Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Κουβέλης: Βάζει την Ρεπούση τομεάρχη παιδείας και πολιτισμού.


ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ρεπούση Μαρία
Κυρίτσης Γιώργος
Ξέχασε την απαγκίστρωση από το Μνημόνιο.... και έδωσε έμφαση στην παιδεία. Το παιδί του Σόρος να αναλάβει τον τομέα παιδείας. Λέτε να την δούμε σε υπουργείο;

3 σχόλια:

Panos7595 είπε...

Ως ποτε ρε παλιοανθΕλληνες θα είσαστε μέσα στα πράγματα;Ως πότε θα κατασπαραζετε αυτό που μας άφησαν με αγώνες αίματος οι πρόγονοι μας;Ως πότε θα κοιμόμαστε στον ύπνο του δικαίου όλοι οι υπόλοιποι νομίζοντας ότι όλα πανε ρολόι;Δηλαδή ο γεροκουρκουτης της ΔΗΜΑΡ παίζει με τα νεύρα και την νοημοσύνη μας;Τι χειρότερο απο το να βάλει το παραπαιδι του Σορος τομεαρχη παιδιας;Ήδη οι απόψεις της για την Σμύρνη και την γενοκτονία των Ποντίων είναι γνωστές!!Ήδη με περισεια ειρωνία έφυγε απο την βουλή όταν ζητήθηκε ενός λεπτού σιγή για την ποντιακή γενοκτονία!Ήδη στα νέα βιβλία γραμματικής Ε και ΣΤ δημοτικού έχουν καταργήσει τα 3 απο τα 7 φωνηεντα και 2 σύμφωνα της πιο αρχαίας γλώσσας!Και δεν νομίζω αυτοί οι νεοέλληνες Προδότες να ξέρουν καλύτερα απο τους αρχαίους μας!Ήδη απο τα θρησκευτικά του γυμνασίου δεν θα αναφέρετε πλέον καθόλου Η ΥπερΑγια Θεοτοκος!Γιατί αυτή η λυσα απο όλους αυτούς για την γλώσσα και την θρησκεία μας;Η ερώτηση είναι ρητορική.Τουλάχιστον για μένα. Ελπίζω και για σας.

Ανώνυμος είπε...

panos 7595 εχεις απολυτο δικιο

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ7595, ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!