Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Kαι ξαφνικά ο Βενιζέλος μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου..!



anti-ntp.net
Εκείνοι δεν ήταν που μας έλεγαν οτι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αλλαγής του μνημονίου και οτι πρέπει να το εφαρμόσουμε πιστά μέχρι το τέλος του; Εκείνοι δεν ήταν που έλεγαν οτι αν δεν το εφαρμόσουμε θα καταστραφούμε, δεν θα μπορούμε να εισάγουμε πετρέλαιο και δεν θα υπάρχουν τρόφιμα; Τώρα έρχονται οι ίδιοι και μας λένε για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου... Με απλά λόγια... χέστηκαν πάνω τους και για να μην χάσουν και τις λιγοστές... καρεκλίτσες που έχουν, κιότεψαν όπως λένε και στην Κρήτη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τουρκογλου λεει και κανει ο,τι ναναι αρκεινα παραμεινει στην εξουσια. Εννοειται οτι δεν προκειται να τηρησει το παραμικρο απο οσα υποσχεθει σε αλλο κομμα. Ειναι πρωταθλητης ψευτης μαζι με τον ΓΑΠ και τον Σαμαρα.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που μας χρώσταγε ζητάει και το βόδι.....

Ανώνυμος είπε...

«ΦΑΓΟΠΟΤΙ» ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ (1.200.000 ΕΥΡΩ), ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ... ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ...!!!

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η ανάθεση δύο συμβάσεων του ΟΠΑΠ σε εταιρίες που ελέγχει ο τηλεοπτικός παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης, στενός φίλος και συνεργάτης του Ευάγγ. Βενιζέλου.

Λίγες ημέρες προτού ο τελευταίος εγκαταλείψει το υπουργείο Οικονομικών.
Δύο εταιρίες του κ. Παναγιωτάκη, συζύγου της ηθοποιού Ελένης Κούρκουλα και φερόμενου ως «οπλαρχηγού» του κ. Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ, υπέγραψαν στις αρχές Φεβρουαρίου και μέσα σε τέσσερις ημέρες δύο συμβάσεις, ύψους 1.200.000 ευρώ, με τον ΟΠΑΠ.

Στο «έγκλημα και ατιμωρησία» που έγραψαν ΠαΣοΚ και Βενιζέλος με τη συνταγματική αναθεώρηση του 2001 και τον εκτελεστικό νόμο 3126/2003, ευρέως γνωστό ως νόμο περί ευθύνης υπουργών, αλλά και με την τροποποίηση 3961/2011, κάθε υπουργός και υφυπουργός μπορεί και σκοτώνει το συμφέρον και την εμπιστοσύνη ενός λαού, λύνοντας το οικονομικό ζήτημα το δικό του και των απογόνων του. Χωρίς να φοβάται ότι μπορεί να τον αγγίξει κανένας και τίποτα. και γνωρίζοντας ότι δεν θα τιμωρηθεί, Για τύψεις δε, ας μη γίνεται καν λόγος.

Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, που έθετε μαζί τους στο απυρόβλητο και τους αποκαλούμενους «συμμετόχους» (εννοώντας προφανώς τους άμεσους συνεργάτες τους, πολιτικούς ή άλλους) ήρθε να δώσει πέπλο ασυλίας σε ένα πολιτικό προσωπικό που ανδρώθηκε με τη νοοτροπία του «είπαμε να κάνει στον εαυτό του ένα δωράκι, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια!»

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΦΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΤΗΣ PLD ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΜΟΝΟΝ ... 1.200.200 ΕΥΡΩ Χ 340.75 = 408.900.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ. ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ...

ΑΡΑ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ...ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ...

Υ.Γ Λίγες εβδομάδες μετά, ο Διον. Παναγιωτάκης εμφανίζεται ως μετέχων στο στενό επιτελικό προεκλογικό σχήμα του Ευάγγ. Βενιζέλου.
Είναι ο άνθρωπος που ανελαβέ όλες τις προεκλογικές τηλεοπτικές παραγωγές και του πιστώνεται η ιδέα της αίθουσας συνεντεύξεων του 5ου ορόφου, στην οποία υπάρχει ο λευκός τοίχος με την πράσινη οριζόντια γραμμή και τη λέξη «Αρχίζουμε».

ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ... Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ... ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ….

Ανώνυμος είπε...

Αιδώς Βενιζέλο, Τούρκογλου ή όπως αλλιώς σε λένε (οι εγκληματίες έχουν πολλά ονόματα)! Το ξέρουμε ότι είσαι χοντρόπετσος αλλά τόσο χοιρινό πιά;