πέρας Θείας Λειτουργίας γιατί η Σύνοδος δεν αποφάσισε να στηρίξει την διαδήλωση με εγκύκλιο παροτρίνοντας τον κόσμο να συμμετέχει. Τότε μου απ΄παντησε ότι "δεν ξέρεις εσύ απο πνευματικά θέματα" και του απάντησα ¨μα κατεβαίνουν οι εσφιγμενίτες¨ και μου απάντησε δεν ξέρεις εσύ¨ και του απάντησα ότι να βγάλετε εγκύκλιο και να στηρίξετε την απουσία σας, αιτιολογώντας στον κόσμο γιατί δεν συμπαραστέκεστε στην συγκέντρωση κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.....

Και δεν μου απάντησε στην συνέχεια αλλά με απέφυγε.

Ανώνυμος είπε...

Για τους σχολιαστές των παραπάνω σχολίων θέλω να πώ να μην απαξιώνετε τους Αρχιερείς των ΓΟΧ κατά αυτόν τον τρόπο.

Έχουν το ράσο τους έχουν τον αγώνα τους και δεν είμαστε στη θέση τους. Μπορούνε να μιλάνε μόνο αυτοί που φοράνε ράσο με την έννοια των πειρασμών και των δυσκολιών.

Το Ορθόδοξο ράσο φέρει πολλούς πειρασμούς και μην τους φορτώνουμε και άλλους.

Είναι προτιμώτερο να τους συμπαρασταθούμε και όχι να τους απαξιώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον σχολιαστή 12:49.

Δεν είναι απαξίωση να ζητάμε τα αυτονόητα απο Αρχιερείς. Ταχθήκανε με την δική τους θέληση να γίνουν Αρχιερέις και υποσχεθήκανε με φοβερές υποσχέσεις και επιτίμια να διαφυλάξουν και να προασπιστούν τα αυτονόητα. Δηλαδή την Πίστην μας και την Πατρίδα μας.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου απαξίωση ούτε σταυρική θυσία να ζητάμε την ενότητα στο πάτριο εορτολόγιο. Είναι αυτονόητη υποχρέωσή τους και είναι υπέυθυνοι ενώπιων Θεού.

Δεν τους ζητήσαμε ούτε να ανέβουν στο σταυρό όπως ανέβηκε ο Χριστός, αλλά να αποδείξουν με έργα ότι είναι άξιοι συνεχιστές των Αγίων Αποστόλων.

Τους χρειαζόμαστε μπροστάρηδες σε αυτά τα απλά θέματα όπως είναι η διαμαρτυρία για την κάρτα του πολίτη.
Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί και να διανοηθεί πόση ευθύνη έχει Αρχιερέας για το ποίμνιο του.

Γίνονται πολλές συζητήσεις και ο κόσμος είναι σκαανδαλισμένος απογοητευμένος και ενοχλημένος απο αυτη την τακτική των γοχ του Κου Καλλινίκου.

Εχουν υποχρέωση λοιπόν να ενώσουν την Εκκλησία γιατί έτσι θέλει ο Χριστός και η Ελλάδα μας.