Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ


Αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑΜετά την απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που εγκρίθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, η διαδικασία του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν ενιαίο πολιτικό φορέα θα γίνει σταδιακά και με σταθερά βήματα.
«Αποφασίστηκε να αρχίσει άμεσα η διαδικασία για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σε ενιαίο πολιτικό φορέα, στη βάση των κοινών αποφάσεων, της κοινής δράσης και της κοινής παρουσίας. Είναι προφανές ότι η απόφαση αυτή απαιτεί τόσο γενναίες αποφάσεις όσο και προσεκτικά, σταθερά βήματα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής. Ανάμεσα στα υπόλοιπα, το συνέδριο θα....
αποφασίσει και το όνομα του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη ή τους πρώτους θερινούς μήνες του 2013. Μόνη προϋπόθεση, σύμφωνα με την απόφαση, είναι «να περιέχει οπωσδήποτε τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ, μιας και είναι ένα όνομα καταξιωμένο και αναγνωρίσιμο στην κοινωνία». Προτεραιότητα του Α. Τσίπρα φαίνεται να είναι η διατήρηση των κεκτημένων ψήφων, κάτω από μία άτυπη συμφωνία με τις διακηρύξεις του κόμματος. Το ξεκίνημα της διαδικασίας αυτής έγινε ουσιαστικά με την πανελλαδική καμπάνια εγγραφής νέων μελών που έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την καμπάνια το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑΑΑ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΗΜΑΣΤΕ . ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ
ΝΑ ΣΑΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΒΑΛΕΙ ΤΙς ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΟΙΣΙΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ
ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΔΥΣΤΟΙΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Ο ΩΧ ΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ
Η ΙΣΟΝΟΣΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ.ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΑ ΑΥΤΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΔΥΝΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.ΔΥΣΤΟΙΧΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ!!!
ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟ ΟΣΜΗΖΟΜΕ ΕΝΤΟΝΑ . ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΔΟΥΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΔΥΣΤΟΙΧΩΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΔΙΕΣΘΑΝΟΝΤΕ ΑΛΛ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΗΤΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΑΜ ΔΕ!!!!!! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ????? ΠΕΡΙ ΑΝΔΡΙΑΣ ΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟ ????? ΥΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!