Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το ξέσπασμα του Γιώργου Τράγκα




2 σχόλια:

macedonia.page @ facebook είπε...

Οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας εκβιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει με τη στήριξή τους. Η ψήφος ανοχής απαιτεί να έχει 120 βουλευτές. Άρα η υποκρισία της κωλοτούμπας συνεχίζεται αφού πρέπει να έχει προγραμματική συμφωνία με την πλειοψηφία της Βουλής: Όταν εκείνος λέει ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και εχει 52 βουλευτές ενώ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που είναι ΥΠΕΡ του μνημονίου και της λιτότητας σε φτωχούς εχουν 149. Πιστεύετε οτι θα τον αφήσουν +να κυβερνήσει +να καταγγείλει το μνημόνιο; http://logioshermes.blogspot.com/2012/05/blog-post_5927.html

Αν ο Τσίπρας αρνηθεί θα θεωρηθεί, απ'τους "αντικειμενικούς" "δημοσιογράφους" Τρέμη, Πρετεντέρη, Μακρή, Λυριτζή, Τσίμα, Κωσιώνη κλπ ο μοναδικός υπεύθυνος για ότι ακολουθήσει και ξεχαστηκανε με τη μία οτι κανανε τα δυο μεγάλα κόμματα!!!
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/133305/aporriptei-o-tsipras-tin-protasi-samara : "Δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, όπως την ονομάζει ο κ. Σαμαράς, αφού οι υπογραφές και οι δεσμεύσεις του δεν συνιστούν σωτηρία αλλά τραγωδία για το λαό και τον τόπο"

Ανώνυμος είπε...

..Τις προάλλες το Star έκοψε τον ήχο και τον λόγο σε υποψηφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων .
Τι το διαφημίζεται το νεοταξικό κανάλι;;