Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η Άννα ψάχνει δουλειά στις Βρυξέλλες


ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ…
Τον τελευταίο καιρό στους κύκλους του ΠΑΣΟΚ γίνονται όλο και περισσότερες συζητήσεις, μεταξύ στελεχών και φίλων του Κινήματος, αναφορικά με το ενδεχόμενο η Άννα Διαμαντοπούλου να αναζητήσει την εργασιακή της τύχη στο εξωτερικό. Όπως ακούγεται συνεχώς πιο έντονα, η πρώην υπουργός σκέφτεται να μεταβεί στις Βρυξέλλες ώστε να διερευνήσει εκεί την εργασιακή προοπτική της. Η αλήθεια είναι ότι το ευρωπαϊκό περιβάλλον της είναι γνώριμο και οι Βρυξέλλες οικείες, οπότε εμείς από την πλευρά μας της ευχόμαστε....
ολόψυχα κάθε επιτυχία. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, στη Rond-point Schuman, κεντρικό σημείο για τη βελγική πρωτεύουσα, ακριβώς πίσω από τη στέγη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτή την περίοδο παραμένει ελεύθερος ένας χώρος-επαγγελματική στέγη, ιδανικός, όπως λέγεται, για σύγχρονο φωτοτυπικό κέντρο... ΥΓ: Η εικονιζόμενη στη φωτογραφία βελγική εφημερίδα Vlan, είναι κάτι σαν τη δική μας «χρυσή αγγελία».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΥΠΑΚΟΥΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΕΝΤΟΛΕΣ Η ΛΕΣΧΗ BILDERBARG ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΑΣΦΑΛΩΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΩ ΤΩΝ
ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ

ΑΝΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΕΣΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό , να μην ξαναγυρισει ποτε ουτε καν για διακοπες και να αλλαξει και υπηκοοτητα σε οποια αλλη θελει .

Ανώνυμος είπε...

Να ξεβρωμισει ο τοπος.Ετσι να καταλαβαινει ενας ενας απ αυτους οτι δεν τους παιρνει αλλο.Να ξερουν οτι σε ελληνικο δρομο θα κυκλοφορουν και θα αποδοκιμαζονται.Εστω και ας μην ντρεπονται.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξεχνουμε την προδοσια αυτης και του σαπιου πασοκ.Θα δικαστει μαζι με του χαφιεδοποροδοτες του σαπιου σοσιαλισμου.