Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΡΕΜΠΕΣΚΙΕΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ;


Από το πρωί υπάρχει έντονη κινητικότητα με ακατανόητες προσπάθειες (όπως αποκαλύπτεται από το ρεπορταζ)προώθησης ξενόφερτης λύσης για νέες δοτές πρωθυπουργίες και νέους...
εντολοδόχους πρωθυπουργεύοντες χωρίς λαική νομιμοποίηση. Υπό την κηδεμονία εκδοτικών συμφερόντων(βλέπε Λαμπρακιστάν κλπ) που έχουν παίξει ύποπτο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις, η είδηση έρχεται μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας "Δημοκρατία".

Γράφει το ενημερωμένο olympia.gr

"Επιβεβαιώνει αυτό που σας αποκαλύψαμε πρώτοι χθες, το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Δημοκρατίας". Με το που αναρτήσαμε αυτό που μαγειρεύεται στα γραφεία των αρχηγών, ακολούθησε ένα κρεσέντο διαψεύσεων και επικοινωνίας με το "Ολυμπία" από βουλευτές και πρώην υπουργούς. Ουδείς γνώριζε οτιδήποτε, ακόμα και οι στενοί συνεργάτες των τριών αρχηγών.

Τους αφιερώνουμε το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Δημοκρατίας" και τους παραπέμπουμε στα γραφεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΗΜΑΡ για περισσότερες πληροφορίες.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Σαμαρας έχει ήδη συναντηθεί με τον κύριο Μαρκεζίνη αλλά δεν είναι εκεί το σημείο κλειδί. Το ζητούμενο είναι η "αριστερή" νομιμοποίηση της κυβέρνησης.

Σήμερα το πρωΐ λοιπόν, ο κύριος Κουβέλης έθεσε ως "κόκκινη γραμμή" την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, με παράλληλη απεμπλοκή, (όχι όμως ακρωτηριασμό) από το μνημόνιο. Δηλαδή... Μαρκεζίνης!

Άλλη μία αποκάλυψη του Ολυμπία που έγινε πρωτοσέλιδο, αφιερωμένο σε αυτούς που ακόμα περιμένουν από σφουγγοκωλάριους και κρατικοδίαιτες κομματικές βδέλλες να μάθουν την αλήθεια. (σαν τις δημοσκοπήσεις που έδιναν ...53% στον δικομματισμό!)".

Tην ώρα που ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για σχηματισμό κυβέρνησης(που φαίνεται ότι δεν επιθυμεί), το olympia αποκαλύπτει κάτι ακόμα:

"Με μια πρόταση τριών σημείων αναμένεται να πάει στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα το μεσημέρι στις 2 ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρίπτυχο των προτάσεων αφορά:

- Την άρνηση του Μνημονίου

- Τον σχηματισμό κυβέρνησης των αριστερών δυνάμεων

- Το πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας

Μετά την διερευνητική εντολή που θα πάρει από τον Κάρολο Παπούλια, θα ξεκινήσει τις επαφές με τις αριστερές, αρχικά, δυνάμεις, ενώ θα έχει σειρά επαφών και με φορείς για την πραγματική οικονομία και να συζητήσει μαζί τους το οικονομικό πρόγραμμα που προωθεί".

Η πρόταση Τσίπρα αφορά και άλλα πολλά, όπως την αποκατάσταση των μικροκαταθετών και μικροομολογιούχων που καταστράφηκαν από το ψαλίδισμα και το κούρεμα και τον ορισμό δικαστικών λειτουργών σε καίριες θέσεις του τραπεζικού συστήματος. Δηλαδή τέρμα οι κάνουλες για τρωκτικά, απατεώνες επιχειρηματίες,μεγαλοκαναλάρχες και αληταράδες που άλωσαν τα πάντα και κατέκλεψαν το ελληνικό δημόσιο.

Το ερώτημα είναι ποιος νομιμοποίησε Σαμαρά και Βενιζέλο με 18.8 και 13% να αποφασίζουν στο παρασκήνιο για εμάς χωρίς εμάς;

Θα φάτε καλά. Όλοι σας....

πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαρκεζίνης έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική