Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αισιόδοξα τα στελέχη του ΛΑΟΣ ότι το κόμμα θα μπει στη Βουλή


Αισιόδοξα τα στελέχη του ΛΑΟΣ ότι το κόμμα θα μπει στη ΒουλήΠιστεύουν ότι θα ξεπεράσουν το φράγμα του 3%

Αισιοδοξία ότι θα είναι τελικά στη νέα Βουλή, εκφράζουν στο ΛΑΟΣ. Στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος, Γιώργου Καρατζαφέρη, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το κόμμα του θα υπερπηδήσει το φράγμα του 3%.


Εν τω μεταξύ, την εκτίμηση ότι κατέρρευσε η μεταπολίτευση έκανε ο υποψήφιος με το ΛΑΟΣ Κώστας Βελόπουλος, μιλώντας στη ΝΕΤ.

«Έχουμε κάτι καινούργιο, δεν ξέρουμε τι είναι, τι θα γεννηθεί, πολιτικά όμως πιστεύω πως θα έχουμε προβλήματα, δεν μπορείς να ενώσεις ανόμοια πράγματα», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: «Εύχομαι να επικρατήσουμε οι σώφρονες... γιατί δεν είναι ξεκάθαρο το πολιτικό τοπίο».

Αντίθετα πολύ συγκρατημένα είναι τα στελέχη του ΔΗΣΥ καθώς τα τελευταία αποτελέσματα δεν έφεραν το ποσοστό εκείνο των ψήφων που θα εξασφάλιζαν το 3%.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΜΑΖΕΨΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΧΡΟΙΣΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ; ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΒΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΑΙΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;